Η Δανάη Μπάρκα επέστρεψε στον προορισμό της καρδιάς της και η ευτυχία της αποτυπώθηκε σε ένα post

Η Δανάη Μπάρκα επέστρεψε στον προορισμό της καρδιάς της και η ευτυχία της αποτυπώθηκε σε ένα post

Η Δανάη Μπάρκα ποζάρει συχνά με μαγιό και στέλνει τα πιο αισιόδοξα μηνύματα στους διαδικτυακούς της φίλους. Οι νέες φωτογραφίες με μαγιό και οι διακοπές στην Μεσσηνία.

H Δανάη Μπάρκα ξεκίνησε φέτος τις καλοκαιρινές της διακοπές από την Σέριφο όπου χαλάρωσε για αρκετές ημέρες με αγαπημένους φίλους και συνεργάτες. Το «Πάμε Δανάη» πήρε πράσινο φως για την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν και οι συντελεστές του έχουν στη διάθεσή τους δύο μήνες για να επιστρέψουν ανανεωμένοι στο πλατό του ΜΕGA.

Η 30χρονη είναι πλέον μια από τις πιο δημοφιλείς και πολλά υποσχόμενες παρουσιάστριες της γενιάς της και διαθέτει το δικό της κοινό, που την παρακολουθεί ανελλιπώς και την στηρίζει σε κάθε της νέο βήμα.

Η νεαρή παρουσιάστρια-ηθοποιός έχει πολύ καλή σχέση με τα social media και ειδικότερα με το Instagram, με το λογαριασμό της να μετρά σήμερα περισσότερους από 346 χιλιάδες ακολούθους.

Οι νέες φωτογραφίες με μαγιό και το inspiring μήνυμα

Eδώ και λίγα 24ωρα η Δανάη Μπάρκα βρίσκεται στην Μεσσηνία και συγκεκριμένα στις Κιτριές όπου συνηθίζει να περνά μεγάλο μέρος των καλοκαιρινών της διακοπών. Η μητέρα της, Βίκυ Σταυροπούλου και ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης έχουν επενδύσει στην περιοχή δημιουργώντας μια σύγχρονη ξενοδοχειακή μονάδα στη μεσσηνιακή Μάνη.

https://www.instagram.com/p/CvXBY13s4yA/

Η 30χρονη φόρεσε το αγαπημένο της μαύρο ολόσωμο και κολύμπησε στα τιρκουάζ νερά της περιοχής, δημοσιεύοντας αργότερα μερικές φωτογραφίες από τις βουτιές της στο Instagram. Μαζί της όπως πάντα βρισκόταν η τετράποδη Μπουκιά, το κατοικίδιο της παρουσιάστριας.

Δανάη Μπάρκα: Το ολόσωμο είναι το αγαπημένο της μαγιό και έχει τρία σχέδια που φοράει non stop

https://www.instagram.com/p/CvRpObVMqhp/

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες της Δανάης Μπάρκα με μαγιό.

Όλες οι φορές που η Δανάη Μπάρκα πόζαρε με μαγιό και έστειλε ηχηρό μήνυμα

H ηθοποιός-παρουσιάστρια δημοσιεύει καθημερινά στιγμιότυπα από τη ζωή της στο Instagram και δεν διστάζει να πει αλήθειες, ακόμη κι αν σχολιαστεί έντονα γι' αυτό.

https://www.instagram.com/p/Ce3mbuaLklS/

Οι πόζες της 30χρονης με μαγιό είναι τόσο αυθόρμητες όσο εκείνη ενώ οι λεζάντες που τις συνοδεύουν δείχνουν πόσο βαθυστόχαστος και ευαίσθητος άνθρωπος είναι η Δανάη.

«Όλα επιτρέπονται στην παραλία. Το μόνο που απαγορεύεται, είναι τα… σκουπίδια», είχε γράψει παλαιότερα η παρουσιάστρια ποστάροντας την πιο ανεπιτήδευτη φωτογραφία της με ολόσωμο μαγιό.

Πριν μερικές εβδομάδες η οικοδέσποινα του «Πάμε Δανάη» βρέθηκε στις αγαπημένες της Κιτριές όπου απόλαυσε τα καταγάλανα νερά και φωτογραφήθηκε φορώντας το μαγιό της.

https://www.instagram.com/p/CtWIrS3s6vT/

«Μερικές φορές πρέπει να δημιουργείς την δική σου λιακάδα», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της εννοώντας πως όσο χάλια κι αν είναι τα πράγματα στη ζωή μας εμείς οφείλουμε να εστιάζουμε και (ή να δημιουργούμε) κάτι θετικό.

https://www.instagram.com/p/Cur3T0wsgCY/

«Εκεί που είσαι ο εαυτός σου, εκεί που δεν βάζεις φίλτρα για να σε αποδεχτούν ή να σε αποδεχτείς, εκεί που κάνεις τις ωραίες συζητήσεις, εκεί που έχεις αγκαλιές να σε σφίξουν…εκεί να πηγαίνεις. Αυτή την φωτογραφία την τραβάω κάθε καλοκαίρι εδώ και πολλά πολλά χρόνια. Στο ίδιο σημείο, με το ίδιο αληθινό χαμόγελο και τους ίδιους αγαπημένους μου ανθρώπους. Στο σπιτάκι της καρδίας μου με 3 αγκαλιές πάντα ορθάνοιχτες», έγραψε στις αρχές Ιουλίου η παρουσιάστρια και μοιράστηκε μερικές υπέροχες φωτογραφίες από την Σέριφο.

Πηγή κεντρικής: danai_barka