Η Παρασκευή Κερασιώτη καμαρώνει για τις 3 αδερφές της που άνετα θα μπορούσαν να είναι στο GNΤΜ

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Παρασκευή Κερασιώτη καμαρώνει για τις 3 αδερφές της που άνετα θα μπορούσαν να είναι στο GNΤΜ

Για την Παρασκευή Κερασιώτη η οικογένειά της είναι η δύναμή της και πολύ συχνά δημοσιεύει στα social media της διάφορες στιγμές της με αυτήν.

Η Παρασκευή Κερασιώτη είναι μοντέλο και τη γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM 3, όπου ξεχώρισε με την φυσική ομορφιά της, λόγω και της καταγωγής της, αφού είναι τσιγγάνα. Μάλιστα, ένας από τους λόγους που θέλησε να μπει στο συγκεκριμένο reality ήταν και η καταγωγή της, για την οποία είναι πολύ περήφανη. Όπως είχε πει στους κριτές κατά τη διάρκεια των auditions:

«Είμαι τσιγγάνα και θα ήθελα να περάσω ένα μήνυμα. Όταν ήμουν πιο μικρή δεχόμουν άσχημες κριτικές λόγω της καταγωγής μου, αλλά μεγαλώνοντας το ξεπέρασα αυτό. Δεν ντρέπομαι γι’ αυτό που είμαι, αγαπώ πολύ αυτό που είμαι και θέλω να στείλω ένα μήνυμα σε όλες τις γυναίκες και σε όλες τις τσιγγάνες, να αγαπάνε τον εαυτό τους, να αγαπάνε το σώμα τους και να μην ντρέπονται γι’ αυτό που είναι. Κάθε άνθρωπος έχει τη δική του μοναδική ομορφιά και είναι καλό να το δείχνουμε αυτό».

https://www.instagram.com/p/CrtIMTrMxN4/

Και τα κατάφερε μια χαρά, αφού ήταν μία από τους φιναλίστ εκείνης της χρονιάς, ενώ μέχρι σήμερα ασχολείται με το modelling.

Η αγάπη της για την οικογένειά της

Για την Παρασκευή βασικό ρόλο στη ζωή της παίζει η οικογένειά της και γι' αυτόν τον λόγο, όταν έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο μπαμπάς της αντιμετώπισε τόσο δυσκολίες με την ψυχολογία της αλλά και αλλαγές στην καθημερινότητά της. Η ίδια μάλιστα, αρκετές φορές μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους το πώς ένιωθε για την απώλεια του μπαμπά της - με βίντεο που μπορεί ακόμα και να την βλέπαμε να κλαίει - ενώ είχε αποκαλύψει σε story της πως η γυμναστική ήταν κάτι που τη βοήθησε να επανέλθει σιγά σιγά ψυχικά και σωματικά.

«Μετά την απώλεια του μπαμπά μου, πέρασα και περνάω δύσκολα ψυχολογικά και σωματικά. Ένας από τους ανθρώπους που με βοήθησε και με βοηθάει να επανέλθω σωματικά, εκεί που θέλω εγώ και που μου μαθαίνει να μην τα παρατάω τόσο εύκολα o @coachzarou τον ευχαριστώ είναι λίγο. Όλοι έχουμε δυσκολίες, μην τις αφήνετε να σας κερδίζουν», είχε γράψει η Παρασκευή Κερασιώτη.

gym_kerasioti.jpeg

Ο μπαμπάς του 22χρονου σήμερα μοντέλου είχε εμφανιστεί και κατά τη διάρκεια του GNTM κερδίζοντας τις εντυπώσεις με την αγάπη που έδειχνε στην κόρη του αλλά και για τις αντιλήψεις του για το μεγάλωμα των κοριτσιών του, αφού είχε αναφέρει ότι δεν ακολουθεί τις παραδόσεις και τα έθιμα της φυλής του και οι κόρες του είναι ελεύθερες να κάνουν αυτό που αγαπούν τονίζοντας πως ως πατέρας θα στέκεται δίπλα τους.

Η ομοιότητα με τη μαμά της

Στήριγμα για την Παρασκευή και τις αδερφές της μετά και την απώλεια του μπαμπά τους στάθηκε η μαμά τους και γι' αυτό η Παρασκευή σε ένα από τα βίντεο που της αρέσει να δημοσιεύει στον λογαριασμό της στο Tik Tok, έδειξε για πρώτη φορά τη μαμά της για να της πει δημόσια «ευχαριστώ» που πάντα είναι εκεί γι' αυτήν και τις αδερφές της και πως την αγαπάει. Εκεί, βέβαια ήταν που καταλάβαμε κι από πού πήρε τα όμορφα χαρακτηριστικά της η Παρασκευή, μιας και η ομοιότητά τους ήταν φοβερή.

Η Παρασκευή καμαρώνει για τις αδερφές της

Όπως είπαμε όμως, η Παρασκευή αγαπάει πολύ την οικογένειά της. Δεν θα μπορούσαν λοιπόν, να λείπουν από τα βίντεό της στο Tik Tok, οι τρεις αδερφές της, οι οποίες όπως θα δεις είναι όλες κούκλες με μακριά γυαλιστερά καστανά μαλλιά. Έτσι η Μαρία, η Γαβριέλα και η Ελένη θα μπορούσαν άνετα και αυτές να μπουν στο GNTM.

Παρ' όλα αυτά, η 24χρονη Μαρία Κερασιώτη είναι personal trainer ενώ ήταν αθλήτρια του στίβου στα 100m με την ομάδα της Παναχαϊκής. Τώρα βέβαια, ζει μοναδικές στιγμές, αφού έγινα για πρώτη φορά μανούλα πέρσι, φέρνοντας στον κόσμο ένα κοριτσάκι. Kαι η Ελένη Κερασιώτη, όμως είναι μαμά ενός 4χρονου κοριτσιού κι ενός 3χρονου αγοριού αλλά και η μικρότερη αδερφή της η Γαβριέλα έχει κι αυτή ένα αγοράκι με τον σύζυγό της.

Από τις καλύτερες στιγμές των αδερφών Κερασιώτη είναι να μαζεύονται μαζί και να χορεύουν μπροστά από την κάμερα ελληνικά και πιο ethnic τραγούδια,

ενώ η Παρασκευή λατρεύει και όλα της τα ανιψάκια με τα οποία φροντίζει να περνάει όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μπορεί.