Οι δύο λεπτομέρειες που έκαναν τη διαφορά στο boho look της Σοφίας Καρβέλα σε γάμο στο Μεξικό

Τσακιρίδου Χριστίνα
Οι δύο λεπτομέρειες που έκαναν τη διαφορά στο boho look της Σοφίας Καρβέλα σε γάμο στο Μεξικό

H Σοφία Καρβέλα ταξίδεψε στη Βόρεια Αμερική και μοιράστηκε τις ωραιότερες εικόνες. Η αξιοζήλευτη εμφάνιση και το φωτογραφικό άλμπουμ από την καρδιά του Μεξικό.

Μετά το ταξίδι της στην Αθήνα για την παρουσίαση της νέας της συλλογή με μαγιό, η Σοφία Καρβέλα επέστρεψε στην Ελλάδα και έκανε τις ωραιότερες καλοκαιρινές διακοπές με την οικογένειά της.

Η σχεδιάστρια, οι γιοι της και η Άννα Βίσση ταξίδεψαν στην Αντίπαρο, όπου και πέρασαν χαλαρές στιγμές στο πολυτελές σπίτι που επέλεξαν για τη διαμονή τους. Ο σύζυγος της Σοφίας, Θανάσης Πανουργιάς δραστηροποιείται επιχειρηματικά στο νησί στον χώρο της εστίασης και τους δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσουν δουλειά και διακοπές σε ένα από τα ωραιότερα μέρη των Κυκλάδων.

H Σοφία Καρβέλα ήρθε στην Ελλάδα και με τον αδερφό της Αντρέα έκαναν throwback σε αγαπημένες στιγμές

To ταξίδι της Σοφίας Καρβέλα στο Μεξικό

Εδώ και λίγα 24ωρα η 40χρονη βρίσκεται στην άλλη άκρη της γης και συγκεκριμένα στο Μεξικό όπου θα παραμείνει για μερικές ημέρες.

https://www.instagram.com/p/Cvnb8VDPwgv/

Η fashion stylist μοιράστηκε αρκετές εικόνες από τις βόλτες της στην πόλη με τους διαδικτυακούς της φίλους και έδειχνε πιο ξέγνοιαστη από ποτέ. Όπως θα δεις και στο προφίλ της, η Σοφία επισκέφθηκε το περίφημο μουσείο της Frida Kahlo και φωτογραφήθηκε στα πιο Instagram-mable σημεία.

To stylish look στον γάμο των φίλων της

Η Σοφία Καρβέλα δεν διέκοψε τυχαία τις διακοπές της στην Ελλάδα αφού ο λόγος που ταξίδεψε στο Μεξικό είναι αρκετά σημαντικός.

https://www.instagram.com/p/Cvlu2lENIvY/

Η σχεδιάστρια έδωσε το παρών σε γάμο φίλων της και πραγματοποίησε μια άκρως stylish εμφάνιση, που αξίζει να αντιγράψουμε. Για την περίσταση η Σοφία Καρβέλα επέλεξε ένα πολύχρωμο maxi φόρεμα το οποίο συνδύασε με καφέ σανδάλια. Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε μια χαλαρή αλογοουρά ενώ το μακιγιάζ της ήταν πολύ απαλό και φυσικό.

1691397340738-641625986-sofia10.jpg

Οι δύο λεπτομέρειες που απογείωσαν το look δεν ήταν άλλες από την φούξια πασμίνα και τα oversized ασημί σκουλαρίκια που φόρεσε η 40χρονη και παρέδωσε μαθήματα boho style.

Η ίδια δεν έκρυψε τη συγκίνησή της και μοιράστηκε πλούσιο φωτογραφικό υλικό στα social media.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις όλο το φωτογραφικό άλμπουμ από το ταξίδι της Σοφίας Καρβέλα στο Μεξικό.

Πηγή κεντρικής: thesofiakarvela