Η Καίτη Γαρμπή στο post της περιμένει τη «νηνεμία» & η Ναταλία Γερμανού έκανε το πιο εύστοχο σχόλιο

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Καίτη Γαρμπή στο post της περιμένει τη «νηνεμία» & η Ναταλία Γερμανού έκανε το πιο εύστοχο σχόλιο

Η Καίτη Γαρμπή επηρεασμένη από τα όσα συνέβησαν τις τελευταίες μέρες, ακύρωσε τις συναυλίες που είχε και περιμένει «ήσυχα» να καταλαγιάσουν όσα ζούμε για να συνεχίσει τις εμφανίσεις της.

Εδώ και αρκετές μέρες η χώρα είναι αντιμέτωπη με πολύ σοβαρά κοινωνικά ζητήματα. Αρχικά, η κακοκαιρία Daniel έπληξε τη Θεσσαλία, αφήνοντας πίσω της νεκρούς ανθρώπους και ζώα, περιουσίες κατεστραμμένες και τεράστιες εκτάσεις πλημμυρισμένες, ενώ στη συνέχεια είχαμε και το τραγικό περιστατικό στο λιμάνι του Πειραιά με τον άδικο θάνατο του 36χρονου Αντώνη.

Η Καίτη Γαρμπή είναι από τους επώνυμους Έλληνες που παίρνουν πάντα θέση μέσα από τα social media γι' αυτά που συμβαίνουν στην κοινωνία και το ίδιο είχε κάνει και για όσα συνέβησαν αυτές τις μέρες. Άλλωστε, σε συνέντευξή της παλιότερα είχε δηλώσει:

«Θεωρώ πως είναι υποχρέωση όλων εμάς που είμαστε δημόσια πρόσωπα με συγκεκριμένη κοινωνική θέση και μας αγαπάει ο κόσμος να έχουμε δημόσιο λόγο».

«Όσο βολευόμαστε και δεν παίρνουμε θέση έστω χαλαρά, σε μια δημόσια συζήτηση για τα σοβαρά ζητήματα της επικαιρότητας, γινόμαστε συνένοχοι στη συνέχεια της αδικίας απέναντι στους συνανθρώπους μας, στα ζώα, τη φύση και δεν βοηθάμε ούτε εμάς, αλλά ούτε και τα παιδιά μας να έχουν ένα καλύτερο αύριο».

garbi-(2).jpg

Η Ναταλία Γερμανού τα «είπε όλα»

Στην πιο πρόσφατη ανάρτησή της στον λογαριασμό της στο Instagram η Καίτη Γαρμπή δημοσίευσε μια αμακιγιάριστη φωτογραφία της, γράφοντας με νόημα: «Λίγη ησυχία μέχρι να φύγει ο ανάδρομος…».

https://www.instagram.com/p/CxIlrPKNICU/

Εκεί ήταν που η Ναταλία Γερμανού έκανε το πιο εύστοχο σχόλιο γράφοντας κάτω από την συγκεκριμένη ανάρτηση: «Εσύ ξέρεις πότε να κάνεις «ησυχία».. και πότε «φασαρία». Αλί από άλλους».

Stigmiotypo-o8onhs-(1726).png

Φυσικά, η παρουσιάστρια με αυτόν τον τρόπο επαίνεσε την τραγουδίστρια για την στάση που κρατάει απέναντι σε όσα συμβαίνουν στην χώρα αλλά και την ενσυναίσθηση που δείχνει πάντα, αφού σε προηγούμενη ανάρτηση που είχε κάνει, ανακοίνωνε ότι λόγω όλων αυτών που συνέβησαν δεν γινόταν να κάνει την προγραμματισμένη συναυλία που είχε στην Κρήτη αυτές τις μέρες. Kαι πώς θα μπορούσε άλλωστε, όταν η Κρήτη ήταν η ιδιαίτερη πατρίδα του 36χρονου Αντώνη που δολοφονήθηκε άδικα.

Η Καίτη Γαρμπή όμως, δρα πάντα με βάση την ανθρωπιά κι όχι τα likes, γι' αυτό και στην ανακοίνωσή της για την ακύρωση των συναυλιών της στην Κρήτη είχε συμπλήρωσε πως αυτό που έκανε η ίδια είναι το αυτονόητο σε τέτοιες περιπτώσεις: «Η σιωπή μας αυτές τις μέρες επιβάλλεται ως ελάχιστος φόρος τιμής για τους συνανθρώπους μας που έφυγαν, για τη χώρα μας, που πνίγεται στο νερό και τη λάσπη. Η ηθική και η ανθρωπιά πρέπει να είναι παντός καιρού και όχι όποτε βολεύει τον καθένα μας. Η σιωπή μας αυτές τις ημέρες επιβάλλεται ως ελάχιστος φόρος τιμής προς τους συνανθρώπους μας, για τη χώρα που πνίγεται στο νερό και τη λάσπη».