Η Khloé Kardashian έδειξε το πρόσωπό της μετά την αφαίρεση του καρκίνου και έστειλε μήνυμα

Η Khloé Kardashian έδειξε το πρόσωπό της μετά την αφαίρεση του καρκίνου και έστειλε μήνυμα

Οι εικόνες της Khloé Kardashian από τις δύσκολες ημέρες του καρκίνου του δέρματος ταρακουνούν αλλά το μήνυμά της τα λέει όλα καλύτερα.

Η Khloé Kardashian μίλησε, μέσω των social media, για την περιπέτειά της με τον καρκίνο του δέρματος, στέλνοντας ένα ξεκάθαρο μήνυμα και θέλοντας να παρακινήσει όσους την ακολουθούν στο Instagram να μην αμελούν τους ιατρικούς ελέγχους.

Η 39χρονη συνιδρύτρια της Good American και μητέρα δύο παιδιών αναφέρθηκε στην αφαίρεση ενός μικρού μελανώματος από το μάγουλό της, που είχε γίνει το 2022.

Οι εικόνες μετά τον καρκίνο

Συγκεκριμένα, μέσω Instagram stories η Khloé Kardashian, εξέφρασε δημόσια ορισμένες σκέψεις που συνδέονται με τον καρκίνο του δέρματος που αντιμετώπισε, γράφοντας χαρακτηριστικά «για αυτούς που δεν το ξέρουν, είχα καρκίνο του δέρματος στο πρόσωπό μου. Έπρεπε να αφαιρέσω έναν όγκο από το μάγουλό μου και έμεινα έχοντας ένα βαθούλωμα».

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι «Φυσικά, δεν παραπονιέμαι επειδή θα προτιμούσα σε κάθε περίπτωση να έχω ένα βαθούλωμα από το να έχω μελάνωμα. Είμαι ευγνώμων σε όλους τους γιατρούς που με βοήθησαν και συνεχίζουν να το κάνουν σε αυτή την περιπέτεια του καρκίνου του δέρματος».

kloe-insta5.jpg

«Ποτέ μην αισθανθείτε ντροπή, κανένας δεν εξαιρείται»

Δημοσιοποίησε πολλές φωτογραφίες με το μάγουλό της με το βαθούλωμα, με τα ράμματα αλλά και πριν μπει στην διαδικασία αφαίρεσης του όγκου, ο οποίος, όπως σημείωσε έμοιαζε στην όψη με ένα σπυράκι που υπήρχε στο δέρμα της για πάνω από έναν χρόνο.

Στη συνέχεια, αναρτώντας ένα κολάζ φωτογραφιών από την περιπέτειά της προέτρεψε τους fans της να είναι συνεπείς με του ελέγχους του δέρματος τους, ενώ πρόσθεσε πως «κανένας δεν εξαιρείται». Ενθάρρυνε τους πάντες να επικοινωνήσουν με τον δερματολόγο τους και να κάνουν τουλάχιστον μία φορά τον χρόνο έλεγχο για καρκίνο του δέρματος.

«Από τότε που είπα την ιστορία μου και μίλησα για την εμπειρία μου, έχω λάβει πολλά μηνύματα από ανθρώπους που ένιωθαν ότι έπρεπε να πάνε στον γιατρό και να κάνουν check up! Ποτέ δεν φαντάστηκα ότι αυτό το μικρό σημαδάκι θα μετατρεπόταν σε καρκίνο του δέρματος και δεν μπορούσα να κατανοήσω τι θα μπορούσε να συμβεί αν δεν είχα πάει στον γιατρό να το ελέγξω. Είναι πολύ σημαντικό να προσέχουμε το δέρμα μας και τις αλλαγές του δέρματος και του σώματός μας, ανεξάρτητα από το πόσο μικρές είναι. Ποτέ μην αισθανθείτε ντροπή ή ότι δίνεται πολλή σημασία στο τίποτα, ή ότι είστε παρανοϊκοί», κατέληξε θέλοντας να στείλει ένα ενθαρρυντικό μήνυμα για την υγεία του δέρματος, την παρατήρηση του εαυτού μας και την συνέπεια στους ιατρικούς ελέγχους.

kloe-insta10.jpg