Η Φαίη Σκορδά έκανε μια ακόμη τολμηρή beauty αλλαγή (εν όψει της επαγγελματικής)

Η Φαίη Σκορδά έκανε μια ακόμη τολμηρή beauty αλλαγή (εν όψει της επαγγελματικής)

Η παρουσιάστρια διανύει ένα από τα πιο ιδιαίτερα καλοκαίρια της και αυτό αποτυπώνεται και στο μακιγιάζ της.

Η Φαίη Σκορδά είναι τόσο σταθερή στις επιλογές της σε μαλλιά και μακιγιάζ, όσο και στις αντίστοιχες που κάνει στα επαγγελματικά της.

"Αγαπώ το πρωινό, θέλω να κάνω μόνο πρωινό" είχε δηλώσει μερικά χρόνια πριν και πράγματι επί μία δεκαετία τη βλέπαμε καθημερινά στην πρωινή ζώνη μεγάλων καναλιών. Αρχικά στο Mega με τον τότε σύζυγό της, Γιώργο Λιάγκα, στη συνέχεια στο ANT1 (με αλλά και χωρίς τον Γιώργο Λιάγκα) και τέλος, στο SKAI.

Οι αλλαγές της Φαίης Σκορδά

Η Φαίη Σκορδά πήρε τη μεγάλη απόφαση να φύγει από το κανάλι του Αμαρουσίου μετά από πολλά χρόνια επιτυχούς συνεργασίας για να δοκιμάσει την τύχη της σε εκείνο του Φαλήρου. Αφορμή στάθηκε η επιθυμία της να κάνει κάτι καθαρά ψυχαγωγικό με μικρές "πινελιές" ενημέρωσης και να αποφύγει τον infotainment χαρακτήρα που πήρε η εκπομπή της στον ANT1.

Το φετινό καλοκαίρι τη βρήκε πάλι όμως να είναι σε πυρετώδεις προετοιμασίες αλλαγών και να μένει για αρκετό καιρό στην Αθήνα πριν ξεκινήσει τις καλοκαιρινές της αποδράσεις. Ο λόγος είναι η μεταφορά της στη μεσημεριανή ζώνη, καθώς θα η εκπομπή της πλέον θα ξεκινά στις 12:00 και θα ολοκληρώνεται στις 14:00.

Οι photos της Φαίης Σκορδά με μαγιό φτιάχνουν το «Πρωινό μας» & δίνουν έμπνευση για την παραλία

"Θέλω να κλείσουμε ξανά με ένα μεγάλο ευχαριστώ και εύχομαι να μην ξεχάσαμε κάποιον καθ' όλη την διάρκεια της εκπομπής. Καλό καλοκαίρι σε όλους, ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ και θέλω να κλείσουμε με κάτι πολύ πολύ σημαντικό, να ευχαριστήσω όλους σας για αυτό, να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον ΣΚΑΙ και φέτος κρατάω αυτή τη στιγμή να είναι η πιο σημαντική στην καριέρα μου, την οποία έζησα εδώ στον ΣΚΑΙ και έχει να κάνει με την ημέρα που αφιερώσαμε όλοι μαζί στο "Make a Wish”. Θα ήθελα με αυτό να κλείσουμε γιατί κάποια πράγματα δεν γίνονται μόνο για τον τηλεοπτικό χρόνο αλλά έχουνε και ουσία. Ευχαριστώ πολύ το "Make a Wish” για αυτή την συνεργασία και θέλω να κλείσουμε με ένα μεγάλο ευχαριστώ σε εσάς που ήσασταν μαζί μας και σε εσάς που ήσασταν δίπλα στο "Make a Wish”, δίπλα στο "Πρωινό μας”, δίπλα στα παιδιά που κάποιες ευχές τους έχουν ήδη πραγματοποιηθεί και κάποιες άλλες σιγά σιγά προχωρούν προς την υλοποίηση τους. Με αυτό το βίντεο θέλω να κλείσουμε γιατί για εμένα ήταν το πιο σημαντικό και συμμετείχατε όλοι, κυρίως εσείς από το σπίτι και δεν ήταν μόνο λόγια είναι πράξεις. Καλό καλοκαίρι, αφιερωμένο αυτό το βίντεο σε όλους εσάς, πολλά φιλιά, είχε πει στο φινάλε της φετινής σεζόν στις αρχές Ιουλίου."

Πλέον ο Αύγουστος όμως έχει μπει για τα καλά και το μόνο σίγουρο είναι πως κάθε αλλαγή στα επαγγελματικά, μπορεί να περιμένει. Είναι ο μήνας των βουτιών, της ανεμελιάς, των διακοπών και των πολλών χαμόγελων κάτω από τον ήλιο.

https://www.instagram.com/p/Cuwg_G-NoXW/

Η παρουσιάστρια ξεκίνησε τις καλοκαιρινές της διακοπές και τις θαλασσινές της εξορμήσεις, ανυπομονώντας σίγουρα να περάσει και ανέμελες ποιοτικές στιγμές με τους γιους της, Γιάννη και Δημήτρη Λιάγκα.

Ενώ λοιπόν την βλέπαμε σχεδόν πάντα με απαλό ροζ και nude κραγιόν, τώρα έκανε μια "στροφή" σε πιο έντονα χρώματα στα χείλη. Ειδικότερα, ο Αύγουστος του 2023 έχει έρθει για την παρουσιάστρια φέρνοντας μαζί του έντονα, κόκκινα κραγιόν που τονίζουν τα χείλη της και της δίνουν έναν επιπλέον δυναμισμό (αυτός δεν είναι άλλωστε ο σκοπός των κόκκινων κραγιόν;)

Το μόνο σίγουρο πάντως είναι πως της ταιριάζουν και τα nude, αφού έχει βρει τησωστή εκείνη απόχρωση που δεν την χλωμιάζει ούτε κάνει το μακιγιάζ της βαρετό. Άλλοτε πιο μπεζ, άλλοτε πιο ροζέ και άλλοτε πιο peachy, έχει κατά καιρούς αναδείξει όλες τις πιθανές εκδοχές του nude.

https://www.instagram.com/p/CuE-yIdtTi3/
https://www.instagram.com/p/Ctb4YN9t8EG/
https://www.instagram.com/p/CtKJxlwtzYA/
https://www.instagram.com/p/CtRlqiitmMq/

Ήρθε λοιπόν η στιγμή να κάνει κάτι ανάλογο και με τα κόκκινα κραγιόν.

Η ενδιαφέρουσα beauty λεπτομέρεια όμως είναι το matchy- matchy ταίριασμα που κάνει μεταξύ μακιγιάζ και μανικιούρ, μιας και έχει αποφασίσει την περίοδο αυτή να έχει σε κατακόκκινο βερνίκι βαμμένα τα νύχια της.

Στο φινάλε της Super Κατερίνα η Καινούργιου ήταν αποκαλυπτική για πρώην και νυν

Τουλάχιστον έτσι φαίνεται στο πρόσφατο στιγμιότυπο από τις διακοπές της όπου μαγειρεύει κάτι νόστιμο και υγιεινό.

Faih-Skorda4.png