Δανάη Μπάρκα: Ο πιο ξεχωριστός άνθρωπος στη ζωή της γίνεται και η ελπίδα της για έναν καλύτερο κόσμο

Δανάη Μπάρκα: Ο πιο ξεχωριστός άνθρωπος στη ζωή της γίνεται και η ελπίδα της για έναν καλύτερο κόσμο

Η αδυναμία της Δανάης Μπάρκα δεν μπορεί (και δεν θέλει) να κρυφτεί.

Μπορεί η πρεμιέρα του «Πάμε Δανάη» να αναβλήθηκε και τη Δευτέρα 11/09 η Δανάη Μπάρκα να μην βρέθηκε on air για να «συνομιλήσει» με τον δικό της μοναδικό τρόπο με τους τηλεθεατές, ωστόσο αυτό δεν αποτέλεσε πρόβλημα για τους fans της, οι οποίοι την ακολουθούν στα social media.

Η Δανάη, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, αποφάσισε να απαντήσει σε ερωτήσεις των followers της. Πολλές από αυτές αφορούσαν τις δύσκολες στιγμές που βιώνει η χώρα τα τελευταία 24ωρα λόγω της κακοκαιρίας Daniel, με τη Δανάη να δείχνει ιδιαίτερη ευαισθησία για τα προβλήματα με τα οποία έχουν βρεθεί αντιμέτωποι οι κάτοικοι της Θεσσαλίας.

Ιδιαίτερη αίσθηση μας έκανε η ερώτηση «Τι σου δίνει ελπίδα, όταν γύρω μας συμβαίνουν όλα αυτά;», στην οποία η Δανάη απάντησε με τον πιο όμορφο τρόπο λέγοντας μεταξύ άλλων: «Η γιαγιά μου που μου λέει κάθε μέρα “ξέρεις παιδάκι μου τι έχουμε περάσει εμείς οι παλιοί; Να αντέξετε τώρα κι εσείς για να σώσετε ότι μπορείτε”».

mparka-story.jpg

Η αδυναμία δεν μπορεί (και δεν θέλει) να κρυφτεί

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια έχει δείξει πολλές φορές την αδυναμία που έχει στη γιαγιά της, από την πλευρά της μητέρας της Βίκυς Σταυροπούλου, κα Τούλα, αναρτώντας μαζί της βίντεο, φωτογραφίες και μιλώντας για όλα όσα εκείνη της έχει προσφέρει.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελούν τα λόγια της την ημέρα γενεθλίων της κα Τούλας, στις 29 Ιουνίου 2023. Εκείνη την ημέρα η παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη» της επιφύλασσε μία μεγάλη έκπληξη στο πλατό της εκπομπής. Συγκεκριμένα, στο κλείσιμο της εκπομπής της τραγούδησε το «Χρόνια Πολλά» και εκείνη έσβησε τα κεράκια με τον αριθμό 85 από την τούρτα «έκπληξη». Στη συνέχεια, η Δανάη δημοσίευσε την γλυκιά στιγμή στο Instagram γράφοντας μεταξύ άλλων:

«Να σε χαίρομαι αγάπη μου. Γιαγιά μου. Αγκαλιά μου. Καταφύγιο μου. Να σε χαιρόμαστε όλοι και να μας δείχνεις τον δρόμο για την αγάπη, την δύναμη, την αντοχή, το πείσμα και το χαμόγελο. Η τύχη μου σε αυτή την ζωή είναι που μεγάλωσα μαζί σου και με τον παππού. Η τύχη μου είναι που από μωρό δεν άκουγα παραμύθια για να νανουριστώ αλλά ιστορίες της ζωής σου που μου μάθαιναν να αγαπάω τους γύρω μου. Η τύχη μου είναι που με έμαθες να τρέχω στα σπίτια της γειτονιάς κρυφά και να δίνω φαγητό σε όσους δεν είχαν που μαγείρευες εσύ..να πηγαίνω χρήματα σε όσους δεν είχαν απ την σύνταξη σου χωρίς να το λές σε άνθρωπο.. να φροντίζεις όποιον έχει ανάγκη και να μας λες πάντα ότι το πιο σημαντικό είναι αυτό, να είμαστε καλοί άνθρωποι. Γιαγιά μου, εύχομαι απλά να είναι πάντα η πόρτα του σπιτιού σου ανοιχτή, με εσένα μέσα για να μπορώ να τρέχω κάπου όταν νιώθω πληγωμένη, αγχωμένη, ή χαρούμενη και να ξέρω ότι είμαι ασφαλής».

https://www.instagram.com/reel/CuEsYyuAXw4/

Γιατί αναβλήθηκε η εκπομπή της Δανάη Μπάρκα

Η εκπομπή «Πάμε Δανάη» είχε προγραμματιστεί να βγει στον αέρα την Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου, ωστόσο τελικά η πρεμιέρα αναβλήθηκε. Η αναβολή κρίθηκε απαραίτητη λόγω της έκτακτης επικαιρότητας με τις πλημμύρες αλλά και λόγω ενός προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει το τελευταίο διάστημα η παρουσιάστρια. Συγκεκριμένα, η Δανάη, όπως αποκάλυψε η ίδια, τις τελευταίες μέρες έχει χάσει το 50% της ακοής της, πράγμα που θα δυσκόλευε σημαντικά την επιστροφή της στην εκπομπή.