Η ανανεωμένη εμφάνιση της Μαρίας Μπεκατώρου στο The Chase & το πρώτο «κυνηγητό» για το Σούπερ Αγόρι

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η ανανεωμένη εμφάνιση της Μαρίας Μπεκατώρου στο The Chase & το πρώτο «κυνηγητό» για το Σούπερ Αγόρι

Για 3η χρονιά το The Chase έκανε πρεμιέρα με την Μαρία Μπεκατώρου και ο 23χρονος Νικόλας Παχής ως «Σούπερ Αγόρι» έκανε «αίσθηση» στην παρθενική του εμφάνιση.

Πρεμιέρα για 3η σεζόν είχαμε χθες το απόγευμα για το The Chase, το παιχνίδι γνώσεων με παρουσιάστρια την Μαρία Μπεκατώρου και chasers «της γνώσης» τη «Γυναίκα με τα Μαύρα», το «Γεράκι», το «Βουνό» και τον «Αδέκαστο Επιθεωρητή» που τόσο αγαπήθηκαν τις προηγούμενες χρονιές.

Το «Σούπερ Αγόρι» έκανε την παρθενική του εμφάνιση

Μία από τις βασικές αλλαγές φέτος ήταν η προσθήκη και πέμπτου chaser, αρκετά πιο μικρού σε ηλικία αλλά με πολλές γνώσεις. Πρόκειται για τον Νικόλα Παχή, ο οποίος είναι μόλις 23 χρονών και είναι ο νεότερος chaser παγκοσμίως. O Νικόλας είχε βρεθεί σαν διαγωνιζόμενος στο παιχνίδι και όπως φάνηκε, με τις γνώσεις του εντυπωσίασε τους πάντες και κάπως έτσι βρέθηκε χθες στην θέση του chaser. Λόγω και του νεαρού της ηλικίας του αλλά επειδή και ο ίδιος υποστήριζε ένα πιο σοφιστικέ look όταν είχε συμμετάσχει, η ομάδα του The Chase, του έδωσε το ψευδώνυμο «Σούπερ Αγόρι». Άλλωστε, ο συνάδελφός του, το «Γεράκι», όταν τον είχε αντιμετωπίσει ως αντίπαλο είχε αναφέρει πως του θυμίζει τον Clark Kent, από τον «Superman».

O Superman Νικόλας Παχής είναι ο 5ος chaser, φαν του Ντέμη Νικολαΐδη και ερασιτέχνης ηθοποιός

https://www.instagram.com/reel/CwxehlKIpzC/

Αντίστοιχη του Superman λοιπόν, ήταν όλη η εμφάνιση του Νικόλα Παχή ως «Σούπερ Αγόρι» με τα κλασσικά μαύρα μεγάλα κοκάλινα γυαλιά και το πλεκτό γιλέκο πάνω από το λευκό πουκάμισο στα χρώματα της στολής που φορούσε ο ήρωας της DC. Φυσικά δεν έλειπαν και τα αρχικά γράμματα «ΣΑ» που δήλωναν το ψευδώνυμό του.

Το «Σούπερ Αγόρι» λοιπόν, έκανε στην πρεμιέρα του παιχνιδιού, το πρώτο του «κυνηγητό» με μεγάλη επιτυχία, αφού κατατρόπωσε τον αντίπαλό του. Μία ακόμα, από τις αλλαγές άλλωστε, του παιχνιδιού είναι πως κάθε παίκτης θα έχει να αντιμετωπίσει κι έναν διαφορετικό, κι όχι τον ίδιο κάθε φορά, chaser.

Ο Νικόλας σίγουρα δεν πέρασε απαρατήρητος σε αυτήν του την πρώτη εμφάνιση. Κάποιοι από τους fans του παιχνιδιού θυμήθηκαν ότι είχε περάσει από εκεί ως διαγωνιζόμενος, άλλοι σχολίασαν το outfit του κι άλλοι ήδη έγιναν fans του υποστηρίζοντας το «έργο» του ως chaser.

Αυτά ήταν μερικά από τα σχόλια στο Twitter/X:

H εμφάνιση της Μαρίας Μπεκατώρου

Εντύπωση έκανε βέβαια, στους fans του παιχνιδιού γνώσεων και η λαμπερή Μαρία Μπεκατώρου, η οποία επέλεξε για την πρεμιέρα ένα total σύνολο σε πορτοκαλί απόχρωση με κοστούμι, που αναδείκνυε και το καλοκαιρινό της μαύρισμα.

Σε αρκετούς μάλιστα, είχε λείψει και η παρουσία της στην τηλεόραση λόγω των διακοπών του καλοκαιριού.

378240524_291708273662905_2859053245413421587_n.jpg

Πάντως οι φετινές «μονομαχίες» στο The Chase θα είναι ακόμα πιο δυνατές, αφού όσοι παρακολούθησαν το χθεσινό πρώτο επεισόδιο παρατήρησαν πως οι ερωτήσεις ήταν λίγο πιο δύσκολες.