Όλα όσα ξέρουμε για την 26χρονη Alba Baptista που παντρεύτηκε μυστικά ο Chris Evans

Γεωργία Βλαχοπούλου
Όλα όσα ξέρουμε για την 26χρονη Alba Baptista που παντρεύτηκε μυστικά ο Chris Evans

Ο «Captain America» που γνωρίσαμε μέσα από τις ταινίες της Marvel παντρεύτηκε μυστικά την εκλεκτή της καρδιάς του, το Σάββατο, σύμφωνα με πηγή του People.

O Chris Evans (ή αλλιώς ο «Captain America») σύμφωνα με πηγή του People, παντρεύτηκε την αγαπημένη του Alba Baptista σε μια ιδιωτική έπαυλη στη Μασαχουσέτη το περασμένο Σάββατο, 9 Σεπτεμβρίου.

Η τελετή έγινε με λίγους συγγενείς και φίλους, όπως ανέφερε η πηγή, ενώ όλα έγιναν κάτω από άκρα μυστικότητα χωρίς να επιτρέπονται κινητά για να μην γίνει καμία ανάρτηση ή καταγραφή του σημαντικού αυτού γεγονότος του ζευγαριού με τους καλεσμένους να υπογράφουν μέχρι και σύμβαση εμπιστευτικότητας.

https://www.instagram.com/p/CxCWYnBvu-B/

Οι φήμες ότι οι δυο τους ήταν ζευγάρι ξεκίνησαν τον περασμένο Νοέμβριο, ενώ πληροφορίες που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου έλεγαν πως ο 42χρονος ηθοποιός είναι πολύ ερωτευμένος με την Alba.

Ποια είναι η αγαπημένη του Captain America;

Η Alba Baptista είναι 26 χρονών και κατάγεται από τη Λισαβόνα. Η μαμά της είναι από την Πορτογαλία, ενώ ο μπαμπάς της από τη Βραζιλία. Η 26χρονη Αlba μιλά πέντε γλώσσες, ενώ είναι κι αυτή ηθοποιός.

Ίσως την θυμάσαι να παίζει στην ταινία «Η Κυρία Χάρις πάει στο Παρίσι» πέρσι ή στη σειρά του Netflix «Warrion Nun» την ίδια χρονιά. Στη χώρα της βέβαια, είχε γίνει ήδη γνωστή από το 2014 με τη συμμετοχή της στη σειρά «Jardins Proibidos», ενώ συνέχισε με εμφανίσεις στη μικρή και μεγάλη οθόνη όπως «A Impostora», «A Criação» και «Filha da Lei».

https://www.instagram.com/p/CnlpGfHuZfY/

Tην απόφαση να γίνει ηθοποιός την πήρε όταν ήταν 15 χρονών και η αγαπημένη της ταινία είναι η Παναγία των Παρισίων.