Ο Γιώργος Μπούσαλης έγινε 40 ετών και η Καλομοίρα του ευχήθηκε όπως μόνο αυτή ξέρει

Τσακιρίδου Χριστίνα
Ο Γιώργος Μπούσαλης έγινε 40 ετών και η Καλομοίρα του ευχήθηκε όπως μόνο αυτή ξέρει

Ο Γιώργος Μπούσαλης έχει γενέθλια και η Καλομοίρα θέλησε να του ευχηθεί δημόσια. Η τρυφερή ανάρτηση και οι ωραιότερες οικογενειακές τους φωτογραφίες.

Εορταστικό κλίμα επικρατεί σήμερα (18/09) στο σπίτι της Καλομοίρας αφού ο σύζυγός της, Γιώργος Μπούσαλης γιορτάζει τα γενέθλιά του.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια θέλησε να ευχηθεί δημόσια στον άντρα της ζωής της, κάνοντάς του μια μικρή ερωτική εξομολόγηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Οι τρυφερές ευχές της Καλομοίρας στον σύζυγό της

Πριν λίγες ώρες η Καλομοίρα δημοσίευσε μια #tbt φωτογραφία στην οποία ποζάρει μαζί με τον σύζυγό της, στα παρασκήνια του Madwalk 2023.

https://www.instagram.com/p/CxVD0Qmo5n-/

«Σε αυτόν που αιχμαλώτισε την καρδιά μου πριν από χρόνια και εξακολουθεί να την κρατά στα χέρια του, σε αυτή την ιδιαίτερη μέρα, σου εύχομαι τα πιο χαρούμενα γενέθλια. Είσαι η αγάπη μου, ο καλύτερός μου φίλος, τα πάντα μου, κάνοντας την κάθε μέρα πιο φωτεινή», έγραψε η Καλομοίρα στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Στις 8 Ιουλίου ο Γιώργος Μπούσαλης και ο Δημήτρης Γιαννέτος διοργάνωσαν white party στην Αθηναϊκή ριβιέρα για τα 40α γενέθλιά τους, με την Καλομοίρα να διασκεδάζει τους καλεσμένους με τις επιτυχίες της μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

https://www.instagram.com/reel/CuauewDIt-q/

Οι δυο άντρες που συνδέονται με βαθιά φιλία χρόνων και κουμπαριά (ο κομμωτής έχει βαπτίσει την κόρη του ζευγαριού, Αναστασία Μπούσαλη), επέλεξαν να γιορτάσουν μαζί τα γενέθλιά τους στη χώρα μας αν και ο επιχειρηματίας έχει γενέθλια στις 18 Σεπτεμβρίου.

Ανάμεσα στους καλεσμένους, ήταν η κουμπάρα και κολλητή φίλη της Καλομοίρας, Μαριέττα Χρουσαλά, η Κατερίνα Καινούργιου, η Φαίη Σκορδά και η Camila Cabello.

Το ερωτευμένο ζευγάρι έχει δημιουργήσει μια πανέμορφη οικογένεια με τα 3 τους παιδιά (Δημήτρη, Νίκο και Αναστασία) να αποτελούν την πηγή της ευτυχίας τους. Η τραγουδίστρια και ο επιχειρηματίας ζουν μόνιμα τα τελευταία χρόνια στις ΗΠΑ και έχουν επιλέξει ως βάση τους την Washington.

Φέτος η Καλομοίρα και η οικογένειά της πέρασαν μεγάλο μέρος των καλοκαιρινών τους διακοπών στην Ελλάδα, με την ίδια να πραγματοποιεί το μεγάλο της comeback στην εγχώρια μουσική βιομηχανία με το τραγούδι «Στόχος». Η 38χρονη έχει ενεργή παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες με τον σύζυγο και τα παιδιά της.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες.

«Προσπαθούμε να διατηρούμε ένα πρόγραμμα με ροή, οπότε μια συνηθισμένη ημέρα μου είναι κάπως έτσι: Ξυπνάω το πρωί και γυμνάζομαι. Αφού ξυπνήσουν τα παιδιά, τρώμε πρωινό, διαβάζω τα αγόρια για το σχολείο, τρώμε μεσημεριανό, διαβάζουμε λίγο ακόμη για το σχολείο, παίζουμε και τρώμε βραδινό, ώσπου φτάνει η ώρα του ύπνου. Το να υπάρχει πρόγραμμα, γνωρίζοντας ποια είναι η ρουτίνα της κάθε ημέρας, βοηθάει πραγματικά τα παιδιά να αισθάνονται ήρεμα και χαλαρά. Διοργανώνουμε και βραδιές ταινιών, ενώ, όταν ο καιρός είναι καλός, παίζουμε έξω, στην αυλή», έχει δηλώσει στο παρελθόν η Καλομοίρα για την καθημερινότητά της με τρία παιδιά.

H Καλομοίρα τραγούδησε για έναν πολύ ιδιαίτερο σκοπό και αποθεώθηκε από τους Έλληνες του εξωτερικού

Σύντομα η καλλιτέχνης θα βρίσκεται στο πλευρό του Γιώργου Λιανού παρουσιάζοντας το νέο reality του ΣΚΑΪ με τίτλο «I’m a celebrity get me out of here».

https://www.instagram.com/p/Cw-eH6bI1Ta/

Η κάμερα της εκπομπής «Γεια σου» και ο Ισίδωρος Φίκαρης συνάντησαν πριν λίγες ημέρες την τραγουδίστρια στα παρασκήνια της φωτογράφισης και της ζήτησαν να σχολιάσει τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε κάτω από μια πρόσφατη φωτογραφία με τον σύζυγό της.

«Δεν ξέρω γιατί έγραφαν κάτω από τη φωτογραφία ότι είμαι αγνώριστη. Τι να σου πω; Με ρωτάνε στο δρόμο «έχεις κάνει αυτό;». Συνήθως όταν με βλέπουνε από κοντά μου λένε πως είμαι πιο όμορφη. Πως φαίνομαι στην τηλεόραση; Έτσι είμαι! Δεν βάζω φίλτρα, το πιο ωραίο φως θα βάλω! Το πιο ωραίο φως που μπορώ να βρω, θα βάλω! Θα σου πως εγώ τι κάνω! Βάζω αγγούρια στα μάτια, βάζω πολλές κρέμες να μην σκληρό το δέρμα», ανέφερε η Καλομοίρα.

https://www.instagram.com/p/Ctrelhmo2hU/

Πηγή κεντρικής: itskalomira