Παλιοσπύρου: Η αλήθεια για την προσωπική της ζωή και το επόμενο χειρουργείο

Παλιοσπύρου: Η αλήθεια για την προσωπική της ζωή και το επόμενο χειρουργείο

Δεν είναι ερωτευμένη η Ιωάννα Παλιοσπύρου. Η αλήθεια για τα επόμενα χειρουργεία και την προσωπική της ζωή.

Ήταν ένα καλοκαίρι πιο ανέμελο για την Ιωάννα Παλιοσπύρου ή τουλάχιστον αυτό είχαν καταλάβει οι άνθρωποι που ακολουθούν το ταξίδι της Ιωάννας από εκείνη την σοκαριστική επίθεση με βιτριόλι το 2020 μέχρι σήμερα.

Η ίδια αποτέλεσε μέσα από την ιστορία της σύμβολο δύναμης και ελπίδας, ενώ κατάφερε αυτό το τραγικό γεγονός που της συνέβη να το μετατρέψει σε κάτι καλό, όμως τα σημάδια στο σώμα της Ιωάννας παραμένουν και η ίδια ετοιμάζεται για ένα ακόμα χειρουργείο.

Το απλό μπάνιο στη θάλασσα γεμίζει στρες την Ιωάννα

Μιλώντας στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών, η Παλιοσπύρου δεν έκρυψε πως μπορεί να την είδαμε φέτος με μαγιό, περισσότερο κάτω από τον ήλιο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, όμως κάθε άλλο παρά ανέμελο ήταν το διάστημα αυτό για την ίδια:

«Κάθε καλοκαίρι κάνω και ένα βήµα παραπέρα, αλλά δυστυχώς ακόµα και ένα µπάνιο στη θάλασσα το βιώνω µε πολύ στρες. Έχω ένα σώµα γεµάτο ουλές και σηµάδια και µε µια φοβερή ευαισθησία στον ήλιο και πρέπει να προστατεύοµαι συνεχώς. ∆εν θα µπορέσω ποτέ να περιγράψω µε λέξεις το σοκ που έχει υποστεί το σώµα µου και πόσο πολύ έχει παλέψει για να επιβιώσει».

https://www.instagram.com/p/Cvm5IeKMOZg/

Παρά το στρες πάντως, αυτό το καλοκαίρι η ίδια η Παλιοσπύρου κατάφερε όπως είδαμε μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram να φορέσει τα μαγιό της και να βγει στον ήλιο και τη θάλασσα, κάτι που μέχρι πέρσι δεν μπορούσε να κάνει αφού και τα εγκαύματά της ήταν ακόμα αρκετά ευαίσθητα για να εκτεθούν στον ήλιο, τουλάχιστον τις ώρες που ο ήλιος «καίει» περισσότερο.

Όπως είχε γράψει πέρσι τον Αύγουστο δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της από την παραλία: «Η χαρά μου απερίγραπτη όταν αργά το απόγευμα, που πέφτουν τα επικίνδυνα UV.. μπορώ και εγώ πλέον να απολαύσω λίγο τον ήλιο και τις όμορφες παραλίες της χώρας μας».

Όσον αφορά την εξωτερική της εμφάνιση και όσα έχουν αλλάξει τα τελευταία τρία χρόνια, η Ιωάννα εξήγησε χαρακτηριστικά το τραύμα που ακόμα έχει:

«Πάντα το φρόντιζα και µε ενδιέφερε να έχω µια όµορφη και περιποιηµένη εµφάνιση. ∆εν είχα ποτέ τατουάζ ή σηµάδια. Μετά την επίθεση, έχω παντού ουλές και µοσχεύµατα. Αν µε πειράζει; Ναι, µε πειράζει. Βιώνω ακόµα δύσκολες στιγµές. Όµως, δεν εγκαταλείπω τον αγώνα µου! Κάθε σηµάδι που βλέπω πάνω µου σκέφτοµαι πως είναι η απόδειξη ότι κατάφερα να νικήσω τον θάνατο, και αυτό είναι ένα πολύ µικρό τίµηµα», είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε:

«Ξέρω πως µπορεί να µε αναγνωρίζουν, λόγω της περίεργης εµφάνισης. Συχνά όλη αυτή η κατάσταση καταλήγει υποσυνείδητα σε στρες και νεύρα. Μαθαίνω σιγά-σιγά να τα αντιµετωπίζω και να τα διαχειρίζοµαι, γιατί η άλλη επιλογή είναι να αποµονωθώ στο σπίτι. ∆εν θα ενοχληθώ ποτέ από βλέµµατα ή συµπεριφορές που ξέρω πως συµβαίνουν από θαυµασµό, αγάπη».

https://www.instagram.com/p/CvZ9c16s4-k/

Το επόμενο χειρουργείο στο βλέφαρο:

Έχοντας ξεπεράσει τα 20 χειρουργεία, η Ιωάννα ετοιμάζεται για ένα ακόμα μέσα στον Σεπτέμβριο και τονίζει:

«To επόμενο χειρουργείο θα γίνει στο βλέφαρο και το αυτί στην Ελλάδα και οι επόμενες θεραπείες θα είναι με λέιζερ οξυγόνου στην Αγγλία από εξειδικευμένο γιατρό. Έχω ακόμα πολύ δρόμο και προσπάθεια. Μερικές φορές δεν μπορώ να το πιστέψω πως μου έχει συμβεί όλο αυτό, ποτέ δεν θα το χωρέσει 100% το μυαλό μου, είναι αδύνατο».

Paliospirou.jpg

Η αλήθεια για την προσωπική ζωή της Ιωάννας:

Πολλά έχουν ακουστεί για το αν η Ιωάννα Παλιοσπούρου είναι ερωτευμένη, με τα δημοσιεύματα να μιλούν το προηγούμενο διάστημα για έναν άντρα στη ζωή της.

Η ίδια στη συνέντευξη που έδωσε ξεκαθάρισε πως θέλει πολύ να ερωτευτεί, κάτι που δεν έχει ακόμα συμβεί:

«Όταν ερωτεύομαι βλέπω καρδούλες και πεταλούδες παντού, θα ήθελα να ερωτευτώ και να μοιραστώ τη ζωή μου και τα όνειρά μου με κάποιον. Δεν έχει τύχει ακόμα αλλά το προσμένω με ενθουσιασμό. Δεν χρειάζονται πολλά, απλά πράγματα, όπως ειλικρινή διάθεση, όμορφη καρδιά και καθαρά μάτια».

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου χαρούμενη και με εντυπωσιακό μαγιό επέστρεψε στις βουτιές, επέστρεψε στη «ζωή»

Η Ιωάννα, πλέον έχει δημιουργήσει το δικό της ίδρυμα για τη στήριξη των εγκαυματιών, το IOANNA PALIOSPIROU FOUNDATION και παράλληλα κάνει σταθερά podcasts στα οποία μέσα από τη δική της εμπειρία ή την εμπειρία των καλεσμένων της προσπαθεί να δώσει κουράγιο και έμπνευση ενώ πέρασε και με μια στήλη από την τηλεόραση στην εκπομπή της Σοφίας Αλιμπέρτη στον ANT1.

H Ιωάννα Παλιοσπύρου συνεχίζει της καλοκαιρινές διακοπές της και στέλνει μήνυμα ενδυνάμωσης