Στη φωτό του Γιάννη Αντετοκούνμπο με τη Theron, το καλύτερο σχόλιο έκανε η αγαπημένη του, Μαράια

Στη φωτό του Γιάννη Αντετοκούνμπο με τη Theron, το καλύτερο σχόλιο έκανε η αγαπημένη του, Μαράια

Λαμπερή ήταν και η Charlize Theron με black look!

Στα εγκαίνια του νέου καταστήματος της Βreitling βρέθηκε ο Greek Freak, Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος πόζαρε αγκαλιά με την Charlize Theron‎ και ανέβασε την φωτογραφία τους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Το χρυσό αστέρι του μπάσκετ επέλεξε ένα πράσινο κοστούμι για την εμφάνιση του στα εγκαίνια του brand ελβετικών ρολογιών, το οποίο συνδύασε με ένα λευκό top. Ο Γιάννης ήταν λαμπερός μέσα σε αυτό το green suit και αυτό φυσικά δεν πέρασε καθόλου απαρατήρητο από τους fans του, οι οποίοι σχολίασαν τόσο το πόσο γοητευτικός ήταν όσο και το πόσο… τυχερός στάθηκε που φωτογραφήθηκε με την Charlize Theron.

https://www.instagram.com/p/Cw5rKZmOm9Y/

Φυσικά, η μεγαλύτερη θαυμάστρια από όλες, η γυναίκα της ζωής του, Mariah Riddlesprigger, σχολίασε και εκείνη την ανάρτησή του, τονίζοντας το πόσο του πηγαίνει αυτό το χρώμα.

sxolio.jpg

Λαμπερή η Charlize Theron με black look

Εξίσου λαμπερή -φυσικά- ήταν και η Charlize Theron, η οποία επέλεξε να φορέσει ένα almost total black look με blazer και maxi φούστα. Συνδύασε το σύνολό της με ένα top φτιαγμένο από πέρλες, που «έσπασε» το μαύρο και απογείωσε το outfit. Ως ambassador της εταιρείας θέλησε να είναι πολύ εντυπωσιακή και βέβαια το κατάφερε!

https://www.instagram.com/p/Cw3q1kIpYsq/

Όλες οι φορές που ο Αντετοκούνμπο έχει δείξει πόσο σημαντική είναι η Μαράια για εκείνον

Ο Γιάννης και η Μαράια είναι ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι, το οποίο περιμένει αυτή την περίοδο το τρίτο τους παιδί. Ο Γιάννης πρόσφατα έδειξε με τον τρόπο του σε όσους fans τον παρακολουθούν στα social media πόσο σημαντική είναι η Μαράια για εκείνον, ανεβάζοντας δύο φωτογραφίες μαζί της και γράφοντας «εσύ κάνεις τη ζωή όμορφη».

https://www.instagram.com/p/Cv6pm0dOCoD/

Στη γιορτή της μητέρας, στις 14 Μαΐου, ο Γιάννης ανέβασε και πάλι μια φωτογραφία της Μαράια, αυτή τη φορά με τα δύο παιδιά τους, για να της ευχηθεί «χρόνια πολλά» και να της εκφράσει -με έναν ακόμα τρόπο- την αγάπη του.

https://www.instagram.com/p/CsO9TwgPEQV/

Την αγάπη αλλά και τον έρωτά του για την Μαράια έδειξε και άλλες φορές μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Γιάννης. Σε μία από αυτές, ανέβασε δύο φωτογραφίες με την αγαπημένη του και έγραψε «mine».

https://www.instagram.com/p/Co_S7vvuWtY/