Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου πόζαρε αλά «Βασικό ένστικτο» και η Γαία Μερκούρη έκανε το πιο εύστοχο σχόλιο

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου πόζαρε αλά «Βασικό ένστικτο» και η Γαία Μερκούρη έκανε το πιο εύστοχο σχόλιο

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μοιράστηκε sexy φωτογραφίες της και «αναστάτωσε» τους διαδικτυακούς της φίλους. 

Διανύουμε την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου και οι περισσότερες από εμάς έχουμε αρχίσει να ευχόμαστε «Καλό Φθινόπωρο» σε φίλους και συνεργάτες.

Τα τελευταία 24ωρα τα social media έχουν κατακλυστεί από τις αναρτήσεις των celebrities οι οποίοι αποχαιρετούν το καλοκαίρι με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο.

Ένα από τα posts των επωνύμων που ξεχώρισαν είναι αυτό της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, η οποία πόζαρε γυμνή σε ένα κρεβάτι καλύπτοντας τα επίμαχα σημεία του σώματός της με ένα λευκό σεντόνι.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου πιο sexy από ποτέ

Το μοντέλο και πρώην κριτής του GNTM μετρά αντίστροφα για την πρεμιέρα της στο «Shopping Star» και υποδέχθηκε το φθινόπωρο με σέξι διάθεση. H 35χρονη δημοσίευσε ένα ασπρόμαυρο καρουζέλ φωτογραφιών όπου την βλέπουμε να φορά μόνο το σεντόνι της, με τη φυσική της ομορφιά να μαγνητίζει τον φακό.

https://www.instagram.com/p/CwqBZVAtB3n/

«1η Σεπτεμβρίου», έγραψε η παρουσιάστρια στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Αρκετοί φίλοι του μοντέλου σχολίασαν το post ανάμεσά τους ο Στέλιος Κουδουνάρης, η Κατερίνα Ευαγγελινού, η Εβελίνα Σκίτσκο και η Γαία Μερκούρη.

iliana17.jpg

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου κάνει ακόμη διακοπές αλλά επιστρέφει σύντομα για το Shopping Star

Μέσα σε λίγες ώρες η ανάρτηση της παρουσιάστριας απέσπασε περισσότερα από 37.000 likes και εκατοντάδες κολακευτικά σχόλια με τους ακολούθους της να την αποθεώνουν και να γράφουν πόσο ανεπιτήδευτα όμορφη είναι.

Από τα Κουφονήσια με αγάπη

Το μοντέλο τρέφει μια ιδιαίτερη αδυναμία στο νησί και περνά κάθε χρόνο εκεί μεγάλο μέρος των καλοκαιρινών της διακοπών. Η Ηλιάνα είχε επισκεφθεί τα Κουφονήσια και με τον πρώην σύντροφό της Snik όπου τους εντόπισε ο φωτογραφικός φακός σε τρυφερά τετ-α-τετ.

https://www.instagram.com/p/Ce3MfM1sKui/

Μετά τον χωρισμό τους η 35χρονη επέστρεψε στον προορισμό της καρδιάς της με τον αγαπημένο της, Γιάννη Καραβασάνη και καλούς φίλους, όπως άλλωστε συνηθίζει. Το κυκλαδίτικο στοιχείο και τα γραφικά spots του νησιού συνθέτουν το τέλειο background για τις φωτογραφίες του μοντέλου στα social media. Η Ηλιάνα έχει μοιραστεί πολλές εντυπωσιακές λήψεις με μαγιό από τα Κουφονήσια, «βάζοντας φωτιά» στο Instagram.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες της.

Πηγή κεντρικής: ilianapapageorgiou