Η Σοφία Παυλίδου έχει το τέλειο διαζύγιο με τον Χρήστο Φερεντίνο και το πιο cozy σπίτι στο κέντρο

Η Σοφία Παυλίδου έχει το τέλειο διαζύγιο με τον Χρήστο Φερεντίνο και το πιο cozy σπίτι στο κέντρο

«Αν δεν βρίσκουμε παρέα πηγαίνουμε μαζί σινεμά» δήλωσε χθες η Σοφία Παυλίδου για τον πρώην σύζυγό της και πατέρα των δίδυμων παιδιών τους, Χρήστο Φερεντίνο. 

Η Σοφία Παυλίδου κατάφερε αυτό που είναι αρκετά ζόρικο στην πράξη. Να ξεπεράσει το δύσκολο πρώτο διάστημα του διαζυγίου με έναν ιδανικό τρόπο και να κρατήσει φιλικές σχέσεις με τον πρώην σύζυγό της Χρήστο Φερεντίνο. Η ηθοποιός μίλησε για τη σχέση τους και τη νέα της ζωή. Εκείνη που εδώ και λίγα χρόνια έχει κέντρο το cozy σπίτι της στο κέντρο της Αθήνας.

https://www.instagram.com/p/CxC_zhuNnNN/

«Ήμουν η κλασσική Ελληνίδα μαμά»

Πριν από 7 χρόνια η Σοφία Παυλίδου και ο Χρήστος Φερεντίνος ανακοίνωναν το διαζύγιό τους μετά από 16 χρόνια γάμου, μία είδηση που ξάφνιασε αρκετούς. Το πρώτο διάστημα και μέχρι να ενηλικιωθούν οι δίδυμοι γιοί τους, o Κωνσταντίνος και ο Δημήτρης, το ζευγάρι συνέχιζε να ζει κάτω από την ίδια στέγη. Μέχρι που όταν εκείνοι ξεκίνησαν τις σπουδές τους, η Σοφία αποφάσισε από τα Βόρεια Προάστια, να βρεθεί στο κέντρο της Αθήνας.

pavlidougioi.jpg

Και όπως είπε και στη συνέντευξή της στο Mega Kαλημέρα: «Τώρα που τα παιδιά μου έχουν μεγαλώσει, είναι μία ευκαιρία να ζήσω μία άλλη ζωή. Ήμουν η κλασσική Ελληνίδα μαμά, κατάφερνα να έχω πάντα ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά μου».

Σοφία Παυλίδου στο Queen.gr: «Είχα άγχος με την εικόνα μου δεν ήθελα να παίζω την όμορφη»

Αυτή την ισορροπία όπως υπάρχει στη σχέση μαμάς και γιων, η Σοφία την κατάφερε και με τον πρώην σύζυγό της, μετά τον θυελλώδη τους έρωτα, τη δημιουργία οικογένειας και τον τελικό τους χωρισμό. Και πέτυχαν το τέλειο διαζύγιο.

Η Σοφία τα λέει όλα στη δήλωσή της: «Με τον Χρήστο είμαστε φίλοι. Το να πηγαίνουμε σινεμά ή θέατρο ήταν μία από τις αγαπημένες μας συνήθειες, οπότε και τώρα αν δεν βρίσκουμε άλλη παρέα, μπορεί να πάμε μαζί. Πιστεύω ότι θα πάει πολύ καλά στο νέο του τηλεοπτικό βήμα. Και εννοείται ότι θέλω να πάει καλά, γιατί τον αγαπάω και είναι ο μπαμπάς των παιδιών μου».

https://www.instagram.com/p/CvP8ZdSI1C8/

Η ηθοποιός σε αυτή τη νέα της ζωή, έχει την έννοια της φυσικά στα παιδιά της και κυρίως στον Κωνσταντίνο ο οποίος σπουδάζει στη Λάρισα και συχνά τον επισκέπτεται.

Μένει πλέον μετά από πάρα πολλά χρόνια στο κέντρο της Αθήνας και όπως έχουμε δει στο feed της στο Instagram, το σπίτι της είναι cozy και με αρκετά ρετρό στοιχεία.

https://www.instagram.com/p/CrgRNZVtT4T/

Ένα αγαπημένο της έπιπλο ήταν και η παιδική της βιβλιοθήκη στο πατρικό της στη Θεσσαλονίκη, την οποία μετέφερε στην Αθήνα, την επισκεύασε και την τοποθέτησε στο σαλόνι της. Φορτωμένη με χιλιάδες αναμνήσεις όπως λέει και το τραγούδι.

https://www.instagram.com/p/Cj7p308q71M/

Κάθε γωνιά στο σαλόνι έχει ιδιαίτερα στοιχεία διακόσμησης.

https://www.instagram.com/p/CZpBv2IKMFK/

Δες μερικά ακόμη στιγμιότυπα στη Photo gallery που ακολουθεί.