Η Φαίη Σκορδά επιλέγει το πιο διαχρονικό manicure που ταιριάζει σε όλους τους τόνους του δέρματος

Το μαύρο είναι ένα all time classic χρώμα που ταιριάζει σε όλες τις εποχές του χρόνου.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά, δε φοβάται να πειραματίζεται και να δοκιμάζει καθημερινά νέα χτενίσματα και beauty looks για να ολοκληρώνει την κάθε της εμφάνιση στο πλατό, όσο και στις καλοκαιρινές της διακοπές. Στο μακιγιάζ είναι πιστή στις γήινες και ουδέτερες αποχρώσεις, ενώ τις αρέσουν πολύ τα κλασικά σχέδια και χρώματα στο manicure.

1692358016576-164993247-363498743_108533998995816_3524619162806398739_n.jpg

@fayskorda

Και ενώ θα περίμενε κανείς, ότι αυτή τη φορά για τις διακοπές, η αγαπημένη παρουσιάστρια του τηλεοπτικού κοινού να επέλεγε ένα ζωηρό χρώμα, όπως το έντονο κόκκινο, η ίδια επέλεξε ένα διαχρονικό βερνίκι. Η Φαίη Σκορδά, έβαψε τα νύχια της μαύρα! Το μαύρο είναι ένα classic και κομψό χρώμα, το οποίο ταιριάζει σε κάθε εποχή.

Αυτά τα αφρόλουτρα θα χαρίσουν βαθιά ενυδάτωση και διατηρήσουν ακόμη περισσότερο το μαύρισμά σου

Άλλο ένα από τα θετικά του, είναι ότι ταιριάζει με όλα τα χρώματα, ενώ φαίνεται το ίδιο ωραίο και εντυπωσιακό σε κάθε τόνο δέρματος. Δηλαδή, μπορούν να υιοθετήσουν όλες οι γυναίκες ανεξαρτήτως ηλικία. Αν έχεις ξεμείνει από ιδέες ή πραγματικά έχεις δοκιμάσει όλα τα nail trends, τότε το μαύρο manicure είναι μία εξαιρετική επιλογή που θα κάνει τα νύχια σου να φαίνονται περιποιημένα και κομψά.

https://www.instagram.com/reel/CwAHUM6NJCB/

Το μαύρο χρώμα μαζί με το λευκό, το κόκκινο και το nude κατατάσσονται στα all time classics χρώματα τα οποία μπορείς να υιοθετήσεις σε οποιαδήποτε εποχή του χρόνου. Επίσης, το manicure της Φαίης Σκορδά είναι το ιδανικό για να επιλέξεις να κάνεις γυρίζοντας από τις καλοκαιρινές σου διακοπές και να καλωσορίσεις το φθινόπωρο.

Ρίξε μία ματιά στην παρακάτω gallery για να δεις πώς το μαύρο βερνίκι της Φαίης, ταιριάζει τέλεια με τα summer looks της.

7 serum που θα επαναφέρουν την λαμπερή όψη της επιδερμίδας σου μετά τις διακοπές