H Irina Shayk στο στόχαστρο για λάθος λόγους: Η σχέση με τον Tom Brady και ο γάμος με τον Cooper

H Irina Shayk στο στόχαστρο για λάθος λόγους: Η σχέση με τον Tom Brady και ο γάμος με τον Cooper
Invision

H Irina Shayk ζει τον έρωτά της με τον Tom Brady ωστόσο πολλά δημοσιεύματα μιλούν ακόμη για τη σχέση της με τον Bradley Cooper. Η στάση του ηθοποιού και οι φήμες για γάμο του πρώην ζευγαριού.

H Irina Shayk και o Tom Brady είναι εδώ και λίγους μήνες ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια στο Hollywood. Τα τελευταία 24ωρα πηγές από το στενό τους περιβάλλον μίλησαν στο TMZ και επιβεβαίωσαν το ειδύλλιο.

Το διάσημο μοντέλο και ο πρώην άσσος του NFL ήρθαν κοντά στον γάμο του δισεκατομμυριούχου Joe Nahmad στη Σαρδηνία και έκτοτε εντοπίστηκαν αρκετές φορές από τους παπαράτσι κατά τη διάρκεια κοινής τους εξόδου, πυροδοτώντας τις φήμες που τους θέλουν να ζουν ένα παθιασμένο έρωτα.

Οι κακεντρεχείς φήμες για τη σχέση της Irina Shayk με τον Bradley Cooper

Σύμφωνα με δημοσιεύμα της Page Six, η Ρωσίδα καλλονή βρίσκεται σε ένα περίεργο ερωτικό τρίγωνο καθώς περνάει αρκετό χρόνο τόσο με τον πατέρα της κόρης της, Βradley Cooper όσο και με τον σύντροφό της, Tom Brady.

Πηγή αναφέρει ότι αν το top model καλεστεί να διαλέξει έναν από τους δυο άντρες ως σύζυγό της, θα επέλεγε τον Cooper με στόχο να ζήσουν μαζί με την κόρη τους. «Έχουν περάσει χρόνια μαζί», τόνισε η πηγή.

«Η Shayk και ο Cooper δεν ήταν μαζί εδώ και πολύ καιρό. Είναι γονείς και αυτό είναι όλο. Είναι οι καλύτεροι φίλοι. Είναι ευτυχισμένοι. Ο Brad συμπαθεί πραγματικά τον Τοm και δεν υπάρχει τίποτα άλλο παρά υποστήριξη».

Άλλη πηγή αναφέρει ότι το μοντέλο σκοπεύει να συνεχίσει να περνάει χρόνο με τον Brady μέχρι ο Cooper να κάνει την επόμενη κίνηση.

«Ο Brady δεν ενδιαφέρεται για κάτι σοβαρό αυτή τη στιγμή. Οι προτεραιότητές του είναι τα παιδιά του και τα επιχειρηματικά του σχέδια. Στο μέλλον του θα υπάρξουν και άλλα μοντέλα», τονίζουν αρκετά δημοσιεύματα.

Με λίγα λόγια, η Irina, τοπ στη δουλειά της, με εμφάνιση που θα ζήλευε και η τελευταία γυναίκα στον πλανήτη αυτό, ούσα η ίδια πρότυπο για την κόρη που μεγαλώνει, είναι τόσο απελπισμένη που θέλει με το ζόρι να παντρευτεί τον Brandley Cooper αλλά μέχρι εκείνος να το πάρει απόφασει θα περνάει όμορφα τον χρόνο της με τον Tom Brady. Και υπάρχουν και μία και δύο και τρεις πηγές που θεωρούν την Irina πρόθυμη να μπει σε ένα τέτοιο τρίγωνο με σκοπό το γάμο; Και ύστερα ξυπνήσαμε!

Στα τέλη Αυγούστου, ο ηθοποιός και το μοντέλο εθεάθησαν μαζί σε διακοπές στην Ιταλία, γεγονός που πυροδότησε τις φήμες επανασύνδεσης, οι οποίες όπως αποδεικνύεται είναι ανυπόστατες.

Ο Tom Brady και τα παιδιά του ταξίδεψαν στην Αφρική και η Gisele έκανε το πιο απρόσμενο σχόλιο

Irina Shayk-Tom Brady: Οι εμφανίσεις που πυροδότησαν τις φήμες για τη σχέση τους

Αυτόπτης μάρτυρας ήταν αυτός που δήλωσε στην Pagesix ότι ο Brady πήρε τη Shayk από ένα ξενοδοχείο και την πήγε κατευθείαν στο σπίτι του, με τον φωτογραφικό φακό να τον εντοπίζει την ώρα που της χαϊδεύει απαλά το πρόσωπο.

Oι δυο τους αποχώρησαν μαζί το επόμενο πρωί φορώντας τα ίδια ρούχα, με τον Brady να πηγαίνει την 37χρονη στο ξενοδοχείο όπου έμενε με το πολυτελές αυτοκίνητό του.

Τον Ιούνιο η «Page Six» ανέφερε ότι η Irina Shayk είχε δείξει το ενδιαφέρον της για τον Tom Brady στον γάμο του δισεκατομμυριούχου εμπόρου τέχνης, Joseph Nahmad γράφοντας: «Αρκετά μοντέλα πολιορκούσαν τον Tom Brady και η Irina ήταν ένα από αυτά».

Πηγή κεντρικής: apimages.com