Το φόρεμα που επέλεξε η Φαίη Σκορδά για να γίνει νονά του μικρού Δημήτρη δεν ήταν καθόλου τυχαίο

Το φόρεμα που επέλεξε η Φαίη Σκορδά για να γίνει νονά του μικρού Δημήτρη δεν ήταν καθόλου τυχαίο
Instagram

8 χρόνια μετά τη βάφτιση του δικού της γιου Δημήτρη, η Φαίη έκανε ξανά την ίδια τυχερή επιλογή.  

Νονά ενός μικρού αγοριού έγινε πριν από λίγα εικοσιτετράωρα η Φαίη Σκορδά όπως έγινε γνωστό και είδαμε και μέσα από σχετικές αναρτήσεις. Ειδικότερα, λίγο πριν από την πρεμιέρα της εκπομπής της, η γνωστή παρουσιάστρια βάφτισε ένα αγοράκι το περασμένο Σάββατο (3/9). Ο νεοφώτιστος πήρε το όνομα Δημήτρης και η Φαίη φρόντισε την κάθε λεπτομέρεια στην εντέλεια.

pspsps.png

Για την περίσταση, η οικοδέσποινα της πρωινής ψυχαγωγικής ζώνης του ΣΚΑΙ επέλεξε ένα λευκό μάξι shirt dress το οποίο συνδύασε με φλατ σανδάλια. Ως προς το beauty σκέλος, η Φαίη άφησε τα μαλλιά της ίσια ενώ το μέικ απ ήταν σε πολύ ήπιους τόνους.

1694157093896-296632000-Untitled.png

Οι πιο παρατηρητικοί, πρόσεξαν βέβαια μία σημαντική fashion λεπτομέρεια η οποία είχε να κάνει με το εν λόγω μάξι φόρεμα. Πιο συγκεκριμένα, το shirt dress είναι σχεδόν ίδιο με αυτό που είχε επιλέξει πριν από 8 χρόνια στη βάφτιση του δικού της γιου, Δημήτρη. Όπως θα παρατηρήσεις κι εσύ παρακάτω, η μόνη διαφορά στη δημιουργία είναι στα κοντά μανίκια.

Untitled.pngwwww.png

8 χρόνια μετά τη λαμπερή βάφτιση στο Island, η παρουσιάστρια ανακύκλωσε ξανά το φόρεμα υπερπαραγωγή με τον πιο απλό τρόπο.

Ήταν τον Μάιο του 2015 όταν η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας βάφτισαν τον μικρό γιο τους, Δημήτρη. Το μυστήριο, όπως κάποιοι θα θυμούνται, πραγματοποιήθηκε στο παρεκκλήσι του Αγίου Διονυσίου στο Island.

Η Φαίη Σκορδά έκανε το χτένισμα που θα μας κρατήσει δροσερές τις hot μέρες του καλοκαιριού

Για την περίσταση, η περήφανη μαμά επέλεξε ένα λευκό maxi shirt dress BSB που φτιάχτηκε sur mesure ειδικά για την περίσταση. Για εκείνους που επίσης θα θυμούνται, η Φαίη είχε ολοκληρώσει το look με φλατ σανδάλια από snakeskin σε άσπρο-γκρι και ένα ζευγάρι εντυπωσιακά σκουλαρίκια.

images_Xrhstos_21-5_1824_FEI_SKORDA_2352015.jpg

8 χρόνια μετά, και μπορεί να άλλαξαν αρκετά πράγματα στη ζωή της Φαίης, όπως το διαζύγιο και η τηλεοπτική στέγη, ωστόσο το στιλ της παραμένει το ίδιο και μάλιστα δεν είναι λίγες φορές που ανακυκλώνει αγαπημένα της κομμάτια που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία σε σημαντικές περιστάσεις. Αυτό συνέβη και με τη λευκή δημιουργία την οποία η 43χρονη επέλεξε να ανακυκλώσει ξανά πριν από λίγες εβδομάδες (31/7).

Σε βίντεο που ανέβασε στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram, η παρουσιάστρια της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής του ΣΚΑΙ, επέλεξε να συνδυάσει το ίδιο λευκό φόρεμα με ασημένιο σταυρό, εντελώς αμακιγιάριστο beauty look και επιμελώς ατημέλητα μαλλιά.

Στο video που έγινε στο πλαίσιο giveaway άλλου φορέματος, η Φαίη κατέστησε σαφές πώς ένα εντυπωσιακό φόρεμα μπορεί να φορεθεί και σε πιο λιτές περιστάσεις αρκεί να είναι «ήπια» όλα τα άλλα.

Φαίη Σκορδά: Tips για να αντιγράψεις το look της από την makeup artist της Γωγώ Νικηφοράκη

Θυμίζουμε πως ο Δημήτρης Λιάγκας στις 12 Μαϊου έγινε 9 ετών, ενώ το πρώην ζευγάρι έχει αποκτήσει ακόμα έναν γιο, τον πρωτότοκο, ο οποίος γεννήθηκε στις 19 Απριλίου του 2011. Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας παντρεύτηκαν στις 20 Ιουνίου 2010 και τον Νοέμβριο του 2016 ανακοίνωσαν το διαζύγιό τους μετά από έξι χρόνια έγγαμου βίου και εννέα χρόνια σχέσης. Εκείνη την περίοδο είχε προηγηθεί και το τηλεοπτικό διαζύγιο του πρώην ζευγαριού.

Τον Φεβρουάριο του 2021, Φαίη και Γιώργος συνεργάστηκαν ξανά στο Πρωινό του ΑΝΤ1 και η οριστική διακοπή της συνεργασίας τους ήρθε τον Ιούνιο του 2022 οπότε και η Φαίη πήρε μεταγραφή για το κανάλι του Φαλήρου.