Η Σοφία Αλιμπέρτη έχει νέα σχέδια για το μέλλον και οι δύο γιοι της είναι οι καλύτεροι supporters

Κατερίνα Μπούσιου
Η Σοφία Αλιμπέρτη έχει νέα σχέδια για το μέλλον και οι δύο γιοι της είναι οι καλύτεροι supporters

Η κοινή συνέντευξη και η φωτογράφιση της Σοφίας Αλιμπέρτη με τους δύο γιους της, τον Μιχαήλ Άγγελο και τον Νικόλα, αποδεικνύει πως είναι μία ισχυρή και αχτύπητη οικογενειακή τριάδα. 

Αν για κάτι θαυμάζουμε την Σοφία Αλιμπέρτη ειδικά τα τελευταία χρόνια, είναι ότι κατάφερε να ζει την ζωή που ονειρεύτηκε και την κάνει ευτυχισμένη. Αποτραβηγμένη στο νησί της στην Πάρο, να ζει και να δημιουργεί μακριά από τα άγχη της πόλης και μακριά από την πολύβουη ελληνική showbiz που ποτέ δεν την εξέφραζε ως χαρακτήρα. Κατάφερε όμως και κάτι εξίσου σπάνιο. Τα χρόνια που και εκείνη ήταν στα πρωτοσέλιδα, λόγω του έρωτα, του γάμου και στην συνέχεια του διαζυγίου της με τον Γιάννη Πάριο και των επαγγελματικών της επιτυχίων, δεν «πέταξε» στα σύννεφα και δεν έγινε μία άλλη.

Αλλά αυτό που την κάνει περισσότερο περήφανη για όσα κατάφερε, είναι οι δύο γιοι της. Ο φωτογράφος στο επάγγελμα Μιχαήλ Άγγελος Βαρθακούρης και ο μικρότερος Νικόλας Βαρθακούρης, γνωστός μας τα τελευταία χρόνια από την επιτυχία του στην μουσική, ως Good Job Nicky. Ο τρόπος που μιλούν συχνά για εκείνη και κυρίως η διάθεση να την ενθαρρύνουν να πραγματοποιήσει κάποια νέα σχέδια που έχει στο μυαλό της, μας δείχνει ξεκάθαρα ότι αποτελούν μία αχτύπητη οικογενειακή τριάδα.

«Δεν είδα όλο αυτό που έκανα πιο σοβαρά απ'όσο έπρεπε»

Η Σοφία Αλιμπέρτη την τελευταία δεκαετία έκανε κέντρο του κόσμου της, την Πάρο. Το νησί του πρώην συζύγου της και πατέρα των δύο της παιδιών Γιάννη Πάριου, έγινε η μόνιμη κατοικία της, αλλά και η νέα της επαγγελματική στέγη, τόσο με το café - bar που άνοιξε στο κέντρο της Παροικιάς, όσο και με την μικρή ξενοδοχειακή μονάδα που διευθύνει σήμερα ο μεγαλύτερος γιος της Μιχαήλ Άγγελος, ταλαντούχος φωτογράφος.

«Είπα να με φροντίσω λίγο»: Η Σοφία Αλιμπέρτη έκανε μη χειρουργικό λίφτινγκ & έδειξε τη διαδικασία

https://www.instagram.com/p/Cjaep9PInvK

Η τηλεόραση, είτε ως ηθοποιός ή ως παρουσιάστρια, ανήκει πια στο παρελθόν. Της λείπει; Η Σοφία απαντά ξεκάθαρα στην κοινή συνέντευξη και φωτογράφιση με τους γιους της για το περιοδικό Hello: «Όχι. Αυτό που μου λείπει είναι η επικοινωνία με τον κόσμο. Θα μπορούσα να κάνω ραδιόφωνο ή podcast. Αισθάνομαι την ανάγκη να επικοινωνήσω με τον κόσμο, ειδικά μετά από όλα αυτά που συνέβησαν τα τελευταία χρόνια, τόσο κοινωνικά όσο και με την πανδημία».

https://www.instagram.com/p/Cm_ILxzoE74

Οι γιοι της ωστόσο την ενθαρρύνουν να πραγματοποιήσει αυτά τα νέα της επαγγελματικά σχέδια και όπως αποκαλύπτει ο Μιχαήλ Άγγελος, έχει κάποια σενάρια στο μυαλό της και ο ίδιος πιστεύει πως θα ήταν εξαιρετική στο κομμάτι της παραγωγής.

https://www.instagram.com/p/CTr7XhMoRde

Όσο καλοί supporters είναι οι γιοι της σε ότι σκέφτεται, αλλά τόσο και ακόμη παραπάνω, είναι εκείνη σε κάθε τους επαγγελματικό βήμα. Η Σοφία συγκινημένη παραβρέθηκε και στα εγκαίνια της πρώτης έκθεσης φωτογραφίας του Μιχαήλ Άγγελου Βαρθακούρη τον περασμένο Φεβρουάριο.

Αλλά μαζί με τον πατέρα του και πρώην σύζυγό της Γιάννη Πάριο, ήταν από την πρώτη στιγμή κοντά στα πρώτα βήματα του μικρού Good Job Nicky, ο οποίος συνεχίζει την μουσική παράδοση της οικογένειας. Δακρυσμένη τον καμάρωσε στην πρώτη μεγάλη του συναυλία.

Η Σοφία ως μαμά πετά στα σύννεφα, αλλά ποτέ δεν πέταξε ψηλά λόγω της δημοσιότητας και της επιτυχίας της τα προηγούμενα χρόνια. Κοινώς δεν καβάλησε ποτέ το καλάμι όπως λέει: «Δεν το καβάλησα γιατί ποτέ δεν είδα όλο αυτό που έκανα πιο σοβαρά απ'όσο έπρεπε. Άρχισα πολύ μικρή, μεγάλωσα σε αυτή τη δουλειά. Δεν μου έτυχε ξαφνικά ώστε να τρελαθώ».