Η Καίτη Γαρμπή ζήτησε το αυτονόητο λόγω των καταστροφών από celebrities και μη: «Σιωπή»

Η Καίτη Γαρμπή ζήτησε το αυτονόητο λόγω των καταστροφών από celebrities και μη: «Σιωπή»

Οι δύο αναρτήσεις και η πρωτοβουλία της Καίτης Γαρμπή μετά τη δολοφονία του Αντώνη και λόγω της καταστροφής στη Θεσσαλία. 

Η Καίτη Γαρμπή δεν είναι μόνο η «Καίτη που αγαπούσες» αλλά μία γυναίκα που σχολιάζει συχνά κοινωνικά ζητήματα που μας απασχολούν όλους, λέγοντας πάντα σθεναρά την άποψή της. Αυτή τη φορά και με όσα τραγικά συμβαίνουν στη χώρα μας τις τελευταίες ώρες, ζήτησε κάτι απλό και μάλλον οι αποδέκτες είναι οι συνάδελφοί της και πάσης φύσεως celebrities.

https://www.instagram.com/p/Cvmmgk1MbK7/

Η Καίτη έχει αυτό που λείπει: Ενσυναίσθηση

Με χθεσινοβραδινή της ανάρτηση η Καίτη Γαρμπή ανακοίνωσε σε όλους τους follower και θαυμαστές της, πως πήρε την απόφαση να αναβάλλει κάθε επαγγελματική της δραστηριότητα και συναυλία στην Κρήτη, λόγω των τραγικών γεγονότων των τελευταίων ημερών και κυρίως μετά την άδικη δολοφονία του 36χρονου Αντώνη Καρυώτη. Δεν θα μπορούσε να κάνει αμέριμνη συναυλία στην ιδιαίτερη πατρίδα του.

1694276554906-809952935-garbistory2.jpg

Και ο θυμός της ήταν φανερός κάνοντας και μία παρότρυνση προς μέλλοντες δημάρχους και Περιφερειάρχες να κινηθούν με γνώμονα τη βοήθεια στον κόσμο και μετά να χαρούν το όποιο προνόμιο.

Σήμερα όμως και ενώ συνεχίζεται για 4η μέρα η ανυπολόγιστη φυσική καταστροφή της Θεσσαλίας, η «απώλεια» συνανθρώπων μας και η συνεχιζόμενη επιχείρηση διάσωσης των κατοίκων των χωριών, η Καίτη Γαρμπή επανήλθε με νέα ανάρτηση.

garbistory.jpg

Πρώτα απ' όλα για να ευχαριστήσει για τα θερμά λόγια και την αποδοχή της ενέργειάς της αλλά και για να εξηγήσει και να προτείνει με τον τρόπο της αυτό που πρέπει να κάνουν όλοι οι συνάδελφοί της και παντός celebrities: «Η σιωπή μας αυτές τις μέρες επιβάλλεται ως ελάχιστος φόρος τιμής για τους συνανθρώπους μας που έφυγαν, για τη χώρα μας, που πνίγεται στο νερό και τη λάσπη. Η ηθική και η ανθρωπιά πρέπει να είναι παντός καιρού και όχι όποτε βολεύει τον καθένα μας. Η σιωπή μας αυτές τις ημέρες επιβάλλεται ως ελάχιστος φόρος τιμής προς τους συνανθρώπους μας, για τη χώρα που πνίγεται στο νερό και τη λάσπη».

Θλίψη και θυμός στα social media για τον 36χρονο Αντώνη: «Γιατί τέτοια βαρβαρότητα;»

Οι αποδέκτες πολλοί. Άλλωστε κάποια γνωστά μας επώνυμα πρόσωπα, συνεχίζουν να κάνουν αναρτήσεις είτε από τις διακοπές τους, είτε από τις εξόδους τους.

https://www.instagram.com/p/CukOJI4MvZh/