Η Κλέλια Ρένεση με νέο hair look στο πλευρό του αγαπημένου της συνοδοιπόρου, Manu Chao, στα Γιάννενα

Η Κλέλια Ρένεση με νέο hair look στο πλευρό του αγαπημένου της συνοδοιπόρου, Manu Chao, στα Γιάννενα
Instagram

Η ηθοποιός και η κόρη της, Κοραλία, στήριξαν τον πασίγνωστό Γάλλο τραγουδιστή ενώ πολλοί πρόσεξαν και το γεγονός πως η Κλέλια άνοιξε τα μαλλιά της μετά από αρκετά χρόνια.

'Ηταν το 2015 όταν το όνομα της Κλέλιας Ρένεση απασχόλησε την lifestyle επικαιρότητα για τη γνωριμία και φερόμενη σχέση της με τον Manu Chao. Οι παπαρατσικές φωτογραφίες τους στους δρόμους του κέντρου της Αθήνας έγιναν θέμα συζήτησης ενώ η συνεργασία τους και η διάρκειά τους στον χρόνο μαρτυρούν σαφέστατα μια σχέση ζωής που δεν ενδιαφέρεται για φήμες και ταμπέλες.

https://www.instagram.com/p/CHFwhG9FgUs/

Η εποχή που η ηθοποιός και ο Γάλλος τραγουδιστής άρχισαν να τραβούν την προσοχή του Τύπου ήταν όταν εκείνος εμφανίστηκε στη Μαλακάσα τον Ιούλιο του 2015. Ακολούθησε η συνεργασία τους στο τραγούδι «Moonlight Avenue» και για το εν λόγω βιντεοκλίπ -που είχε προκαλέσει αίσθηση- οι δύο συνεργάτες εμφανίζονταν να κολυμπούν γυμνοί στη θάλασσα.

Ο παράδεισος της Κλέλιας Ρένεση είναι εκτός Αθηνών, έχει την τρέλα της αυτάρκειας & τέλεια χρώματα

Πολλοί θα θυμούνται πως ακολούθησε το project «Ti.po.ta», στο οποίο η Κλέλια τραγουδά στα ελληνικά, με τον Manu Chao να τη συνοδεύει με την κιθάρα του.

Μέχρι το 2019 τα δημοσιεύματα ήθελαν τους δύο καλλιτέχνες μαζί και η εγκυμοσύνη της ηθοποιού ενίσχυσε τις φήμες και για αρραβώνα μεταξύ τους. Στις 18 Μαίου του 2019 η Κλέλια έφερε στον κόσμο την Κοραλία και 4 μήνες αργότερα σε μια ειλικρινή κατάθεση ψυχής η ηθοποιός έγραψε ανάμεσα σε άλλα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook:

«Ο Manu ΔΕΝ είναι συμβίος μου, ΟΥΤΕ πατέρας του παιδιού μου. Είναι ένας φύλακας του ονείρου, πνευματική μου οικογένεια, παρέα με άλλους αγαπημένους συνοδοιπόρους».

Από τότε, ο Τύπος άφησε στην ησυχία της Κλέλια και την Κοραλία ενώ ο Manu Chao για εκείνες παραμένει «πνευματική οικογένεια»όπως έχουμε δει και αρκετές φορές και μέσα από τα social media. Χαρακτηριστικό παράδειγμα της αγάπης που δένει την «οικογένεια» και όταν η ηθοποιός με την κόρη της βρέθηκαν πριν από έναν χρόνο σε συναυλία του τραγουδιστή στα Σκόπια.

