O Chris Evans είναι φουλ ερωτευμένος και δεν ντρέπεται να το δείξει και στο Instagram

O Chris Evans είναι φουλ ερωτευμένος και δεν ντρέπεται να το δείξει και στο Instagram

Jordan Strauss/Invision/AP, File

Ρομαντικός μας βγήκε ο Captain America - Ο Chris Evans γιορτάζει τον Αγ. Βαλεντίνο με φωτογραφίες και βίντεο με την 26χρονη κοπέλα του.

Ερωτευμένος και αθεράπευτα ρομαντικός είναι απ' ό,τι φαίνεται ο Chris Evans ο οποίος δεν διστάζει να δείξει τη χαρά του και τον ερωτά του στα social media.

Chris Evans έτοιμος για τατουάζ

O Ben Affleck δεν είναι ο πρώτος άντρας που έκανε τατουάζ για τη Jennifer Lopez

Και γιατί το λέμε αυτό; Γιατί ο αστέρας του Χόλιγουντ με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου μοιράστηκε όχι μόνο βίντεο με την κοπέλα του, αλλά έφτιαξε και ολόκληρο κολάζ από αγαπησιάρικες φωτογραφίες-στιγμιότυπα από χαρούμενες και πολύ ζεστές στιγμές τους.

Εκτός από το κολάζ, στα stories του στο Instagram ανέρτησε και ένα περιπεχτικό βίντεο, αλλά και μια σκηνή όπου ο ίδιος προσπαθεί να πείσει την Alba Baptista να την εισάγει στον κόσμο των βιντεοπαιχνιδιών και να γίνει gamer. "Της παρουσίασα το Mario Bros 3. Αυτή το μισεί αυτό το βίντεο, αλλά εγώ το ΛΑΤΡΕΥΩ", έγραψε πάνω πάνω στο βίντεο story.

Να πούμε βέβαια πως αυτό το βαλεντίνικο ομάζ της σχέσης του είναι και η επίσημη σφραγίδα ότι ο πρόσφατα ανακοινωμένος ως ο πιο σέξι άντρας του πλανήτη είναι σε σχέση με την 26χρονη Πορτογαλίδα ηθοποιό, Alba Baptista. Και αν κρίνουμε από το σύνολο των φωτογραφιών, ταιριάζει με τις φήμες και τις θεάσεις που τους ήθελαν μαζί από πέρυσι.

Η σχέση του δηλαδή έμεινε αρκετά στην αφάνεια, μέχρι ο 41χρονος αστέρας του Χόλιγουντ να μοιραστεί φιλιά, αγκαλιές και χαμόγελα με την κοπέλα του στο Instagram. Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα του βίντεο, παρακάτω:

Chris Evans: Ο πιο σέξι άντρας στον κόσμο είναι ερωτευμένος με 25χρονη καλλονή

Chris + Alba = Το Netflix ενώνει τον κόσμο;

Η Alba Baptista ξεκίνησε την καριέρα της στη χώρα της το 2014 με τη σειρά "Jardins Proibidos", συνεχίζοντας σε εμφανίσεις σε μικρή και μεγάλη οθόνη όπως "A Impostora", "A Criação" και "Filha da Lei". Ωστόσο, η λίγο μεγαλύτερη αναγνώρισή της έρχεται με τη συμμετοχή της στη σειρά του Netflix, "Warrior Nun", με την οποία έκανε και το αγγλόφωνο ντεμπούτο της.

https://www.instagram.com/p/CnL_Ht5OUtT

Ο Chris Evans από την άλλη, πιο πρόσφατα τον είδαμε στην περιπέτεια δράσης (πάλι) του Neflix, "The Grey Man", το οποίο αναμένουμε και sequel, ενώ τον ακούσαμε και στο "Lightyear" της Pixar, όπου χάρισε τη φωνή του στον Buzz Lightyear από τις ταινίες Toy Story.

https://www.instagram.com/p/CktQgqTO_WU

Στα σκαριά έχει τίτλους όπως η ρομαντική περιπέτεια δράσης "Ghosted" με την Ana de Armas, την κωμωδία δράσης "Red One" και το δραματικό "Pain Hustlers" του David Yates (Harry Potter, Fantastic Beasts) με την Emily Blunt (πάλι για το Netflix).

7 σειρές που μιλούν για το ρομάντζο όπως καμία ταινία σήμερα δεν τολμά (ή δεν προλαβαίνει)