Η Δανάη Μπάρκα έδωσε αυθόρμητα την πιο σωστή συμβουλή κι η Βίκυ Σταυροπούλου την «χειροκρότησε»

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Δανάη Μπάρκα έδωσε αυθόρμητα την πιο σωστή συμβουλή κι η Βίκυ Σταυροπούλου την «χειροκρότησε»

Η Δανάη Μπάρκα μπορεί να απολαμβάνει τις διακοπές της σε διάφορους προορισμούς, ωστόσο μοιράζεται συχνά τις σκέψεις της στο «διαδικτυακό της ημερολόγιο». Πιστή αναγνώστρια της είναι πάντα η μαμά της.

Η Δανάη Μπάρκα τα τελευταία τρία χρόνια μάς κρατάει συντροφιά με την παρέα της μέσα από την πρωινή εκπομπή της «Πάμε Δανάη!» και την συχνότητα του Mega. Μάλιστα, από το κανάλι ανακοινώθηκε με επίσημο trailer, πριν λίγο καιρό, ότι η ίδια θα συνεχίσει με την ομάδα της και τη νέα σεζόν να μας λένε «καλημέρα».

https://www.instagram.com/reel/CvrRebloNGn/

Η κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου, μέχρι τότε απολαμβάνει ανέμελη τις διακοπές της έχοντας επισκεφτεί τη Σέριφο, την Πάρο αλλά κι ένα μέρος που έχει ξεχωρίσει, τις Κιτριές Μεσσηνίας.

Η αλήθεια που είπε η Δανάη Μπάρκα και τα σχόλια στην ανάρτησή της

Παρ' όλα αυτά, η ίδια δεν παραλείπει να εκφράζει τα συναισθήματα και τις σκέψεις της στους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από τις αναρτήσεις που κάνει, θέλοντας πάντα να μεταφέρει ένα μήνυμα αισιοδοξίας και ενδυνάμωσης. Το ίδιο έκανε και στην πιο πρόσφατη ανάρτησή της, στην οποία αναφέρθηκε στα πράγματα, τα οποία είναι τοξικά συμβουλεύοντάς μας να τους «γυρνάμε την πλάτη». Η Δανάη Μπάρκα, έγραψε λοιπόν τα εξής:

«Να γυρνάς την πλάτη σε ό,τι σε στεναχώρησε.
Να γυρνάς την πλάτη σε ό,τι δεν είναι αντάξιο σου.
Να γυρνάς την πλάτη σε όποιον είναι λίγος για σένα.
Να γυρνάς την πλάτη σε ό,τι σου μαυρίζει την ψυχή.
Να γυρνάς την πλάτη στους τοξικούς, στους αχάριστους, στους άπληστους, στους συμφεροντολόγους και στους κουτούς.
Να κοιτάς μπροστά και να υποδέχεσαι όόό,τι καλό και νέο φέρνει η ζωή. Να είμαστε ανοιχτοί σε ωραίες εκπλήξεις και σε ανθρώπους που θα ξυπνάμε και θα νιώθουν τυχεροί που μας έχουν, κι εμείς τυχεροί που τους βρήκαμε».

https://www.instagram.com/p/Cv1yS32sH3x/

Oι followers της συμφώνησαν και ταυτίστηκαν μαζί της, όπως ήταν φυσικό, αφού κανείς δεν επιθυμεί την τοξικότητα στη ζωή του είτε αυτό σημαίνει τις παρέες που κάνει είτε το οικογενειακό είτε το εργασιακό του περιβάλλον.

Πιστή όμως, αναγνώστρια της Δανάης αποδείχθηκε η μαμά της, η Βίκυ Σταυροπούλου, αφού σχεδόν πρώτη απ' όλους είχε γράψει στην κόρη της για την συγκεκριμένη ανάρτηση: «Όπως τα λες» με τη Δανάη Μπάρκα να της απαντά «Να 'σαι καλά. Διάβαζέ με να μαθαίνεις».

365520081_1041108617333217_8471970900494811324_n.jpg

Κι άλλη φορά όμως μαμά και κόρη έχουν αντίστοιχο διάλογο κάτω από τις αναρτήσεις της Δανάης Μπάρκα. Όπως όταν εκείνη είχε δημοσιεύσει ένα καλλιτεχνικό βίντεο γράφοντας: «Εστιάστε σε έναν ωκεανό θετικών, όχι σε μια λακκούβα αρνητικών», θέλοντας να παροτρύνει τους followers της να βλέπουν τη ζωή με περισσότερη αισιοδοξία βλέποντας το ποτήρι μισογεμάτο.

https://www.instagram.com/reel/CuhvYWxgD_r/

Εκεί η Βίκυ Σταυροπούλου είχε σχολιάσει: «...κι άμα πέσεις στη λακκούβα, μια βουτιά στον ωκεανό θα σε ξεπλύνει!!!»θέλοντας με τη σειρά της να πει μάλλον πως καμιά φορά μπορεί να μας κυριεύουν οι αρνητικές σκέψεις αλλά με καθαρό μυαλό όλα λύνονται.

Μαμά και κόρη έχουν πολύ δεμένη σχέση μεταξύ τους και η μία είναι το στήριγμα της άλλης.