Μυρτώ Αλικάκη: Σαν να μη πέρασαν 16 χρόνια από τότε που το Μητσάκι ήταν 35 ετών στα Υπέροχα Πλάσματα

Μυρτώ Αλικάκη: Σαν να μη πέρασαν 16 χρόνια από τότε που το Μητσάκι ήταν 35 ετών στα Υπέροχα Πλάσματα

Η ηθοποιός ξεκίνησε τις καλοκαιρινές της διακοπές και οι νέες φωτογραφίες της με μαγιό θα σε πείσουν πως παραμένει ίδια τα τελευταία χρόνια.

Η Μυρτώ Αλικάκη συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό το 1993 μέσα από τη σειρά της Μιρέλλας Παπαοικονόμου, «Αναστασία» η οποία σημείωσε μεγάλη επιτυχία. Η δημοφιλής ηθοποιός μετρά τριάντα χρόνια πορείας σε τηλεόραση και θέατρο, και παραμένει μια από τις πιο γοητευτικές celebrities της γενιάς της.

Φέτος η 51χρονη πρωταγωνιστούσε στη σειρά του MEGA «Μαύρο Ρόδο» όπου και υποδύθηκε την μοναχή Κασσιανή, αποσπώντας πολύ θετικές κριτικές για τη ερμηνεία της.

Σε παλαιότερη συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Γιώργο Πράσινο η καλλιτέχνης είχε αναφέρει για την ηλικία της: «Καταρχάς, γοητευτικός μπορεί να είναι κάποιος μέχρι τα βαθιά του γεράματα. Θυμάμαι πολύ έντονα την Audrey Hepburn, που μεγάλωσε ως κούκλα και στα 70 της ήταν φυσική και γοητευτική, το ίδιο και η Jane Birkin. Νιώθω τον χρόνο που περνάει και μέσα από τα στάδια της ζωής παρατηρώ ότι συμφιλιώνομαι μαζί του αλλά και με τον εαυτό μου. Προσέχω τον εαυτό μου, γυμνάζομαι και θέλω να είμαι σε καλή φυσική κατάσταση. Είμαι χαμογελαστή και αισιόδοξη. Η έκφραση που έχεις στο πρόσωπό σου είναι πολύ σημαντική για το πώς σε βλέπουν οι άλλοι. Αλλιώς κοιτάμε έναν άνθρωπο με φωτεινά μάτια και αλλιώς έναν με σκοτεινό βλέμμα. Οπότε, η χαρά είναι ένα στοιχείο που έχω ώστε να φροντίζω τον εαυτό μου»

Η Μυρτώ Αλικάκη ποζάρει με μαγιό και oι fans την αποθεώνουν

Λίγο μετά την ολοκλήρωση των επαγγελματικών της υποχρεώσεων η Μυρτώ Αλικάκη έκανε βαλίτσες και ξεκίνησε τις καλοκαιρινές της διακοπές στα νησιά του Αιγαίου.

https://www.instagram.com/p/CvfXYXtITiY/

Πριν λίγα 24ωρα η ηθοποιός μοιράστηκε στο Instagram μερικές φωτογραφίες από την αγαπημένη της παραλία, χωρίς ωστόσο να μας αποκαλύψει την τοποθεσία της.

Εμφανώς ευδιάθετη, φορώντας μπικίνι και γυαλιά ηλίου η 51χρονη πόζαρε στον φακό χωρίς ίχνος μακιγιάζ (όπως άλλωστε συνηθίζει) και δέχθηκε τα κολακευτικά σχόλια των διαδικτυακών της φίλων, οι οποίοι επισήμαναν πόσο όμορφη είναι.

https://www.instagram.com/p/CvcqP6koSNJ/

«Επιτέλους!!!! Νησί!!!! Καλοκαίρι!!!!! Διακοπές!!!!!», έγραψε η ηθοποιός σε άλλη ανάρτησή της.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες της ηθοποιού με μαγιό.

Πηγή κεντρικής: myrtoalikaki_official