Από τη Γαύδο μέχρι τα Σκόπια: Η Κλέλια Ρένεση και η κατάξανθη κόρη της σε συναυλία του Manu Chao

Η συναυλία του Manu Chao στα Ιωάννινα

Όπως γνωρίζαμε εδώ και αρκετό καιρό οι λάτρεις της μουσικής του, ο χαρισματικός, επιδραστικός καλλιτέχνης και ακτιβιστής Manu Chao μαζί με τον Lucky Salvadori – Guitar/Bass Drum Pedal/Voice και τον Miguel Rumbao Serrano – Percussions/Voice έρχονται στην Ελλάδα για δυο μόνο συναυλίες: Το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου για πρώτη φορά στην πόλη των Ιωαννίνων στο ΕΗΜ ανοιχτό Θέατρο και την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου στον ανοιχτό χώρο της Μονής Λαζαριστών Θεσσαλονίκης!

https://www.instagram.com/p/Cw2Rju_M1zF/

Με την πρώτη συναυλία να πραγματοποιείται το Σάββατο (16/9) στα λατρεμένα Ιωάννινα και η Κλέλια Ρένεση είχε γνωστοποιήσει την παρουσία της στην πανέμορφη πόλη με ένα στόρι καθώς ταξίδευε σε αυτή. Η γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου «πρόδωσε» το γεγονός και όλοι όσοι ξέρουν την καλλιτέχνη, γνώριζαν τον λόγο του ταξιδιού της που δεν ήταν άλλος από τη συναυλία του Manu με τον οποίο και συνεργάζονται.

Τόσο πριν, όσο και κατά τη διάρκεια αλλά και μετά το live, η Κλέλια μοιράστηκε στο προφίλ της πλάνα από τη βραδιά του αγαπημένου της συνοδοιπόρου -σε ένα από τα οποία είδαμε και την πρόβα στο τραγούδι που «μοιράζονται» και που λένε μαζί το «Ti.po.ta».

Τι άλλο να πούμε λοιπόν για το live που ήταν άκρως επιτυχημένο στα λατρεμένα Ιωάννινα; Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι ανυπομονούμε (και) για αυτό της Θεσσαλονίκης.

Η αλλαγή στα μαλλιά της Κλέλιας Ρένεση

Όπως είδες και παραπάνω στη φωτογραφία της Κλέλιας από την πρόβα, η ηθοποιός έχει ανοίξει μετά από αρκετά χρόνια τα μαλλιά της. Φαίνεται πως με το «αντίο» της Καίτης Κίτσο στη «Μουρμούρα» ήρθε και το «αντίο» στα καστανά σκούρα μαλλιά της.

Όπως θα δεις και στη φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram ο καλός της φίλος και ραδιοφωνικός παραγωγός, Πάνος Σουρούνης, η Κλέλια πλέον έχει πιο ανοιχτά μαλλιά και εδώ είναι αυτό που λένε πως: «ό, τι κι αν κάνει, τής ταιριάζουν όλα».

panos_sourounis_369539877_18383300950015182_3299684217143029148_n-(1).jpg

Ποζάροντας με μελί απόχρωση και cool ντύσιμο, αυτό το πλάνο είναι ένα από σπάνια που κοσμούν το προφίλ της καθώς η ίδια έχει επιλέξει να χρησιμοποιεί το ισχυρό της Μέσο ως ηχηρή φωνή για όσα συμβαίνουν σε τούτο τον τόπο.

«Πού ήταν η κοινότητα, πού ήταν η γειτονιά»; Το post της Κλέλιας Ρένεση έγινε ο καθρέφτης μας

Όταν η Κλέλια έβαλε τα πράγματα στη θέση τους αναφορικά με τη σχέση της με τον Manu Chao

Με ένα μακροσκελές μήνυμα στο Facebook, τον Σεπτέμβριο του 2019, η Κλέλια Ρένεση αποκάλυψε ότι το παιδί της δεν είναι του γνωστού μουσικού Manu Chao.

