Σοφία Καρβέλα & Άννα Βίσση ζουν τις «Καλύτερες Μέρες» τους στην Αντίπαρο

Σοφία Καρβέλα & Άννα Βίσση ζουν τις «Καλύτερες Μέρες» τους στην Αντίπαρο

Σοφία Καρβέλα και Άννα Βίσση κάνουν οικογενειακές διακοπές στην Αντίπαρο και δημοσιεύουν τα πιο cool στιγμιότυπα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Λίγες εβδομάδες μετά το πρόσφατο ταξίδι της στην Αθήνα για την παρουσίαση της νέας της συλλογή με μαγιό, η Σοφία Καρβέλα επέστρεψε στην Ελλάδα με τα παιδιά της.

Μαμά και γιοι ταξίδεψαν στην Αντίπαρο, όπου και θα παραθερίσουν οικογενειακώς και θα περάσουν χαλαρές στιγμές στο πολυτελές σπίτι που επέλεξαν για τη διαμονή τους στο νησί. Ο σύζυγος της σχεδιάστριας, Θανάσης Πανουργιάς δραστηροποιείται επιχειρηματικά στο νησί στον χώρο της εστίασης και έτσι φέτος θα περάσουν το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού στις Κυκλάδες.

Στην παρέα τους προστέθηκε η Άννα Βίσση η οποία απολαμβάνει το μικρό διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, λίγο μετά τη μεγάλη τη μεγάλη της συναυλία στην Αθήνα με τον Νίκο Καρβέλα για τα 50 χρόνια παρουσίας της στην μουσική βιομηχανία. Η απόλυτη Ελληνίδα σταρ θα πραγματοποιήσει 4 ακόμη ξεχωριστές live εμφανίσεις, στη Μύκονο, στην Κύπρο, στη Θεσσαλονίκη και στο Ηρώδειο.

Η Άννα Βίσση έκανε το πιο επικό throwback και η Σοφία Καρβέλα αντέδρασε όπως μόνο εκείνη ξέρει

Οι γιοι της Σοφίας Καρβέλα έχουν μεγάλη αδυναμία στην γιαγιά τους αλλά και στον παππού, Νίκο Καρβέλα. Κάθε φορά που η 40χρονη και τα παιδιά της βρίσκονται στην Ελλάδα προσπαθούν να περνούν όσο το δυνατόν περισσότερο ποιοτικό χρόνο όλοι μαζί, κάνοντας διάφορες fun δραστηριότητες.

Oι οικογενειακές διακοπές στην Αντίπαρο

Πριν από λίγους μήνες, μέσα από μια σειρά Ιnstagram-stories η Σοφία Καρβέλα μας αποκάλυψε το νέο επαγγελματικό βήμα του συζύγου της, Θανάση Πανουργιά.

Ο γνωστός επιχειρηματίας και οι συνεργάτες του άνοιξαν το νέο τους bar/restaurant στην Αντίπαρο και η fashion stylist δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της. Το ζευγάρι και οι γιοι τους θα περάσουν μεγάλο μέρος των καλοκαιρινών τους διακοπών στο νησί και φυσικά μαζί τους βρίσκεται και η Άννα Βίσση.

viss1.jpg

Ανάμεσα στις αναρτήσεις που έκαναν μαμά και κόρη στα social media, ξεχώρισαν τα στιγμιότυπα όπου τις βλέπουμε στο σαλόνι του σπιτιού να απολαμβάνουν καλοκαιρινά φρούτα και η matchy-matchy εμφάνιση σε νυχτερινή τους έξοδο.

sofia12.jpg

Η fashion expert μοιράζεται διάφορα στιγμιότυπα στο Instagram από τις διακοπές τους, δείχνοντας ότι απολαμβάνουν τις βουτιές στην πισίνα του σπιτιού αλλά και τη γυμναστική.

1690438501486-32631230-sofia10.jpg

Γνωστή λάτρης του ευ ζην και της yoga, η Σοφία Καρβέλα δεν σταματά ποτέ να κάνει τις αγαπημένες της ασκήσεις, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες της coach της.

sofia15.jpg

Οι μικροί Νίκος και Νέστορας δείχνουν ενθουσιασμένοι με τον προορισμό των διακοπών και δεν σταματούν να παίζουν και να ποζάρουν στον φακό της μαμάς τους.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες.

Σοφία Καρβέλα και Άννα Βίσση είναι το πιο stylish δίδυμο

Μαμά και κόρη μοιράζονται το ίδιο πάθος για την μόδα, με τις εμφανίσεις τους να είναι η μια πιο κομψή από την άλλη. Η Σοφία Καρβέλα επιμελείται συχνά τα looks της μαμάς της επί σκηνής και δεν είναι λίγες οι φορές που οι δυο τους έκαναν κοινή έξοδο με παρόμοιες ενδυματολογικές επιλογές.

Πηγή κεντρικής: