O Good Job Nicky μίλησε για τη μαμά και το κορίτσι του με τα πιο τρυφερά λόγια

Τσακιρίδου Χριστίνα
O Good Job Nicky μίλησε για τη μαμά και το κορίτσι του με τα πιο τρυφερά λόγια

O Good Job Nicky είναι ερωτευμένος και δεν το κρύβει. Η σπάνια αναφορά στη σύντροφό του και η αντίδρασή του για το τηλεοπτικό comeback της μητέρας του, Σοφίας Αλιμπέρτη. 

Στην Χίο βρέθηκε πριν λίγα 24ωρα ο Good Job Nicky στο πλαίσιο του 2ου Μεσαιωνικού Φεστιβάλ. Ο νεαρός τραγουδιστής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και στη δημοσιογράφο, Ευάννα Ζουμπούρογλου για τη μητέρα του, Σοφία Αλιμπέρτη και έκανε μια σπάνια αναφορά στην προσωπική του ζωή, αποκαλύπτοντας πως είναι ερωτευμένος.

O Good Job Nicky είναι ερωτευμένος

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια για την προσωπική του ζωή και αποκάλυψε ότι είναι ερωτευμένος.

«Υπάρχει σε πάρα πολλούς κλάδους ο έρωτας, αλλά καταλαβαίνω τι ρωτάς και την προστατεύουμε τη γυναίκα. Μη μου την φάνε. Τη λατρεύω. Υπάρχει ο έρωτας στη ζωή μου. Την προστατεύουμε τη γυναίκα, δεν θέλω να μου τη φάνε, την λατρεύω. Ένας άνθρωπος που γράφει μια μαντινάδα για μια γυναίκα αγαπάει τη γυναίκα, κάποιος που γράφει 100 μαντινάδες για μια γυναίκα αγαπάει τις μαντινάδες. Δεν είμαι καθόλου ζηλιάρης στη σχέση μου. Ο εγωισμός είναι το δηλητήριο της ανθρωπότητας. Μελλοντικά θα ήθελα να κάνω τρία παιδιά, 2 κόρες και έναν γιο. Έχω σκεφτεί και τα ονόματα, Σοφία, Αντώνης, Αίσα», είπε χαρακτηριστικά ο νεαρός καλλιτέχνης.

Και πρόσθεσε: «Δεν είμαι καθόλου ζηλιάρης. Νιώθω ότι ο εγωισμός είναι το δηλητήριο της ανθρωπότητας. Το τεταρτοδιάστατο συναίσθημα που λέγεται αγάπη ανήκει μόνο σε έναν άνθρωπο και το πνεύμα αυτό».

Σοφία Αλιμπέρτη: «Σε παραλύουν οι φόβοι σου, μου πήρε 2 χρόνια για να τους ξεπεράσω»

https://www.instagram.com/p/Cli43elMhW2/

Το τηλεοπτικό comeback της Σοφίας Αλιμπέρτη

Ο Good Job Nicky δεν δίστασε να σχολιάσει την επιστροφή της μητέρας του, Σοφίας Αλιμπέρτη στην τηλεόραση αναφέροντας: «Η μαμά μου και να μην είναι εδώ είναι πάντα εδώ. Με παίρνει τηλέφωνο για να κρίνει και αυτό που άκουσε από το τηλέφωνο. Είναι ο νούμερο ένα κριτής μου και ο άνθρωπος που ακούω όσο κανέναν άλλο. Απολύτως νορμάλ μου φαίνεται η τηλεοπτική της επιστροφή. Μετά από 14 χρόνια αποφασίζει ότι κάτι της κολλάει, της αρέσει, την ιντριγκάρει και μόνο τότε σηκώνεται. Δεν συμβιβάστηκε ότι ίσως έχω την ανάγκη να βγω να πω κάτι. Δεν περίμενα την επιστροφή της. Εδώ δεν μας είχε πει καν ότι θα μετακομίσουμε. Μια μέρα σηκώθηκε και είπε πάω να κάνω τηλεόραση».

H νέα δημόσια εμφάνιση της Σοφίας Αλιμπέρτη με τους γιους της

Πριν λίγους μήνες η γνωστή ηθοποιός έδωσε το παρών στη συναυλία του γιου της και της Τάμτα στο κέντρο της Αθήνας απολαμβάνοντάς τους επί σκηνής. Μετά το τέλος του live τους επισκέφθηκε στα παρασκήνια όπου φωτογραφήθηκαν όλοι μαζί, χαρίζοντάς μας υπέροχες εικόνες.

1688128275762-256913509-alimperti2.jpg

Η 57χρονη εμφανίστηκε με ανοιχτόχρωμο τζιν παντελόνι, ριγέ μπλούζα, λευκά mules και ασορτί τσάντα. Ο Μιχαήλ Βαρθακούρης επέλεξε casual look και πόζαρε στον φακό αγκαλιά με τον αδερφό του και την Τάμτα.

1688128288528-513764694-tamta2.jpg

Μιλώντας στο Queen.gr και την Κατερίνα Μπούσιου η Σοφία Αλιμπέρτη αποκάλυψε ποιος στίχος από τα τραγούδια του γιου της (Good Job Nicky) την εκφράζει απόλυτα: «Ο γιος μου έχει γράψει ένα τραγούδι που είναι ακυκλοφόρητο και δεν το θέλει προς το παρόν. Το μόνο που μπορώ να σου αποκαλύψω είναι πως μιλά για τον μελλοντικό του εαυτό και είναι στιχουργικά συγκλονιστικό».

Πηγή κεντρικής: goodjobnicky