Συγκεκριμένα στην ανάρτηση έγραψε μεταξύ άλλων:

«Να υποδεχτώ θέλω φίλε, την επόμενη μέρα που φέρνει το φθινόπωρο και με το βλέμμα στο γαλάζιο ψηλέ να σου πω μια σκέψη. Δεν μιλώ για μένα συχνά, ούτε γενικώς, ούτε ειδικώς. Ντρέπομαι κ αισθάνομαι άβολα. Σαν ζώο που το γαργαλάει η γούνα του κ δεν μπορεί να ξυστεί. Πάντα πιστεύω πως υπάρχουν πολύ πιο σημαντικά φλέγοντα ζητήματα που αξίζουν την προσοχή μας. Τώρα όμως θέλω να σου πω πως εδώ κ καιρό, χρόνια, μιλάνε άλλοι για μένα, λένε ό,τι θέλουν, όπως το θέλουν, αμείβονται γι αυτό κ κάπως σαν να παρατράβηξε το κάρο αυτό κ θα πέσουμε σε κανα γκρεμό (της ανοησίας).

Λένε, έχω αρραβωνιαστεί καμία δεκαριά φορές, έχω μείνει έγκυος άλλες τόσες, ζω τον έρωτα της ζωής μου, ζω στο Παρίσι, μετά μαγικά στο ίδιο site γράφουν πως ζω στην Αθήνα, έχω κάνει μυστικούς γάμους (ούτε στη Δυναστεία να έπαιζα!!) κ έχω ένα παιδί με τον Manu Chao, τον «καρπό του έρωτα μας», όπως το αποκαλούν... χώρια ότι μου έχει αγοράσει κ μονόπετρο απ το Παρίσι... (ναι, άκουσες καλά, .. ο Manu, ο ακτιβιστής, ο αντικαπιταλιστής έτσι θέλησε, λέει, να μου εκφράσει την αγάπη του).

Κάνω, λέει, γυμνά βιντεοκλίπ για τα like κ άλλα τέτοια. Δεν μπορώ καν να θυμηθώ όλες τις ανακρίβειες κ τις συμπερασματολογίες. Κ παρόλο που διόλου δεν με νοιάζει πως με περιγράφει ο κόσμος κ τι ταινία θέλουν να δουν γιατί «πουλάει», αποφάσισα να σου συστηθώ αυτοπροσώπως μιας κ τώρα περιγράφουν κ τις συντεταγμένες του παιδιού που μεγαλώνω κ λίγο παραπάει...

Συστάσεις: Τα διαμάντια δεν μ αρέσουν, λάμπουν πολύ και κλέβουν το φως απ τα μάτια. Και να μου χάριζαν δεν θα τα φορούσα.

Έχω μόνο Ένα παιδί κ αυτό φρέσκο

Ζω στην Αθήνα που κ που αλλά γενικώς γυρνοβολάω

Κολυμπάω γυμνή γενικώς, δεν το κάνω μόνο στα βίντεο. Το αντίθετο μάλλον. Στο βίντεο το κάνω ακριβώς όπως το ζω.

Έχω γράψει μουσικές κ στίχους στο προτζεκτάκι «τίποτα» , δεν έπιασα απλά χώρο στον καναπέ.

Το Πρότζεκτ «Τίποτα» που έχω δημιουργήσει μαζί με τον Manu συνεχίζει κ με την πρώτη ευκαιρία θα ταξιδέψουμε σε καινούριες μελωδίες.

Και παρόλο που πιστεύω πως καμιά σημασία δεν έχει ποιος είναι και ποιανού, γιατί τα παιδιά είναι όλα παιδιά της γης κ του ουρανού, ας κάνω σαφές ότι:

Ο Manu ΔΕΝ είναι συμβίος μου, ΟΥΤΕ πατέρας του παιδιού μου.
Είναι ένας φύλακας του ονείρου, πνευματική μου οικογένεια, παρέα με άλλους αγαπημένους συνοδοιπόρους».

Οι φορές που η Κλέλια Ρένεση πόζαρε με την κόρη της & μας έκανε να αγαπήσουμε περισσότερο το κοραλί

https://www.instagram.com/tv/CWAv49XIyUA/