Στη βάπτιση του γιου της Βλάσση, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επέλεξε έναν αστεράτο στολισμό

Στη βάπτιση του γιου της Βλάσση, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επέλεξε έναν αστεράτο στολισμό

Το maxi χρυσό φόρεμα που προτίμησε η Κωνσταντίνα Σπυοροπούλου για τη δεξίωση της βάπτισης και ο αστεράτος στολισμός.

Λίγη ώρα μετά τη βάπτιση του μικρού Βλάσση Σταθοκωστόπουλου, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο αγαπημένος της Βασίλης Σταθοκωστόπουλος υποδέχτηκαν τους προσκεκλημένους τους στην αθηναϊκή ριβιέρα, για την δεξίωση της βάπτισης.

Ο μικρός Βλάσσης έχει σηκώσει στα αστέρια τους γονείς του κι αυτό φάνηκε και στον στολισμό της δεξίωσης που κυείαρχο θέμα ήταν τα αστέρια, σε χρωματισμούς του μπλε και του χρυσού.

Στα χρυσά άλλωστε ντύθηκε για την δεξίωση και η Κωνσταντίνα, η οποία στο μυστήριο προτίμησε ένα λευκό μίντι φόρεμα με δαντέλα και κρύσταλλα.

VLASSIS1.jpg
7825482

Για το πάρτι της βάπτισης, η Κωνσταντίνα είπε ναι σε μια χρυσή δημιουργία με πολλά κεντημένα κρύσταλλα και με ένα μεγάλο σκίσιμο στη μέση του φορέματος που της επέτρεπε να χορεύει με άνεση.

Όσον αφορά το τραπέζι, την παράσταση έκλεψαν οι αστεράτες custom made μπομπονιέρες που είχαν το όνομα του κάθε καλεσμένου γραμμένο σε αυτές.

Τη διασκέδαση του κόσμου ανέλαβαν οι Μέλισσες και η Σπυροπούλου βρέθηκε να χορεύει και να τραγουδά μαζί με τον Χρήστο Μάστορα στη σκηνή.

Στα highlights της βραδιάς, τα δεκάδες πυροτεχνήματα που φώτισαν τον ουρανό προς τιμήν του μικρού Βλάσση αλλά και το τρυφερό φιλί ανάμεσα στους δύο χαρούμενους γονείς.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βάφτισε τον γιο της με λουκ που θα ζήλευε κάθε νέα μαμά

Σε δηλώσεις που είχε κάνει η παρουσιάστρια στις αρχές της εγκυμοσύνης της είχε αναφέρει σχετικά με το όνομα που θα έπαιρνε ο γιος της:

«Στο όνομα είμαστε παραδοσιακοί, οπότε θα πάμε με την οικογένεια. Δεν έχω πει τι είναι το φύλο του μωρού. Θέλουμε να κάνουμε ένα πάρτι για να το πούμε με τον δικό μας τρόπο. Ο Βασίλης ξέρει το φύλο του μωρού. Και μένα κάτι έχει πάρει το αυτί μου. Το παιδικό δωμάτιο θα το κάνουμε τελευταία στιγμή».