Το chic χτένισμα που έκανε η Δανάη Μπάρκα είναι ιδανικό για όλες τις ώρες φέτος το καλοκαίρι

Το chic χτένισμα που έκανε η Δανάη Μπάρκα είναι ιδανικό για όλες τις ώρες φέτος το καλοκαίρι

Αν δεν έχεις προλάβει να λούσεις τα μαλλιά σου μετά από τη θάλασσα, το χτένισμα αυτό είναι ένας εύκολος τρόπος για να δείχνουν τα μαλλιά σου συνέχεια όμορφα και περιποιημένα.

Η Δανάη Μπάρκα δεν διστάζει να πειραματιστεί στην εμφάνισή της. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει υιοθετήσει διαφορετικά και ξεχωριστά χτενίσματα, απογειώνοντας κάθε φορά το στυλ της. Γενικότερα, η παρουσιάστρια της εκπομπής «Πάμε Δανάη» της αρέσει να κάνει αλλαγές στα μαλλιά της. Την έχουμε δει ginger, κοκκινομάλλα, ενώ τα έχει βάψει πολύ σκούρα μαύρα. Ένα από τα πιο ανατρεπτικά hairstyles που υιοθετεί κάθε καλοκαίρι είναι τα ράστα.

Γιατί πρέπει να ξεπλένεις τα μαλλιά μετά από κάθε βουτιά στη θάλασσα

365141156_943757260045113_1966874292375317779_n.jpg

@danai_barka

Το πιο ευέλικτο χτένισμα του καλοκαιριού

Η Δανάη Μπάρκα αυτή τη στιγμή απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές, μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα. Και επειδή τα ράστα είναι ένα look το οποίο θα την κούραζε πολύ στην καθημερινότητά της, βρήκε το πιο ευέλικτο και chic χτένισμα που ταιριάζει σε όλες τις ώρες της ημέρας. Το messy bun είναι το summer hairstyle που ορκίζεται η Δανάη Μπάρκα. Ένας κότσος ψηλά στην κορυφή του κεφαλιού, είναι ιδανικός να ταιριάξει με τα beachwear το πρωί στην θάλασσα, αλλά και τα αέρινα, cocktail dresses το απόγευμα στα σοκάκια του νησιού.

https://www.instagram.com/p/CvZszjYsCQF/

Επίσης, αν δεν έχεις προλάβει να λούσεις τα μαλλιά σου μετά από τη θάλασσα, το χτένισμα αυτό είναι ένας εύκολος τρόπος για να δείχνουν συνέχεια όμορφα και περιποιημένα.

Αν θέλεις ο κότσος που θα δημιουργήσεις να δείχνει ακόμη πιο όμορφος και stylish, μπορείς να προσθέσεις hair accessories και πολύχρωμα scrunchies τα οποία θα χαρίσουν μία παιχνιδιάρικη πινελιά στην εμφάνισή σου, ενώ θα δημιουργήσουν matchy matchy looks.

Ρίξε μία ματιά στην παρακάτω gallery, για να δεις πόσες φορές η παρουσιάστρια της εκπομπής «Πάμε Δανάη», έχει επιλέξει το messy bun στην εμφάνισή της.