Το πρώτο beef για τη «Φάρμα» μεταξύ Αρναούτογλου και Κουτσόπουλου είχε νικητή τον Γιάννη Μηλιώκα

Κατερίνα Μπούσιου
Το πρώτο beef για τη «Φάρμα» μεταξύ Αρναούτογλου και Κουτσόπουλου είχε νικητή τον Γιάννη Μηλιώκα

Με τραγούδι του Γιάννη Μηλιώκα ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μας ανακοίνωσε και επίσημα ότι θα είναι ο παρουσιαστής της «Φάρμας». 

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος εκτός από κριτής του MasterChef ετοιμάζεται και για τον πρώτο ρόλο ως παρουσιαστής στη «Φάρμα» και οι φανς του ήδη μετά την πρώτη έκπληξη, πανηγυρίζουν την είδηση. Όμως τι εννοεί ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με την αντίδρασή του κατά της επιλογής του Λεωνίδα Κουτσόπουλου;

Ο Ντάλτον της αγροτιάς και η αντίδραση του Γρηγόρη

Η είδηση πως ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος θα είναι ο νέος παρουσιαστής της «Φάρμας», (από τον Σεπτέμβριο στο Star), μεταδόθηκε αποκλειστικά από την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου και τον Γρηγόρη Μελά και προκάλεσε έκπληξη.

Αφενός γιατί τον έχουμε συνδέσει με τη θέση του κριτή του MasterChef, αφετέρου γιατί δεν πιστεύαμε μέχρι σήμερα πως πρακτικά και με τις υποχρεώσεις του ως σεφ στα εστιατόριά του, θα είχε χρόνο να κάνει κάτι ακόμη.

Η επιλογή του με το χιούμορ του και την αμεσότητα που διαθέτει, φαντάζει ιδανική και για πρώτη φορά ο θείος Λεωνίδας θα έχει ρόλο κεντρικού παρουσιαστή. Αν πετύχει το άνοιγμα αυτό, μπορεί να είναι και ο μελλοντικός του επαγγελματικός προσανατολισμός.

Σε καμία περίπτωση δεν τίθεται μέχρι στιγμής, θέμα να μη συμμετέχει ακόμη στο MasterChef 8.

https://www.instagram.com/p/Cte7lXwomkH/

Ο ίδιος, χωρίς ακόμη το κανάλι να έχει τοποθετηθεί επίσημα για την θέση του, επιβεβαίωσε την είδηση με ανάρτησή του και τους στίχους του τραγουδιού «Ποιμενικό ροκ» από τον Γιάννη Μηλιώκα και το σκίτσο ενός φίλου του που τον έχει ως αγρότη (με ομοιότητα στους Ντάλτονς).

https://www.instagram.com/p/Ctl-kEcIm4E/

Όμως αυτό το τραγούδι και η ταυτοποίηση με το σκίτσο και το νέο του ρόλο, ενθουσίασε τους φανς του, οι οποίοι βρήκαν πολύ καλή την επιλογή να παρουσιάσει το συγκεκριμένο project.

Ο μόνος που δεν έδειξε να ενθουσιάζεται με αυτή την επιλογή ήταν ο πρώτος παρουσιαστής της «Φάρμας» Γρηγόρης Αρναούτογλου ο οποίος σε δηλώσεις του είπε πως: «Εμένα δεν μου αρέσει καθόλου η ιδέα. Ξέρω πώς είναι να κάνεις ένα reality. Αν τον δω και είναι καλός, θα ζητήσω συγγνώμη. Μπορεί οι άνθρωποι του Star να είδαν κάτι που δεν έχω δει. Δεν μπορώ να τον φανταστώ στη Φάρμα, ξέροντας τι σημαίνει Φάρμα και πώς πρέπει να την παρουσιάσεις για να βγάλεις πράγματα».

Eίναι λογική εν μέρει η τοποθέτηση του Γρηγόρη, του καλύτερου μέχρι στιγμής παρουσιαστή της Φάρμας. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έχει χιούμορ και αμεσότητα αλλά δεν θα μπει ανάμεσα στις κόντρες των παικτών. Κάτι αντίστοιχο δεν συμβαίνει όμως και στο MasterChef;

Βέβαια αυτή η τακτική δεν λειτούργησε στην περίπτωση του Σάκη Τανιμανίδη. Δεν ήταν το καλύτερό του η Φάρμα.

Τα γυρίσματα ξεκινούν τις επόμενες εβδομάδες την ορεινή Αρκαδία όπου βρίσκεται και η Φάρμα.