H Linda Evangelista τα κατάφερε και επιστρέφει στη μόδα μετά τον γολγοθά με τις πλαστικές

Κατερίνα Μπούσιου
H Linda Evangelista τα κατάφερε και επιστρέφει στη μόδα μετά τον γολγοθά με τις πλαστικές

 (AP Photo/Evan Agostini)

AP2012

«Αισθάνομαι ευγνώμων» δηλώνει το διάσημο top model για την χρυσή ευκαιρία να επιστρέψει ξανά στον χώρο της μόδας. 

Το iconic μοντέλο, μετά την μεγάλη περιπέτεια με τις πλαστικές επεμβάσεις και την κατάθλιψη που πέρασε λόγων των παραμορφώσεων, έλαβε την πιο τιμητική αλλά και την πιο ενθαρρυντική για την ψυχολογία της, πρόταση και κάνει ένα μεγάλο comeback στη μόδα. H Linda Evangelista δεν θα μπορούσε να αισθάνεται πιο ευτυχισμένη.

«Αισθάνομαι ευγνώμων»

Το top model των 90's και ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα πρόσωπα παγκοσμίως, είχε μιλήσει σε σοκαριστικό τρόπο στις αρχές της χρονιάς στο περιοδικό People, για τον απίστευτο γολγοθά με την υγεία της, όταν θέλησε να κάνει αισθητική επέμβαση αφαίρεσης λίπους. Aυτό που αρχικά θεωρούσε ότι θα ήταν μία πολύ συνηθισμένη και απλή διαδικασία, αποδείχθηκε ένας εφιάλτης για το αλλοτινό καλλίγραμμο σώμα της, για την υγεία της, αλλά και την ψυχολογική της κατάσταση.

2012 Met Gala

(AP Photo/Evan Agostini)

Η Linda Evangelista αποκαλύπτει το πραγματικό της πρόσωπο μετά την αποτυχημένη αισθητική επέμβαση

https://www.instagram.com/p/CaDMK_RJx3-

Η επέμβαση ρουτίνας της δημιούργησε επιπλοκές και τα λιποκύτταρα άρχησαν να αυξάνονται και η 56χρονη σήμερα Evangelista αναγκάστηκε να υποβληθεί σε άλλα δύο χειρουργεία, για να διορθώσει την πλήρη παραμόρφωση σε πρόσωπο και σώμα, αλλά και να αποκαταστατήσει, την ζημιά στις ορμόνες του οργανισμού της. Η ζημιά έμοιαζε ανεπανόρθωτη και είναι μεμιάς σαν να σβήστηκε το ένδοξο παρελθόν της. Η ίδια καταρρακωμένη δήλωνε στο περιοδικό People: ««Αγαπούσα πολύ να περπατώ στην πασαρέλα. Τώρα τρέμω μήπως συναντηθώ με κάποιον που γνωρίζω και με δει έτσι. Δεν κοιτάω πια στον καθρέπτη, δεν μοιάζω με εμένα. Δεν μπορώ πια να ζω έτσι, να ντρέπομαι και να κρύβομαι».

https://www.instagram.com/p/CP3NwEFt70u

Όμως ήρθε η στιγμή της αναγέννησης. Η πρόταση που της έκανε ο οίκος Fendi να φωτογραφηθεί για την διαφημιστική καμπάνια, της 25ης επετείου από την δημιουργία της classic πια τσάντας baguette του οίκου, ήταν άκρως τιμητική. Όπως αναφέρει η ίδια στο post που έκανε στο Instagram, στις 22 Σεπτεμβρίου ο οίκος Fendi θα γιορτάσει το γεγονός με ένα μεγάλο event στην Νέα Υόρκη και εκείνη θα είναι ένα από τα πρόσωπα της καμπάνιας. Η Evangelista ανέφερε πολλές φορές την λέξη ευγνωμοσύνη ευχαριστώντας όλους του συντελεστές και τους επικεφαλής του οίκου μόδας.

https://www.instagram.com/p/CgE3cyTLoFN

Αυτή η εμφάνιση της Linda Evangelista στο show θα είναι και η πρώτη μετά από απουσία τουλάχιστον μίας 5ετίας από δημόσιες εμφανίσεις. Σίγουρα και ένα πρώτης τάξεως συναισθηματικό και ψυχολογικό boost.