Ενώ η Katy Perry έκανε ένα deal εκατομμυρίων, ο πρώην σύζυγός της κατηγορείται για βιασμούς

Γεωργία Βλαχοπούλου
Ενώ η Katy Perry έκανε ένα deal εκατομμυρίων, ο πρώην σύζυγός της κατηγορείται για βιασμούς
Katy Perry, left, and Russell Brand arrive at the 53rd annual Grammy Awards on Sunday, Feb. 13, 2011, in Los Angeles. (AP Photo/Chris Pizzello)

Σε κοινή έρευνα των εφημερίδων The Sunday Times, The Times και του καναλιού Channel 4, τέσσερις γυναίκες κατηγόρησαν τον Russel Brand για βιασμό και σεξουαλικές επιθέσεις, ενώ προστέθηκε ακόμα μία.

«Σοκ» έχει προκαλέσει η κοινή έρευνα που έκαναν οι εφημερίδες The Sunday Times, The Times και το κανάλι Channel 4 και είδε το φως της δημοσιότητας, σύμφωνα με την οποία τέσσερις γυναίκες κατηγορούν τον ηθοποιό και πρώην σύζυγο της Katy Perry, Russell Brand, για βιασμό ή σεξουαλική επίθεση κατά την περίοδο 2006-13. Σε αυτές σύμφωνα με πρόσφατες πληροφορίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, προστέθηκε ακόμα μία καταγγελία για σεξουαλική επίθεση σε βάρος του ηθοποιού, η οποία έγινε στην αστυνομία του Λονδίνου και αφορά το 2003, ακόμα δηλαδή πιο πριν από τις υπόλοιπες τέσσερις καταγγελίες.

https://www.instagram.com/p/CbffiNGuCks/

Αν και οι λεπτομέρειες από τις καταγγελίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου εναντίον του Russel Brand είναι αρκετά περιγραφικές και αποκρουστικές, εκείνος, όντας ιδιαίτερα ενεργός στα social media, δημοσίευσε ένα βίντεο στο προφίλ του στο Instagram, στο οποίο διέψευδε τις κατηγορίες εις βάρος του.

Όπως ανέφερε, οι «πράξεις» αυτές ήταν «συνεναιτικές», παρότι εκείνη την περίοδο το πρόσωπό του βρισκόταν συνέχεια στα «μέσα», αφού όπως ανέφερε ήταν «πολύ πολύ άτακτος». Ο ίδιος συμπλήρωσε πως ακόμα πως όλο αυτό είναι μια «συντονισμένη επίθεση» εναντίον του με απώτερο σκοπό να του «κλείσουν το στόμα», μιας και «δεν θέλουν άτομα, όπως αυτός να έχουν φωνή». Όπως θα δεις και από τα social media του, ο ηθοποιός αρκετές φορές τα τελευταία χρόνια έχει μιλήσει για συνωμοσιολογίες, όπως για τα εμβολία κατά του κορονοϊού αλλά και εναντίον των μέσων ενημέρωσης.

https://www.instagram.com/reel/CxOooOsIGXd/

Η Katy Perry είχε καταλάβει τέτοιου είδους συμπεριφορές;

Και την ώρα που η Katy Perry, έχοντας προχωρήσει τη ζωή της - αποκτώντας μία κόρη με τον ηθοποιό Orlando Bloom - «έκλεισε» μια συμφωνία πολλών εκατομμυρίων, παραχωρώντας τα δικαιώματα όλων των τραγουδιών της από τους 5 δίσκους που έχει κυκλοφορήσει συνολικά όλα αυτά τα χρόνια για 225 εκατομμύρια δολάρια στη «Litmus Music»,

όλοι ανέτρεξαν στις δηλώσεις που είχε κάνει για τον Russell Brand την περίοδο του χωρισμού τους, έχοντας την περιέργεια να καταλάβουν αν εκείνη είχε εντοπίσει τέτοιου είδους συμπεριφορές, για τις οποίες κατηγορείται τώρα ο πρώην σύζυγός της με τον οποίο ήταν μαζί από το 2010-2012.

https://www.instagram.com/p/CvgpLR4AvHl/

Kαι θα μπορούσαμε να πούμε ότι ίσως είχε εντοπίσει «κάτι» στην συμπεριφορά του, αφού είχε αναφέρει σε συνέντευξή της στη Vogue πως ο σύζυγός της ήταν αρκετά «χειριστικός» και ήθελε να έχει αυτός το «πάνω χέρι», ακόμα κι αν πρόκειται για την δική της περιοδεία.

Πάντως, ο Russell Brand φαίνεται πως έχει αντιμετωπίσει κατά καιρούς διάφορα «θέματα» στη ζωή του, αφού πέραν της συμπεριφοράς του απέναντι στην Katy Perry και τις ακραίες συμπεριφορές του τόσο στην τηλεόραση που εμφανιζόταν όσο και στην καθημερινότητά του, είχε παραδεχτεί πως είχε κάνει και χρήση ναρκωτικών ουσιών για αρκετά χρόνια, υποστηρίζοντας μάλιστα, πως οι ναρκωτικές ουσίες θα έπρεπε να αποποινικοποιηθούν.

Από εδώ και πέρα μένει να δούμε τι θα αποφασίσει η δικαιοσύνη για την περίπτωση του Russell Brand, ύστερα από αυτές τις πολύ σοβαρές καταγγελίες. Είναι όντως κάποια «συνωμοσία», όπως λέει ο ίδιος σε βάρος του ή όντως έκανε αυτά τα φριχτά πράγματα;

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας και φωτογραφιών gallery: www.newsroom.ap.org