Η Χρύσα Μιχαλοπούλου ποζάρει με στενό φόρεμα και δηλώνει έτοιμη να «κλέψει» αυτό που όλες θα θέλαμε

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου ποζάρει με στενό φόρεμα και δηλώνει έτοιμη να «κλέψει» αυτό που όλες θα θέλαμε
Instagram

Το σώμα της με στενό φόρεμα ένα περίπου χρόνο και η inspo λεζάντα. Τα σχόλια για τη σύντροφο του πιο αγαπητού MasterChef ήταν για ακόμα μία φορά αποθεωτικά. 

«Έτοιμη να κλέψω το φεγγάρι και τέτοια», έγραψε η Χρύσα Μιχαλοπούλου στην πιο πρόσφατη ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η νεαρή ηθοποιός, που έγινε μαμά για πρώτη φορά πριν πριν από εννέα μήνες και συγκεκριμένα στις 16 Σεπτεμβρίου του 2022, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι και από τότε η ζωή της άλλαξε ολοκληρωτικά. Ο Κουτσόπουλος junior αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητα και τόσο η ίδια όσο και ο σεφ Λεωνίδας μοιράζονται κατά καιρούς κάποια διακριτικά stories με τον καρπό του έρωτά τους.

«Ποιος σε στενοχώρησε» αναρωτήθηκαν στο post της Χρύσας Μιχαλοπούλου αλλά υπήρχε πιο εύστοχο σχόλιο

Πίσω στην εμπνευσμένη λεζάντα και τη νέα φωτογραφία της 25χρονης τώρα και η νεαρή μαμά πόζαρε με αέρα έμπειρου μοντέλου στον φακό θέλοντας να «κλέψει» αυτό που όλες θα θέλαμε. Φορώντας εφαρμοστή μπλε δημιουργία, η ηθοποιός μοιάζει σαν να μη γέννησε ποτέ όπως θα δεις κι εσύ στην εν λόγω ανάρτηση που ακολουθεί.

https://www.instagram.com/p/Ct2JexvLexX/

Τα σχόλια για τη σύντροφο του πιο αγαπητού MasterChef ήταν για ακόμα μία φορά αποθεωτικά ενώ η αλήθεια είναι πως έδωσε και κάποιες υπέροχες ιδέες για καλλιτεχνικές πόζες στην πόλη. Δες καρέ καρέ τις λήψεις.

Μάλιστα, αυτό που παρατήσαν πολλοί σε αυτή την ανάρτηση ήταν πως η Χρύσα κρατούσε και το αγαπημένο της τσαντάκι με στρας το οποίο επιλέγει σε πολλές νυχτερινές εξόδους της.

https://www.instagram.com/p/CqqK6_OLAvB/

H Χρύσα Mιχαλοπούλου είναι πιο fit από ποτέ 8 μήνες μετά τον τοκετό και αυτές είναι οι νέες φωτό

Μιχαλοπούλου- Κουτσόπουλος: Το χρονικό της σχέσης τους

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η Χρύσα Μιχαλοπούλου είναι ζευγάρι περίπου δύο χρόνια και προτιμούν να κρατούν χαμηλούς τόνους κάνοντας σπάνια κοινές δημόσιες εμφανίσεις. Αξιοσημείωτος είναι ο τρόπος που γνωρίστηκαν.

Χρύσα Μιχαλοπούλου: Η σύντροφος του «θείου Λέο» σε νέες φωτό μετά τη γέννα και ένα WOW «κύλησε»

«Γνωριστήκαμε μέσα από το Instagram, ήταν μια πολύ βαρετή συζήτηση που πάλι καλά δεν συνέχισε να είναι βαρετή. Πήγαμε θέατρο, σε ένα πολύ ωραίο έργο. Πιστεύω ότι είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος, δεν καταλαβαίνει πόσο ωραίος τύπος είναι και πάλι καλά, είναι πανέξυπνος. Ένας υπέροχος άνθρωπος. Είμαι πολύ ευτυχισμένη. Έχει πολύ ωραία φωνή και παίζει και πολύ ωραία κιθάρα. Τα “1.000 περιστέρια” είναι το αγαπημένο μου τραγούδι, που μου έχει τραγουδήσει», έχει δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της η Χρύσα Μιχαλοπούλου.

Σε άλλη συνέντευξη, όταν η ηθοποιός είχε βρεθεί καλεσμένη στο «The 2night Show», απάντησε για τη σχέση της με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο:

«Ε, δεν περνάει από το στομάχι o έρωτάς μου; Αλίμονο! Και ξέρω να μαγειρεύω πολύ καλά. Μαγειρεύω φανταστικά. Υπάρχει άνθρωπος που μου μαγειρεύει και τρώω. Και τρώω πάρα πολύ. Παλιά ήμουν πιο αδύνατη».

Μιλώντας για τον γιο του πάντως, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είχε αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Ο γκουρού των μπαμπάδων είναι ο Σωτήρης. Οπότε, όταν συμβαίνει κάτι παίρνουμε τον Σωτήρη και του λέμε "βοήθα" και πάντα έχει κάτι να πει. Ο δικός μου γιος είναι μηδέν τώρα, κουτάβι. Βασικά δεν παίρνω τον Σωτήρη, παίρνω τη σύζυγό του, τη Δέσποινα και δίνει συμβουλές, βοηθά πολύ. Είναι πολύ διαφορετικό όλο αυτό με το παιδί, αλλά είναι και ευχάριστο. Θα σου απαντήσω σε κανένα 6μηνο – 7μηνο να το έχω χωνέψει».

Η πρώτη ολόσωμη φωτογραφία της Χρύσας Μιχαλοπούλου μετά τη γέννα ήρθε απευθείας από τις Μυκήνες

Οι σπάνιες φωτογραφίες του Κουτσόπουλου junior

Αν και η Χρύσα δεν έχει ανεβάσει φωτογραφίες του μικρού στα social, στο προφίλ του διάσημου σεφ στο Instagram έχουν αναρτηθεί οι δύο υπέροχες φωτογραφίες του.

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Η αγαπημένη γωνιά της Χρύσας Μιχαλοπούλου στο σπίτι τους