«Το θηρίο...είναι μέσα μας» είπε η Καίτη Γαρμπή σχολιάζοντας τα όσα έγιναν στον Πειραιά

Γεωργία Βλαχοπούλου
«Το θηρίο...είναι μέσα μας» είπε η Καίτη Γαρμπή σχολιάζοντας τα όσα έγιναν στον Πειραιά

Η Καίτη Γαρμπή μάς έχει συνηθίσει να σχολιάζει την επικαιρότητα και να παίρνει θέση. Έτσι έκανε και στην ανάρτησή της για τον τραγικό θάνατο του 36χρονου στον Πειραιά.

Η Καίτη Γαρμπή πέρα από μια εξαιρετική τραγουδίστρια είναι και αρκετά ενεργή στα social media, όπου επικοινωνεί με τους followers της σχεδόν καθημερινά δημοσιεύοντας στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της αλλά και τις εμφανίσεις της.

https://www.instagram.com/p/CrTlLWtNihb/

Πέρα όμως από αυτά, η τραγουδίστρια χρησιμοποιεί τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και για να σχολιάσει σοβαρά θέματα της επικαιρότητας, αφού είναι αρκετά ευαισθητοποιημένη, κι έτσι έκανε το ίδιο και για το τραγικό περιστατικό που συνέβη στον Πειραιά με τον θάνατο του 36χρονου Αντώνη Καρυώτη.

Η δρ. Άννα Κανδαράκη μίλησε για τη χαμένη ανθρωπιά στον θάνατο του 36χρονου στον Πειραιά

Σε ένα Instagram story της λοιπόν, η Καίτη Γαρμπή είπε μια μεγάλη αλήθεια. Η ίδια έγραψε:

«Απορούν γιατί οι άνθρωποι με εξουσία τους φέρονται άσχημα και όταν αποκτούν οι ίδιοι εξουσία, φέρονται ακόμα χειρότερα. Τα χέρια που έσπρωξαν τον Αντώνη χωρίς δεύτερη σκέψη στη θάλασσα δεν ανήκουν σε κάποιον αόρατο κρατικό οργανισμό, αλλά σε έναν εργαζόμενο μιας εταιρείας, έναν άνθρωπο από αυτούς που συναντάμε στο σούπερ μάρκετ ή σε ένα φιλικό σπίτι. Αποφάσισε με τον δικό του τρόπο να πετάξει έναν άνθρωπο, και έπειτα ξεκίνησαν το ταξίδι τους. Ανενόχλητοι, χωρίς ευθύνη, χωρίς έγνοια.

Το θηρίο δεν είναι δίπλα μας, είναι μέσα μας και πλέον τρώει τα πάντα, με πρώτο πράγμα την ανθρωπιά μας. Άνθρωπος στη θάλασσα υπήρξε, άνθρωπος στη στεριά όμως, πουθενά».

373400936_978764250061357_8698353771241825894_n.jpg

Η τραγουδίστρια έχει αναφέρει σε συνέντευξή της άλλωστε για τα social media και την θέση που συχνά παίρνει απέναντι σε διάφορα σοβαρά ζητήματα: «Θεωρώ πως είναι υποχρέωση όλων εμάς που είμαστε δημόσια πρόσωπα με συγκεκριμένη κοινωνική θέση και μας αγαπάει ο κόσμος να έχουμε δημόσιο λόγο. Όσο βολευόμαστε και δεν παίρνουμε θέση έστω χαλαρά, σε μια δημόσια συζήτηση για τα σοβαρά ζητήματα της επικαιρότητας, γινόμαστε συνένοχοι στη συνέχεια της αδικίας απέναντι στους συνανθρώπους μας, στα ζώα, τη φύση και δεν βοηθάμε ούτε εμάς, αλλά ούτε και τα παιδιά μας να έχουν ένα καλύτερο αύριο».

https://www.instagram.com/p/Cpx6FzoMhGI/