Σίσσυ Χρηστίδου, Κων/να Σπυροπούλου και άλλες Ελληνίδες που πήραν 20, 30 ή 40 κιλά στην εγκυμοσύνη

Σίσσυ Χρηστίδου, Κων/να Σπυροπούλου και άλλες Ελληνίδες που πήραν 20, 30 ή 40 κιλά στην εγκυμοσύνη
NDP

«Νομίζω όλες οι γυναίκες με καταλαβαίνουν και οι μαμάδες κυρίως ότι θέλουμε να είμαστε αρεστές στον εαυτό μας και στον σύζυγό μας». 

Πριν λίγες ώρες η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έκανε μια σπάνια βραδινή έξοδο με τον σύζυγό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο δίνοντας το παρών στο Ηρώδειο. Το ερωτευμένο ζευγάρι πέρασε μερικές ώρες μόνο για δύο και απόλαυσε τη συναυλία του Αντώνη Ρέμου με τον Michael Bolton.

Η παρουσιάστρια δεν δίστασε να μιλήσει στις τηλεοπτικές κάμερες για τη βάπτιση του γιου της, την επιστροφή της στην τηλεόραση αλλά και για τα κιλά που πήρε στην εγκυμοσύνη της.

«Ο μικρός Βλάσσης είναι καλά. Έκλαψε στη βάφτιση. Η τηλεοπτική σεζόν ξεκίνησε, δεν ήταν στα πλάνα μου να επιστρέψω φέτος. Δεν είχα σκοπό να κάνω τηλεόραση φέτος. Από τη νέα σεζόν θέλω να κάνω. Μόνο όταν βάζω την υπογραφή μου μιλάω. Θεωρώ άκομψο να σας πω κάτι, αν δεν έχω υπογράψει. Δεν ήθελα να κάνω τα ίδια στην τηλεόραση. Ούτε το Κάτι Ξαναψήνεται, ούτε το My Style Rocks. Πολλά πρωινά δεν έχει η τηλεόραση; Να κάνω και εγώ ένα; Ιδανικά θα ήθελα να κάνω κάτι άλλο. Μου έχει λείψει πάρα πολύ η τηλεόραση», ανέφερε αρχικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τόνισε πως δεν ήταν αυτοσκοπός της να αδυνατίσει αλλά έχασε κιλά γιατί δεν ήθελε να αγοράσει καινούργια ρούχα.

https://www.instagram.com/p/CxD3oGvIsOi/

«Θέλοντας και μη επανήλθα στα κιλά μου. Δεν ήταν και αυτοσκοπός μου. Νομίζω όλες οι γυναίκες με καταλαβαίνουν και οι μαμάδες κυρίως ότι θέλουμε να είμαστε αρεστές στον εαυτό μας και στον σύζυγό μας. Δεν ήθελα να αγοράσω και καινούργια ρούχα. Δεν έχασα και ποτέ την όρεξη να ασχοληθώ με εμένα. Μου αρέσει η ομορφιά. Δεν θεωρώ ότι επειδή γινόμαστε μαμάδες πρέπει να ξεχνάμε και τον εαυτό μας. Πήρα 30 κιλά στην εγκυμοσύνη», πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

«Θέλουμε θρησκευτικό γάμο. Μπορεί να γίνει και τον χειμώνα», παραδέχθηκε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Κωνσταντίνα & Κατερίνα Σπυροπούλου ποζάρουν μαζί και είναι σαν δίδυμες

+6 Ελληνίδες celebrities που πήραν αρκετά κιλά στην εγκυμοσύνη τους

Σύμφωνα πάντα με τους ειδικούς οι γυναίκες με φυσιολογικό βάρος συνίσταται να πάρουν περίπου 9-12 κιλά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Οι γιατροί τονίζουν πως οι εγκυμονούσες δεν πρέπει να προσπαθήσουν να χάσουν βάρος κατά τη διάρκεια της κύησης, αλλά είναι εξίσου σημαντικό να μην πάρουν υπερβολικά κιλά.

  • Σίσσυ Χρηστίδου

H Σίσσυ Χρηστίδου έχει μιλήσει ανοιχτά για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μέχρι να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης, σε αντίθεση με άλλες γυναίκες που έχασαν όλα τα περιττά κιλά λίγους μήνες μετά τον τοκετό.

https://www.instagram.com/p/CvbzeotIdRD/

Στην πρώτη της εγκυμοσύνη η παρουσιάστρια είχε πάρει 40 κιλά και στη δεύτερη 25 κιλά με αποτέλεσμα να χρειαστούν χρόνια μέχρι να φτάσει στον επιθυμητό fitness στόχο της.

  • Κατερίνα Τσάβαλου
https://www.instagram.com/p/CwazJtTM0OQ/
  • Αθηνά Οικονομάκου

Στην πρώτη της εγκυμοσύνη η Αθηνά Οικονομάκου είχε πάρει 23 ολόκληρα κιλά αφού όπως η ίδια έχει αποκαλύψει εκείνη την περίοδο ο μεταβολισμός της δεν λειτουργούσε σωστά και κατανάλωνε διπλές ποσότητες φαγητού.

https://www.instagram.com/p/Cwn1DE3tr9W/

Στη δεύτερη εγκυμοσύνη της η ηθοποιός πήρε μόνο 8 κιλά αφού δεν έτρωγε γλυκά και πρόσεχε τη διατροφή της.

  • Ελιάνα Χρυσικοπούλου

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου είναι μαμά δύο κοριτσιών και στην πρώτη της εγκυμοσύνη είχε πάρει 30 κιλά τα οποία κατάφερε να χάσει σταδιακά με υγιεινή κα ισορροπημένη διατροφή.

https://www.instagram.com/p/CxBh5QrNYGP/
  • Φαίη Σκορδά

Η οικοδέσποινα της εκπομπής «Fay's Time» έχει μία από τις πιο καλλίγραμμες σιλουέτες στην εγχώρια showbiz ωστόσο στην πρώτη της εγκυμοσύνη είχε πάρει 37 ολόκληρα κιλά.

https://www.instagram.com/p/CxGWEqkNCCM/

Όπως η ίδια είχε αναφέρει on air, όσο κυοφορούσε το πρώτο της παιδί είχε αποκτήσει την κακή συνήθεια να τρώει συνεχώς και να είναι ξαπλωμένη στο κρεβάτι.

  • Κατερίνα Παπουτσάκη

H Κατερίνα Παπουτσάκη έχει αποκτήσει δύο γιους με τον πρώην σύζυγό της, Παναγιώτη Πιλαφά.

https://www.instagram.com/p/CxBdeQ0IUhS/

Η δημοφιλής ηθοποιός έχει αποκαλύψει πως στη δεύτερη εγκυμοσύνης της είχε πάρει 25 κιλά, τα οποία κατάφερε να χάσει και σήμερα είναι πιο fit από ποτέ.

Πηγή κεντρικής: konstantinaspyropoulou