Η summer mood εμφάνιση της Μαρίας Σολωμού σε έξοδο και η νέα αλλαγή στα μαλλιά

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η summer mood εμφάνιση της Μαρίας Σολωμού σε έξοδο και η νέα αλλαγή στα μαλλιά

Η πάντα ανατρεπτική Μαρία Σολωμού είχε επιλέξει να αποχαιρετίσει τα άφρο μαλλιά της, επιλέγοντας το πιο cool χτένισμα του καλοκαιριού. Μέχρι χθες βέβαια, που φάνηκε η νέα αλλαγή της.

Στα τέλη Αυγούστου, η Μαρία Σολωμού επέλεξε να αποχαιρετήσει τα άφρο μαλλιά της κάνοντάς τα ράστα, υιοθετώντας έτσι ένα από τα πιο γνωστά καλοκαιρινά trends στα μαλλιά. Άλλωστε, φέτος κι άλλοι εγχώριοι celebrities επέλεξαν το συγκεκριμένο χτένισμα, όπως ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Oι φωτογραφίες της, βέβαια, με το νέο hair look της στα social media συγκέντρωσαν πολλά likes και σχόλια του τύπου «η γυναίκα είναι είδωλο».

Mάλιστα, η ίδια βρέθηκε και στη Σύρο τις προηγούμενες μέρες, για να αναζητήσει φοιτητικό σπίτι στον γιο της με τον Μάριο Αθανασίου, Αλέξανδρο - Δημήτρη και πολλοί ήταν αυτοί που θεώρησαν πως κάλλιστα θα μπορούσε κι η ίδια να είναι η φοιτήτρια.

Η επιστροφή στα άφρο μαλλιά

Ωστόσο, στην χθεσινοβραδινή της έξοδο, όπως είδαμε, η Μαρία Σολωμού «επέστρεψε» στο «σήμα κατατεθέν» της - όπως είχε αναφέρει κι ένας follower της - δηλαδή στα άφρο μαλλιά, αφαιρώντας τα ράστα που είχε κάνει. Και μπορεί να αποχωρίστηκε το καλοκαιρινό της hairlook, όπως θα δεις στην gallery παρακάτω με φωτογραφίες από τη βραδιά, αλλά δεν αποχωρίστηκε την καλοκαιρινή της διάθεση, αφού η 48χρονη ηθοποιός επέλεξε να φορέσει το τζιν παντελόνι της με το πάνω μέρος από το μαύρο μαγιό της, ακολουθώντας άλλο ένα από τα φετινά trends της σεζόν που ήθελαν να φοράμε και ως τοπ τα μαγιό μας.

Άλλωστε, η Μαρία Σολωμού διαθέτει ένα πολύ γυμνασμένο σώμα, με κοιλιακούς που θα ζήλευαν οι πιο πολλές από εμάς κι έτσι πολύ συχνά επιλέγει στις εμφανίσεις της να τους αναδεικνύει.