O Good Job Nicky δεν γράφει πια μόνο βιωματικά, βρίσκει την έμπνευση πίσω από κάθε προσωπική ιστορία

Διονυσία Καλαποθαράκου

Το «January 8th» ήταν μόνο η αρχή μίας καριέρας που φαίνεται να πληροί όλες τις προδιαγραφές για να βγει εκτός συνόρων. Η συνέχεια της γράφεται στο studio του Good Job Nicky, εκεί όπου μας συντάντησε για να μιλήσουμε για το νέο του album, τα οικογενειακά του βιώματα, τα lives και τον Κωνσταντίνο Αργυρό. Όχι απαραίτητα με αυτήν τη σειρά. 

«Το πιο αυτοαναφορικό πράγμα που έχω κάνει είναι ότι μου έδωσα αυτό το όνομα, για να μου πω πρώτος μπράβο», λέει ο Good Job Nicky σχεδόν το πρώτο δευτερόλεπτο που πατήσαμε το rec στην κάμερα. Λένε πως ότι θες να το ξορκίσεις (ή ό,τι έχεις βαρεθεί να σε ρωτάνε) το λες αμέσως στις συνεντεύξεις. Σε αυτήν την περίπτωση μάλλον ισχύει το δεύτερο γιατί το 2020, όταν και μας συστήθηκε με το «January 8th» εκεί μέσα στην πρώτη μεγάλη καραντίνα, οι απορίες όλων μας ήταν δύο: αν αυτό το τραγούδι είναι ελληνικό και τι σημαίνει το «Good Job Nicky».

Μέσα στα 3 τελευταία χρόνια μας απαντήθηκαν και οι δύο και η Gen Z βρήκε τον αγαπημένο της καλλιτέχνη στο αγόρι με τα μπλε μαλλιά που κάνει τα πιο ατμοσφαιρικά live acts είτε παίζει πριν την Jorja Smith, είτε κάνει ντουέτο με τον Αργυρό στη σκηνή του «The Voice». Μας υποδέχθηκε στο studio ηχογράφησης όπου είναι κλεισμένος το τελευταίο διάστημα ηχογραφώντας το νέο του album. «Το καλύτερο που έχει κάνει έως τώρα», όπως λέει χαμογελώντας ξέροντας πως θα ακουστεί παράξενο. Σε μας κάτι τέτοιο φάνταζει 100% ρεαλιστικό. Είμαστε έτοιμες να πατήσουμε το «play» και να πούμε «καλή δουλειά Nicky».