O Μουζουράκης υποδέχθηκε με νέο look την κόρη του κι οι φίλοι του έδωσαν το backstage της γέννας

Γεωργία Βλαχοπούλου
O Μουζουράκης υποδέχθηκε με νέο look την κόρη του κι οι φίλοι του έδωσαν το backstage της γέννας

Ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κόζαρη έγιναν γονείς για πρώτη φορά και ήδη οι αλλαγές έχουν αρχίσει να φαίνονται στον τραγουδιστή. Παράλληλα, οι κουμπάροι τους αλλά και στενοί τους φίλοι ήταν δίπλα τους αυτή την πολύ σημαντική μέρα.

Τα πιο ευχάριστα νέα αποκάλυψε χθες μέσα από την εκπομπή της η Κατερίνα Καινούργιου, αφού η κολλητή της φίλη Mαριλού Κόζαρη και ο Πάνος Μουζουράκης έγιναν γονείς για πρώτη φορά.

Όπως είπε η παρουσιάστρια συγκινημένη: «Πριν από περίπου 45 λεπτά (12:15) έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά ο Πάνος Μουζουράκης και η κολλητή μου φίλη, Μαριλού. Γέννησε πριν από λίγα λεπτά ένα υγιέστατο κοριτσάκι, κοντά στα τέσσερα κιλά. Η συγκίνησή μου παιδιά είναι τεράστια. Να τους ζήσει, να είναι γερό και καλότυχο. Πήγαν όλα τέλεια. Ο Πάνος ήταν στο πλευρό της όλη την ώρα, από το πρωί είχε μπει στη διαδικασία. Σε λίγο θα είμαι κοντά σας».

Μάλιστα, ο τραγουδιστής «βγήκε» και τηλεφωνικά σήμερα το πρωί στην εκπομπή Super Κατερίνα, ιδιαίτερα ενθουσιασμένος ενώ όταν ο Γρηγόρης Γκουντάρας του έδωσε κάποιες συμβουλές για μπαμπάδες εκείνος είπε με χιούμορ πως θα μεγαλώσει ην κόρη του «όπως αυτός θέλει».

Η Κατερίνα Καινούργιου δεν ήταν η μόνη που ευχήθηκε στο ζευγάρι για το ευτυχές γεγονός αλλά και πολλοί φίλοι και συνάδελφοι του Πάνου Μουζουράκη από την παράσταση «Τι φάση πάλι ρε;», στην οποία συμμετέχει. Εκεί ήταν που είδαμε και τον τραγουδιστή ήδη «αλλαγμένο» από την άφιξη της κόρης του, αφού εμφανίστηκε εντελώς ξυρισμένος μετά από πολύ καιρό. Για την ακρίβεια ακόμα και στον γάμο τους με την Μαριλού Κόζαρη ο τραγουδιστής είχε εμφανιστεί με γένια κι όχι με το clean cut looκ που θέλει τους γαμπρούς να εμφανίζονται εκείνη τη μέρα. Ο ίδιος εξήγησε πως ξυρίστηκε για το μωρό, ώστε να μπορεί όπως καταλαβαίνουμε να το φιλάει ανενόχλητος.

Η φωτογραφία από τον τοκετό

Ο Πάνος Μουζουράκης, ο οποίος ήταν μέσα στο χειρουργείο καθ' όλη τη διάρκεια του τοκετού, νωρίτερα σήμερα, δημοσίευσε μάλιστα και μια φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο - λίγα μόλις λεπτά αφότου έφτασε στον κόσμο η κόρη του θέλοντας να ευχαριστήσει όλο το επιτελείο του μαιευτηρίου για τη γέννησή της. Όπως έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησής του η γυναίκα του είναι η ηρωίδα του. Αναλυτικά έγραψε: «POV της ηρωίδας μου λίγα λεπτά αφότου ο @ptzonis με την ομάδα του και το εξαίρετο επιτελείο του Μητέρα άλλαξαν τις ζωές μας, φέρνοντας στον κόσμο μια καινούργια».

