Το «τέλος» του Γιάννη Κουκουράκη στο Μαύρο Ρόδο δίχασε το κοινό που λάτρεψε Διδασκάλου και Αλικάκη

Κατερίνα Μπούσιου
Το «τέλος» του Γιάννη Κουκουράκη στο Μαύρο Ρόδο δίχασε το κοινό που λάτρεψε Διδασκάλου και Αλικάκη

To γλέντι μετά το τέλος των γυρισμάτων. Συνολικά 4 γυναίκες ηθοποιοί χαρακτήρισαν το φινάλε του Μαύρου Ρόδου πριν τον γάμο του Πέτρου και της Ελισάβετ.

Ο Βίκος - Γιάννης Κουκουράκης δεν ήταν το μόνο κεντρικό πρόσωπο στο φινάλε του Μαύρου Ρόδου. Υπήρξαν άλλες 4 γυναίκες που έγιναν οι ηρωίδες του Twitter. Η Κατερίνα Διδασκάλου και η Μυρτώ Αλικάκη ήταν δύο από αυτές που «μάγεψαν» με τις ερμηνείες τους.

Ο επίλογος «γράφτηκε» από γυναίκες

Αρχικά, η αυτοκτονία του Γεράσιμου στο Μαύρο Ρόδο όπως αναμενόταν προκάλεσε αίσθηση. Ο νεαρός ηθοποιός Νίκος Κουκάς ήταν μία από τις υποκριτικές εκπλήξεις της σειράς και γενικότερα της σεζόν που μόλις έκλεισε. Όπως και η Ελένη Καρακάση που υποδυόταν τη μητέρα του και ο σπαραγμός της «ταρακούνησε» το Twitter.

karakasi.jpg

Οι φανς βέβαια αδημονούσαν να δουν τον γάμο της Ελισάβετ και του Πέτρου, τον οποίο και αργήσαμε να δούμε χρονικά στο διπλό επεισόδιο της σειράς.

Ο γάμος στο Μαύρο Ρόδο και η σκηνή που θα θυμίσει τις Άγριες Μέλισσες πριν τους τίτλους τέλους

Κομβική ήταν η στιγμή της τιμωρίας της Κασσιανής με τη Μυρτώ Αλικάκη να δίνει για μία ακόμη φορά ρεσιτάλ ερμηνείας. Κάποια τηλεθεατές μάλιστα όταν την είδαν πίσω από της φυλακής τα σίδερα, θυμήθηκαν τη viral σκηνή από τα Μαύρα Μεσάνυχτα με την αντίστοιχη τιμωρία της Παναγιώτας Βλαντή και τη Μπέσσυ Μάλφα να χαίρεται για αυτό.

kassiani.jpg

Πριν δούμε όμως το happy end του πρωταγωνιστικού ζευγαριού οι εξελίξεις με τον Βίκο μονωπώλησαν. Καταρχάς με την Κατερίνα Διδασκάλου που έκλεψε την παράσταση στην συγκινητική τους σκηνή που μιλούσαν για το παρελθόν που τους χώρισε. Και στη συνέχεια με την τελική του αναμέτρηση με τον Θέμη Καστρινό.

Η μεγάλη ανατροπή ήρθε με τον θάνατό του από τα χέρια της Κύρας και όχι τελικά του Θέμη. Σε μία σοκαριστική σκηνή που κράτησε για ένα λεπτό και την Λουκία Παπαδάκη ψυχρή εκτελέστρια.

Όμως οι περισσότεροι τηλεθεατές όχι απλά δεν ήθελαν αυτό το τέλος για τον Βίκο και ήλπιζαν πως θα είχε μία δεύτερη ευκαιρία να ζήσει με τη μητέρα του αλλά και την Αλεξία.

Το κοινό διχάστηκε γιατί υπήρχαν και εκείνοι που αποθέωσαν τη Λουκία Παπαδάκη στον ρόλο της.

Πάντως όπως αποκάλυψε ο Μιχαήλ Ταμπακάκης με σχετικό βίντεο στο προφίλ του στο Instagram το τελευταίο γύρισμα για τους ηθοποιούς, μόνο δραματικό δεν ήταν. Είχε κέφι και χαρά και ένα μεγάλο γλέντι στην αυλή του μοναστηριού.

https://www.instagram.com/reel/CuXT_VtILN_/