Η Linda Evangelista ευχήθηκε «Χρόνια Πολλά» στον γιο της με τον πιο γλυκό τρόπο

Η Linda Evangelista ευχήθηκε «Χρόνια Πολλά» στον γιο της με τον πιο γλυκό τρόπο

Tο διάσημο μοντέλο δημοσίευσε σπάνιες throwback φωτογραφίες στις οποίες βλέπουμε πως είναι μια πολύ τρυφερή μαμά.

Ο γιος της Linda Evangelista, Augustin (Augie) James, έγινε 16 ετών χθες και η μητέρα του θέλησε να του ευχηθεί μέσω Instagram, δημοσιεύοντας μερικές κοινές φωτογραφίες τους από το παρελθόν αλλά και από το σήμερα.

Οι ευχές της Linda Evangelista για τα 16α γενέθλια του γιου της

Το διάσημο μοντέλο δεν συνηθίζει να ποστάρει συχνά στιγμιότυπα με τον γιο της ωστόσο αυτή τη φορά ένιωσε την ανάγκη να κάνει μια εξαίρεση, με αφορμή τα 16α γενέθλιά του.

https://www.instagram.com/p/CjkjE9QsHRM

«Καρδιά μου. Φως μου. 16», έγραψε η Evangelista στη λεζάντα της δημοσίευσής της με τα likes να ξεπερνούν τις 50 χιλιάδες.

To μοντέλο έγινε μητέρα για πρώτη φορά στα 41 της χρόνια τον Οκτώβριο του 2006. Η Linda απέκτησε τον γιο της με τον διάσημο επιχειρηματία Francois Henri Pinault, νυν σύζυγο της Salma Hayek. Την εποχή που γεννήθηκε ο Augustin James, ο Francois Henri Pinault είχε μόλις ξεκινήσει τη σχέση του με τη Hayek, την οποία και παντρεύτηκε το 2009.

Ο 16χρονος γιος του μοντέλου είναι καρπός του έρωτα μιας σχέσης μόλις 4 μηνών που κράτησε από τα τέλη του 2005 μέχρι και τις αρχές του 2006. Μέχρι το 2011, η Linda Evangelista δεν αποκάλυπτε την ταυτότητα του πατέρα του γιου της, λέγοντας κάθε φορά που την ρωτούσαν πώς ήταν «ένας αρχιτέκτονας από τη Νέα Υόρκη». Το όνομα του επιχειρηματία ήρθε στο φως το καλοκαίρι του 2011 όταν κάποια δικαστικά έγγραφα αποκάλυψαν τη δικαστική της διαμάχη της με τον σύζυγο της Hayek.

Linda Evangelista: Η πρώτη φωτογράφηση μετά την αποτυχημένη αισθητική επέμβαση που την παραμόρφωσε

https://www.instagram.com/p/CUX95UMrXvV

Η αισθητική επέμβαση που την παραμόρφωσε

Τον περασμένο Φεβρουάριο το διάσημο μοντέλο ανακοίνωσε στο People το πρόβλημα που αντιμετωπίζει μετά από μια αποτυχημένη αισθητική επέμβαση δηλώνοντας καταρρακωμένη: «Αγαπούσα πολύ να περπατώ στην πασαρέλα. Τώρα τρέμω μήπως συναντηθώ με κάποιον που γνωρίζω και με δει έτσι. Δεν κοιτάζομαι πια στον καθρέπτη, δεν μοιάζω με εμένα. Δεν μπορώ πια να ζω έτσι, να ντρέπομαι και να κρύβομαι».

https://www.instagram.com/p/ChZtgnrsAq-

Μετά την περιπέτεια που βίωσε και την παραμόρφωσή της, το top model πήρε την απόφαση να σταματήσει να κρύβεται και έτσι πόζαρε για το νέο εξώφυλλο της βρετανικής Vogue, για πρώτη φορά αφότου μίλησε ανοιχτά για την αισθητική επέμβαση που πήγε στραβά.

«Δεν είναι αυτό το σαγόνι και ο λαιμός μου στην πραγματική ζωή – και δεν μπορώ να περπατάω με ταινία και ελαστικά παντού», παραδέχτηκε η Linda Evangelista, με την ίδια να εξομολογείται ότι κάνει προσπάθειες να αγαπήσει τον εαυτό της ξανά, στην καινούργια του εκδοχή.

https://www.instagram.com/p/CgNYhmvPy-g

«Σχετικά με τις φωτογραφήσεις πάντα πιστεύω ότι είμαστε εδώ για να δημιουργήσουμε φαντασιώσεις. Δημιουργούμε όνειρα. Νομίζω ότι επιτρέπεται. Επίσης, όλες μου οι ανασφάλειες φροντίζονται σε αυτές τις φωτογραφίες, οπότε πρέπει να κάνω αυτό που μου αρέσει να κάνω», ομολόγησε το 57χρονο μοντέλο.

Τον Σεπτέμβριο του 2021, η Evangelista μοιράστηκε μια συναισθηματική ανάρτηση στο Instagram που εξηγούσε γιατί δεν ασχολείται ενεργά με το modeling. Στο κείμενό της, ανέφερε ότι υπεβλήθη σε «CoolSculpting» (κρυολιπόλυση) που την παραμόρφωσε μόνιμα. Το supermodel δε δίστασε μάλιστα να πει δημόσια το όνομα του κέντρου αισθητικής με το οποίο βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη.

Πηγή κεντρικής: lindaevangelista