H Linda Evangelista «έσπασε» τη σιωπή της και μίλησε για την κακοποιητική συμπεριφορά του πρώην της

Τσακιρίδου Χριστίνα
H Linda Evangelista «έσπασε» τη σιωπή της και μίλησε για την κακοποιητική συμπεριφορά του πρώην της

Η Linda Evangelista μίλησε λεπτομερώς για την κακοποίηση που υπέστη από τον πρώην σύζυγό της, Gérald Marie και σχολίασε τις κατηγορίες εναντίον του που είδαν το φως της δημοσιότητας.  

Το 2020 οι πρώτες καταγγελίες εναντίον του Gérald Marie (πρώην σύζυγος της Linda Evangelista) έκαναν την εμφάνισή τους, από μοντέλα, τα οποία τον κατηγορούσαν για βιασμό και σεξουαλική παρενόχληση.

Τότε το διάσημο μοντέλο είχε υποστηρίξει τον πρώην σύζυγό της, πιστεύοντας πως είναι αθώος, κάτι που αναίρεσε αργότερα. Σε συνέντευξη που παραχώρησε το 2020 στο περιοδικό «Guardian's Weekend» η 58χρονη είχε εξομολογηθεί: «Κατά τη διάρκεια του γάμου μου με τον Gérald Marie, δεν ήξερα τίποτα για αυτούς τους σεξουαλικούς ισχυρισμούς εναντίον του, επομένως δεν μπορούσα να βοηθήσω αυτές τις γυναίκες».

Η Linda Evangelista μίλησε για την κακοποίηση που υπέστη από τον πρώην σύζυγό της

Πριν λίγες ημέρες η Linda Evangelista «έσπασε» τη σιωπή της και μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια για την κακοποιητική συμπεριφορά του πρώην συζύγου της σε ντοκιμαντέρ του Apple TV+. Αυτό φαίνεται να συνέβαινε από το 1987 μέχρι το 1993, το διάστημα που ο Marie ήταν επικεφαλής του Elite Model Management στο Παρίσι και εκπροσωπούσε τα super models της εποχής, όπως η Cindy Crawford, η Claudia Schiffer και η Naomi Campbell. Ο ίδιος αρνήθηκε κατηγορηματικά τις κατηγορίες μέχρι την τελευταία στιγμή.

https://www.instagram.com/p/CxTVs6fArgH/

To top model που μεσουρανούσε στις πασαρέλες των 90s σχολίασε τις καταγγελίες τονίζοντας: «Ακούγοντας τα τώρα, και με βάση τις δικές μου εμπειρίες, πιστεύω ότι λένε την αλήθεια. Μου ραγίζει η καρδιά γιατί αυτές είναι πληγές που μπορεί να μην επουλωθούν ποτέ. Θαυμάζω το θάρρος και τη δύναμή τους που μιλούν σήμερα».

Η «Like a boss» κίνηση της Salma Hayek προς την πρώην του άντρα της, Linda Evangelista

Και πρόσθεσε: «Τον παντρεύτηκα στα 22 μου και βγήκα στα 27 μου και με άφησε να βγω όταν τα είχε πάρει όλα. Αλλά ήμουν ασφαλής και πήρα την ελευθερία μου».

Σήμερα η Evangelista δεν διστάζει να παραδεχτεί ότι: «Έμαθα ότι ίσως ήμουν σε λάθος σχέση. Είναι πιο εύκολο να το λες παρά να το κάνεις να φύγεις από μια κακοποιητική σχέση. Καταλαβαίνω αυτή την έννοια, επειδή την έζησα. Δεν ήταν εύκολο θέμα να πω «θέλω διαζύγιο, τα λέμε».. δεν λειτουργεί έτσι».

όσο για τις επιθέσεις που φέρεται να δεχόταν η 58χρονη υποστήριξε: «Ήξερε να μην αγγίζει το πρόσωπό μου, να μην αγγίζει το χρήμα, καταλαβαίνεις;».

Πηγή κεντρικής: apimages.com