Άννα Βίσση, Χάρις Αλεξίου, Φωτεινή Δάρρα και άλλοι καλλιτέχνες αποχαιρετούν τη Λιζέτα Νικολάου

Άννα Βίσση, Χάρις Αλεξίου, Φωτεινή Δάρρα και άλλοι καλλιτέχνες αποχαιρετούν τη Λιζέτα Νικολάου

Η Λιζέτα Νικολάου έφυγε πριν λίγες ώρες από τη ζωή και βύθισε το καλλιτεχνικό στερέωμα σε πένθος. Το συγκινητικό αντίο της Χάρις Αλεξίου, της Άννας Βίσση και άλλων καλλιτεχνών.

Φτωχότερος είναι από σήμερα ο καλλιτεχνικός κόσμος αφού η Λιζέτα Νικολάου έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 71 ετών. Τις τελευταίες ημέρες η σπουδαία τραγουδίστρια νοσηλευόταν διασωληνωμένη στην εντατική ιδιωτικού θεραπευτηρίου, μετά από ατύχημα που είχε και προκάλεσε αιμάτωμα στον εγκέφαλο.

Το μοιραίο ατύχημα

Τη Δευτέρα (7/08), η Λιζέτα Νικολάου διακομίστηκε στο νοσοκομείο έπειτα από πτώση της από τις σκάλες. Η τραγουδίστρια θέλοντας να επισκεφτεί την τουαλέτα ενός καταστήματος, γλίστρησε από τις σκάλες και έπεσε με αποτέλεσμα να χτυπήσει σοβαρά το κεφάλι της.

Μετά τη μεταφορά της σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, διαπιστώθηκε από τους γιατρούς ότι από το χτύπημα στο κεφάλι προκάλεσε πολύ μεγάλο αιμάτωμα σε σημείο που δεν γινόταν να χειρουργηθεί. Η καλλιτέχνης έδωσε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή όμως πριν λίγες ώρες άφησε την τελευταία της πνοή, βυθίζοντας τη εγχώρια showbiz σε πένθος.

Άννα Βίσση

Η είδηση του θανάτου της Λιζέτας Νικολάου σκόρπισε θλίψη στην Άννα Βίσση αφού οι δύο τραγουδίστριες έκαναν μαζί τα πρώτα τους καλλιτεχνικά βήματα. Η απόλυτη Ελληνίδα σταρ έτρεφε απέραντο σεβασμό και αγάπη προς την εκλιπούσα την οποία αποχαιρέτησε με ένα συγκινητικό Instagram post.

https://www.instagram.com/p/CvzNK9GN8de/

«Κι ενώ είμαστε σε διακοπές ακούς το αδιανόητο : «η Λιζέτα έφυγε»… Η ζωή παύει… Η ζωή συνεχίζεται… Η ζωή πονάει… Κρίμα που έφυγες τόσο νωρίς... τόσο άδικα … Σ’αγαπώ και πάντα θα θυμάμαι το χαρακτηριστικό γέλιο σου και την λαχτάρα σου να τραγουδάς … Ήσουν ένα υπέροχο πλάσμα ,ένα Αιώνιο κορίτσι! #Λιζέτα Νικολάου», έγραψε συγκινημένη η Άννα Βίσση στη λεζάντα του post της.

Η Άννα Βίσση έκανε το πιο επικό throwback και η Σοφία Καρβέλα αντέδρασε όπως μόνο εκείνη ξέρει

Screenshot-2023-08-11-143847.png

«Υπέροχο πλάσμα βελούδινη φωνούλα…ελεύθερη κ γαλήνια η ψυχούλα της», σχολίασε λίγο αργότερα η Πέγκυ Ζήνα στην ανάρτηση της Άννας Βίσση.

Χάρις Αλεξίου

Η Χάρις Αλεξίου ήταν το πρώτο άτομο που ενημερώθηκε για το ατύχημα της τραγουδίστριας. Ένας υπάλληλος της καφετέριας πήρε το κινητό της Λιζέτας Νικολάου και κάλεσε τον τελευταίο αριθμό που ήταν καταχωρημένος στις κλήσεις της. Η τελευταία κλήση που είχε γίνει ήταν στη Χαρούλα Αλεξίου, συνεπώς ήταν και η πρώτη που ενημερώθηκε για το τραγικό συμβάν.

https://www.instagram.com/p/CvzU_UnK7rF/

«Η Λιζέτα Νικολάου, το Λιζετάκι, το Λιζετόπον, αυτό το γελαστό πλάσμα με την υπέροχη φωνή, με τους αμέτρητους φίλους, που αγαπούσε και την υπεραγαπούσαν,μας αποχαιρέτησε ξαφνικά. Καλό σου ταξίδι στον Παράδεισο φιλαράκι και Γιαβρόπομ. Οι φίλοι σου θρηνούμε», έγραψε η Χάρις Αλεξίου.

Φωτεινή Δάρρα

Η Φωτεινή Δάρρα αποχαιρέτησε την Λιζέτα Νικολάου με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο γράφοντας: «Λιζέτα μας, κούκλα μου. Εσύ σίγουρα θα πας στον παράδεισο-αν υπάρχει. Πάντα με το ίδιο αληθινό χαμόγελο, έστελνες ευχές όταν είχαμε καιρό να συναντηθούμε, μου έδινες κουράγιο όταν συναντούσα την αδικία «δύναμη! Τα ίδια πέρασα κι εγώ» μου έλεγες. Αξιοπρεπή, ακέραιη, όμορφη, αγέραστη, καλλικέλαδη. Έτσι θα σε θυμάμαι. Θα συναντήσεις και τη Γιώτα που έφυγε πριν λίγο καιρό… πικρή παρηγοριά η συνάντησή σας. ΥΓ: Καιρός ίσως να δούμε και τις συνθήκες που επικρατούν στα μαγαζιά και γίνονται ατυχήματα που στοιχίζουν ζωές…».

https://www.instagram.com/p/CvzGaf5A9Zl/

Κώστας Μακεδόνας

Το αντίο του Κώστα Μακεδόνα ήταν λιτό αλλά περιεκτικό: «Καλό σου ταξίδι Λιζέτα μου», έγραψε ο τραγουδιστής.

https://www.instagram.com/p/CvzFJiFon8O/

Ελένη Δήμου

«Πόσο κρίμα Πόσο κρίμα. Καλό ταξίδι Λιζετάκι μου όπως σου έλεγα πάντα»

https://www.instagram.com/p/Cvy6ssiKkEA/

Πηγή κεντρικής: annavissiofficial