https://www.instagram.com/p/CxNFRPPsB-6/

Άλλωστε, όπως εκμυστηρεύτηκε στους δημοσιογράφους ο Πάνος Μουζουράκης η εμπειρία που έζησε μέσα στον τοκετό του άλλαξε τη ζωή. Χαρακτηιστικά ανέφερε: «Ήμουν μέσα στον τοκετό και έχω να σας πω ότι είναι από εκείνες τις εμπειρίες που σου αλλάζουν τη ζωή. Δε θα ξαναδώ ποτέ γυναίκα που έχει γεννήσει με τα ίδια μάτια. Θα τις κοιτάω με διαφορετικό τρόπο και απέραντο σεβασμό. Σου δημιουργούνται κάποια πράγματα που σου αλλάζουν τη ζωή και ξαφνικά τα βλέπεις όλα διαφορετικά και εμένα μου έσκασε μια τέτοια επιφοίτηση».

Και το όνομα αυτής;

Η κόρη του Πάνου Μουζουράκη και της Μαριλού Κόζαρη γεννήθηκε μια σπουδαία μέρα για την Ορθοδοξία, αφού χθες 14 Σεπτεμβρίου γιορτάζαμε την Ύψωση του Τιμίου Σταυρού. Εύλογα λοιπόν, οι δημοσιογράφοι αναρωτήθηκαν αν η μικρούλα θα πάρει το όνομα Σταυρούλα. Κι εκεί ήταν που ο τραγουδιστής έκανε την αποκάλυψη ότι το δεύτερο όνομα της γυναίκας του είναι Σταυρούλα. Ωστόσο, αν και δεν επιβεβαίωσε τίποτα περισσότερο, αποκάλυψε πως ήδη έχουν σκεφτεί πώς θα την ονομάσουν.

https://www.instagram.com/p/CxK5aCbNJpc/

Οι κουμπάροι τους ήταν εκεί στην πιο όμορφη στιγμή τους

Όπως αναφέραμε πιο πάνω πολλοί ήταν οι φίλοι του ζευγαριού που χάρηκαν με τη χαρά τους και πολλά ήταν story που είδαμε ακόμα και μέσα από το μαιευτήριο λίγο πριν γεννήσει η Μαριλού Κόζαρη. Η Σύλβια Δεληκούρα ήταν μία από τις πρώτες που βρέθηκαν κοντά στο ζευγάρι, αφού ο σύζυγός της ήταν ένας από τους κουμπάρους. Γι΄αυτό και μια από τις πρώτες φωτογραφίες που είδαμε ήταν από το προφίλ της στο Instagram.

377097883_847569123751988_5759897667813538940_n.jpg

Και ο Πέτρος Κουσουλός όμως, που είναι πολύ φίλος με τον Πάνο Μουζουράκη, βρέθηκε μαζί του στο μαιευτήριο κατά τη διάρκεια της αναμονής του μωρού, όπως αποκάλυψε μέσα από φωτογραφία που δημοσίευσε στα social media του. Όπως έγραψε μάλιστα, όλοι μαζί περίμεναν την άφιξη της μικρούλας οριακά ξενυχτώντας.

377100936_242686305432912_3869254878198533718_n.jpg

Βέβαια, ο δημοσιογράφος έχει και κάτι ακόμα που τον συνδέει με το ζευγάρι, αφού η σύντροφός του με την οποία περιμένει το τρίτο του παιδί, ήταν κι αυτή μία από τους κουμπάρους του ζευγαριού. Ο ίδιος έχει δύο κόρες από τον πρώτο του γάμο με την Όλγα Ζαριφοπούλου και όπως δήλωσε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά τους έχει μιλήσει για το νέο μέλος που έρχεται. Αναλυτικά είπε: «Το ευτυχές είναι ότι έχω μιλήσει με τις κόρες μου, οι οποίες το έχουν πάρει πολύ καλά. Συμβουλεύτηκα ειδικούς για τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να τους το πούμε. Νομίζω είναι ενθουσιασμένες με το γεγονός πως θα έρθει ένα αδελφάκι στη ζωή τους. Ο προηγούμενος γάμος μου απέτυχε οπότε γιατί να συζητάμε τώρα για έναν δεύτερο; Δεν είναι στα σχέδιά μου».

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @panowmouzourakis