Γενέθλια για τη νέα μαμά Μαριλού Κόζαρη και η Κατερίνα Καινούργιου έστειλε τις πιο τρυφερές ευχές

Γεωργία Βλαχοπούλου
Γενέθλια για τη νέα μαμά Μαριλού Κόζαρη και η Κατερίνα Καινούργιου έστειλε τις πιο τρυφερές ευχές

Η Κατερίνα Καινούργιου κι η Μαριλού Κόζαρη, που πρόσφατα έγινε μανούλα, είναι κολλητές φίλες εδώ και χρόνια και η παρουσιάστρια της ευχήθηκε για τα γενέθλιά της με αδημοσίευτες φωτογραφίες τους.

Μεγάλη χαρά είχε χθες 19 Σεπτεμβρίου η Κατερίνα Καινούργιου, αφού η κολλητή της φίλη, Μαριλού Κόζαρη είχε γενέθλια. Η ίδια πριν από λίγες μέρες έγινε μανούλα, φέρνοντας στον κόσμο το πρώτο της παιδί με τον Πάνο Μουζουράκη - ένα υγιέστατο κοριτσάκι - κάτι το οποίο ανακοίνωσε φυσικά πρώτη και πολύ συγκινημένη η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την πρωινή της εκπομπή.

Έτσι, σε αυτά τα πολύ διαφορετικά γενέθλια η παρουσιάστρια θέλησε να πει δημόσια τα «χρόνια πολλά» στην φίλη της, με αδημοσίευτες φωτογραφίες τους, κάποιες από τις οποίες αφορούσαν σημαντικές στιγμές της Μαριλού Κόζαρη, όπως ήταν η μέρα του γάμου της και η προετοιμασία της ως νύφη αλλά και τα εγκαίνια του φαρμακείου της.

Στις ευχές που έγραψε πάνω στις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Κατερίνα Καινούργιου έγραψε τα εξής: «Χρόνια πολλά στην πιο όμορφη μανούλα του κόσμου!!! Μαζί...για πάντα!!! Να σε χαιρόμαστε λατρεία μου!!!», ενώ συνέχισε γράφοντας: «Χρόνια πολλά ΥΠΕΡΟΧΗ μου...Χρόνια πολλά κολλητή μου, χρόνια πολλά μυρμηγκάκι μου. Η μέρα αυτή είναι η αρχή μιας εκπληκτικής χρονιάς! Σε λατρεύω!!!».

Και κάπως έτσι, μάθαμε και το ψευδώνυμο που χρησιμοποιεί η Κατερίνα Καινούργιου για την φίλη της, το οποίο δεν είναι άλλο από το «μυρμηγκάκι» που ανέφερε στην ανάρτησή της.

Η φιλία τους κρατάει από τα παιδικά τους χρόνια

Η Κατερίνα Καινούργιου έχει αποκαλύψει σε συνέντευξή της, ότι εκείνη και η Μαριλού Κόζαρη είναι φίλες από πολύ μικρές. Χαρακτηριστικά όταν η παρουσιάστρια βρέθηκε στον γάμο της κολλητής της εξομολογήθηκε για την μεταξύ τους σχέση:

«Η Μαριλού είναι παιδική μου φίλη, ο μπαμπάς της με τον μπαμπά μου παιδικοί φίλοι. Έχουμε καταγωγή από τον Παρνασσό. Θυμάμαι την σκηνή να την έχει η μαμά της αγκαλιά και να την θηλάζει. Γίναμε φίλες. Όσο μεγάλωνα, η Μαριλού ήθελε να κάνουμε παρέα. Όταν έφτασα στα 18, άρχισε να με εκνευρίζει διότι εγώ ήθελα να βγαίνω και μου έλεγαν δεν γίνεται, θα έρθει ο Κόζαρης και πρέπει να κάτσεις στο σπίτι. Θυμάμαι να μου λέει θα με πάρεις μαζί σου; Εγώ δεν την ήθελα»,

https://www.instagram.com/p/CxI4DNOoBOz/

ενώ συμπλήρωσε εμφανώς συγκινημένη για την Μαριλού Κόζαρη και τον Πάνο Μουζουράκη: «Είναι η καλύτερή μου φίλη, αδερφή μου κι έχω συγκινηθεί πάρα πολύ σήμερα. Ερωτεύτηκαν απίστευτα, είναι αμοιβαίο και χαίρομαι που έβαλα ένα μικρό λιθαράκι κι εγώ σε αυτό. Τους εύχομαι πραγματικά να είναι ευτυχισμένοι. Χαίρομαι πάρα πολύ και να ευχηθώ τα καλύτερα μέσα από την καρδιά μου. Να είναι γεροί και το διαισθάνομαι ότι θα είναι για πάντα μαζί. Με το καλό να έρθει στον κόσμο η μπεμπούλα τους. Είπα στην Μαριλού να μου δώσει την ανθοδέσμη».