Οι γιοι της Σοφίας Καρβέλα είναι οι απόλυτοι star στη ζωή και στο Instagram της

Οι γιοι της Σοφίας Καρβέλα είναι οι απόλυτοι star στη ζωή και στο Instagram της

H Σοφία Καρβέλα είναι η πιο τρυφερή μαμά της showbiz και οι φωτογραφίες με τα παιδιά της θα σε πείσουν.

Ένα γρήγορο scroll στον λογαριασμό που διατηρεί η Σοφία Καρβέλα στο Instagram αρκεί για να διαπιστώσει κανείς τις δύο αδυναμίες της: τα παιδιά της και η μόδα. Η 40χρονη ζει μόνιμα στην Αμερική με τον σύζυγό της, Θανάση Πανουργιά και τους γιους τους, προσπαθώντας να έρχονται συχνά στην Ελλάδα όταν τους το επιτρέπουν οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Η στυλίστρια- σχεδιάστρια μόδας είναι μία από τις πιο ειλικρινείς και ακομπλεξάριστες Ελληνίδες celebrities στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με το προφίλ της να μετρά σήμερα περισσότερους από 115 χιλιάδες followers.

Η 40χρονη μοιράζεται στιγμιότυπα της προσωπικής και επαγγελματικής ζωής της με τους διαδικτυακούς της φίλους ωστόσο οι γιοι της, Νέστορας και Νίκος Πανουργιάς είναι οι απόλυτοι πρωταγωνιστές στο feed της.

Το σχόλιο «φωτιά» της Σοφίας Καρβέλα στην Κατερίνα Καινούργιου έγινε για το hot ολόσωμο μαγιό

H Σοφία Καρβέλα είναι η πιο τρυφερή μαμά της showbiz

Πριν λίγες ώρες η Σοφία Καρβέλα έκανε βόλτα με τον μικρό Νέστορα στην καρδιά της Νέας Υόρκης και φωτογραφήθηκε μαζί του, με το κομψό της outfit να εκπέμπει class και φινέτσα.

https://www.instagram.com/p/Ct_ipeNuTZn/

«Καλημέρα φίλοι μου! Τελευταία μέρα στο σχολείο και το botox στο μέτωπό μου δεν έχει πιάσει ακόμα», έγραψε με χιουμοριστική διάθεση η Σοφία Καρβέλα στη λεζάντα της ανάρτησής της.

«Είμαι τρομακτικά καψούρα με τα παιδιά μου. Οι γιοι μου είναι φανταστικά άτομα. Γενικά είμαι καψουρογκόμενα. Απλά τους άντρες τους ξεπερνάω, ενώ τα παιδιά μου όχι. Αισθάνομαι ότι τα παιδιά μου νιώθουν εξαιρετικά ασφαλή. Από τη στιγμή που επιστρέφω στο σπίτι, ο χρόνος μου είναι αφιερωμένος σε αυτά. Την Παρασκευή το βράδυ όλες οι δουλειές σταματούν. Οι προτεραιότητες είναι άλλες. Και ο Θανάσης είναι εξαιρετικός πατέρας», έχει ομολογήσει η Σοφία Καρβέλα.

Μιλώντας πρόσφατα στην εκπομπή «Happy Day» η 36χρονη έκανε αποκαλύψεις για τη ζωή της στην Αμερική, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως εκεί βρήκε τον εαυτό της.

«Εγώ δεν οδηγώ, παίρνω το τρένο και για μένα είναι πιο εύκολο να μετακινούμαι. Εκεί γέννησα και μεγαλώνω τα παιδιά μου. Μου αρέσει ο τρόπος ζωής. Με βρίζουν στο Instagram ότι δε μιλάω ελληνικά στα παιδιά. Τους μιλάω και κάνουν και μάθημα ελληνικών δυο φορές την εβδομάδα».

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες της Σοφίας Καρβέλα με τους γιους της.

Η νέα επιχειρηματική κίνηση του Θανάση Πανουργιά

Μέσα από μια σειρά Ιnstagram-stories η 40χρονη μας αποκάλυψε το νέο επαγγελματικό βήμα του συζύγου της, Θανάση Πανουργιά. Ο γνωστός επιχειρηματίας και οι συνεργάτες του ετοιμάζουν το νέο τους bar/restaurant στην Αντίπαρο και η Σοφία Καρβέλα δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της.

panourgias5.webp

Το μόνο σίγουρο είναι πως το ζευγάρι και οι γιοι τους θα περάσουν μεγάλο μέρος των καλοκαιρινών τους διακοπών στην Αντίπαρο και υποθέτουμε πως μαζί τους θα βρίσκεται και η Άννα Βίσση.

358322939_2003766209957464_1754882384703076651_n.png

Πηγή κεντρικής; thesofiakarvela