Η Khloé Kardashian μοιράστηκε σπάνιες φωτογραφίες και μίλησε για την περιπέτεια της υγείας της

Η Khloé Kardashian μοιράστηκε σπάνιες φωτογραφίες και μίλησε για την περιπέτεια της υγείας της

H 38χρονη τηλεπερσόνα έχει υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση σε ηλικία 19 ετών και ήρθε ξανά αντιμέτωπη πέρσι με το μελάνωμα.

Σε ένα teaser trailer για την τρίτη σεζόν του reality «The Kardashians» που προβάλλεται από το Hulu η Khloé Kardashian μοιράζεται λεπτομέρειες για την περιπέτεια της υγείας της από τότε που ανακάλυψε ότι ένα επίμονο σημάδι στο πρόσωπό της έκρυβε, στην πραγματικότητα, έναν κακοήθη όγκο μήκους 4 εκατοστών. μετά την επέμβαση.

H Khloé Kardashian μοιράστηκε σπάνιες φωτογραφίες από την αφαίρεση μελανώματος

Η τηλεπερσόνα μοιράστηκε εικόνες χωρίς επίδεσμο από την τεράστια, κάθετη τομή στο πρόσωπό της.

«Αυτό, στο πρόσωπό της, είναι πολύ ανησυχητικό», ακούγεται να λέει η Kris Jenner μόλις η Khloé μαθαίνει ότι έχει μελάνωμα στο μάγουλό της.

«Δεν νομίζω ότι σε έχω δει ποτέ τόσο πεσμένη», λέει η κολλητή φίλη της 38χρονης, Malika Haqq ενώ η Kendall Jenner αποκάλυψε ότι η αδερφή της δεν κοιμάται και έχει χάσει πολύ βάρος.

«Το μελάνωμα είναι θανατηφόρο», παραδέχεται λίγο αργότερα η Khloé προσθέτοντας: «Αυτό είναι πολύ πιο σοβαρό από ό,τι περίμενα να είναι».

khloe1.webp

Σε μια μετεγχειρητική φωτογραφία που δημοσίευσε η τηλεπρσόνα ένας γιατρός φαίνεται να κρατά έναν χάρακα πάνω στη φρεσκοραμμένη τομή για να δείξει ότι το μήκος της ήταν τέσσερα ολόκληρα εκατοστά.

Η Khloé έχει προδιάθεση για μελάνωμα και έχει υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση σε ηλικία 19 ετών για την αφαίρεση μελανώματος στην πλάτη της.

Kim, Khloé, Kourtney και Kylie έκαναν το πιο επικό δώρο γενεθλίων στην Kris Jenner

Τον Οκτώβριο του 2022 η 38χρονη είχε εξηγήσει στους followers της γιατί φορούσε επίδεσμο στο πρόσωπό της, όταν άρχισαν να την ρωτούν επίμονα. Όπως η ίδια τόνισε τότε, έπρεπε να υποβληθεί σε «άμεση επέμβαση» μετά τον έλεγχο του παρατεταμένου εξογκώματος στο μάγουλό της, το οποίο αργότερα διαπιστώθηκε ότι ήταν καρκινικό. Λίγο αργότερα η Khloé δήλωσε με χαρά ότι τα αποτελέσματα ήταν καθαρά και αυτό οφείλεται αρκετά στο γεγονός ότι επικεντρώθηκε στη διαδικασία επούλωσης.

Πριν λίγους μήνες η αδερφή των Kardashians αποκάλυψε μέσω Instagram το πρόβλημα της υγείας της αναφέροντας: «Αφού παρατήρησα ένα μικρό εξόγκωμα στο πρόσωπό μου και υπέθεσα ότι ήταν κάτι τόσο ασήμαντο, αποφάσισα να του κάνω βιοψία 7 μήνες αφότου συνειδητοποίησα ότι δεν υποχωρούσε».

Οι γιατροί θεώρησαν ότι το εξόγκωμα ήταν «απίστευτα σπάνιο» για άτομο της ηλικίας της. Σύμφωνα με το Skin Cancer Foundation, το μελάνωμα είναι ένας από τους τρεις κύριους τύπους καρκίνου του δέρματος.

Πηγή κεντρικής: khloekardashian