Η cool Άννα Βίσση «όσο έχει φωνή» δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να λέει με χιούμορ την ηλικία της

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η cool Άννα Βίσση «όσο έχει φωνή» δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να λέει με χιούμορ την ηλικία της

«Παιδιά εγώ στα 40 έπαθα την μεγαλύτερη ανασφάλεια μου, στα 50 άρχισα να το συνηθίζω και δες με τώρα στα 60…». Οι πιο cool στιγμές της «απόλυτης».

Η Άννα Βίσση είναι μία από τις μεγαλύτερες φωνές της ελληνικής μουσικής βομηχανίας και δικαίως φέτος γιορτάζει 50 χρόνια καριέρας. Γι' αυτόν τον λόγο έχει προγραμματίσει κάποιες συναυλίες αφιερωμένες στο κοινό που την στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια και στο μεσοδιάστημα βέβαια, απολαμβάνει και η ίδια τις διακοπές της με την οικογένειά της και με φίλους.

Στην gallery μπορείς να δεις κάποιες από τις στιγμές που πέρασε με τη Σοφία Καρβέλα και τα εγγόνια της, Νίκο και Νέστωρ στην Αντίπαρο, με φίλους της και τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη στους Παξούς αλλά και στην Κέρκυρα, όπου συνάντησε και τη Δέσποινα Μοιραράκη.

Στην Κέρκυρα, μάλιστα η ίδια δεν δίστασε να σερβίρει και παγωτό σε έναν τουρίστα την ώρα που βρισκόταν σε ένα μαγαζί με παγωτά, παριστάνοντας την υπάλληλο, μιας και ο τουρίστας δεν γνώριζε ποια ήταν, παρά μόνο ότι παραγγέλνει παγωτό σε ένα μαγαζί. Η τραγουδίστρια το δημοσίευσε στο Tik Tok της και όπως ήταν φυσικό συγκέντρωσε πολλά likes.

H Άννα Βίσση έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια πως δεν έχει πρόβλημα να «τσαλακώσει» την εικόνα της, όπως άλλωστε δεν έχει και πρόβλημα να γίνει viral για την ηλικία της.

Όλοι θυμόμαστε την αντίδρασή της στην δημοσιογράφο που αποκάλυψε την ηλικία της. Η ίδια είχε βρεθεί στην Κύπρο στις αρχές του καλοκαιριού για να ανακοινώσει τις συναυλίες που θα έδινε για τα 50 χρόνια καριέρας της, όταν μια δημοσιογράφος ξεκινώντας για να κάνει την ερώτησή της, άρχισε να λέει: «Το 1963...» και η Άννα Βίσση σχολίασε με χιούμορ «1963; Είχα γεννηθεί;». Η δημοσιογράφος, τότε απάντησε πως δεν θα πει πότε γεννήθηκε η τραγουδίστρια, αλλά η Άννα Βίσση της είπε: «Σιγά καλέ». Κι έτσι, η δημοσιογράφος αποκάλυψε τη χρονολογία. «Το 1957» είπε, θέλοντας να συνεχίσει, με την Άννα Βίσση να κάνει μια γκριμάτσα αστειευόμενη σχολιάζοντας «Ωραίος χρόνος».

Αυτή δεν ήταν όμως, η πρώτη φορά που η ίδια αναφέρθηκε στην ηλικία της. Η ίδια δεν έχει κανένα πρόβλημα να αναφερθεί σε αυτήν κι έτσι με αφορμή τα γενέθλια του Γιώργου Αρσενάκου, CEO της Panik Records, που έγιναν στο Καλό Μεσημεράκι, η ίδια μαζί με τις ευχές έδωσε και μερικές συμβουλές λέγοντας: «Παιδιά εγώ στα 40 έπαθα την μεγαλύτερη ανασφάλεια μου, στα 50 άρχισα να το συνηθίζω και δες με τώρα στα 60…».

Όσον αφορά τα beauty tips της, μιας και η εμφάνισή της είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή μοιάζοντας πολύ νεότερη από την ηλικία της, η Άννα Βίσση είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ! και τη Χριστίνα Πολίκη, έναν περίπου χρόνο πριν:

«Τι πώς το κάνω; Είμαι 64 χρόνων. Δεν ξέρω πώς. Ξυπνάω το πρωί και δεν έχω άγχος με το πώς μοιάζω. Πλένω το πρόσωπό μου, βάζω μια καλή κρέμα, γυρίζω λίγο τις βλεφαρίδες μου και μου αρέσω. Δεν βάφομαι για να φαίνομαι wow, βάφομαι –ή και παραβάφομαι δυστυχώς– στη σκηνή γιατί τα φώτα είναι σκληρά. Το ντύσιμο μου αρέσει να είναι πάντα cool. Δεν σκέφτομαι μοδάτα και ντύνομαι ανάλογα με τη φάση μου. Η τελευταία μου σκέψη είναι να βάλω νυστέρι στο πρόσωπό μου. Και αν μου έρθει, τη διαγράφω. Θέλω να μεγαλώσω αξιοπρεπώς, να είμαι αναγνωρίσιμη, να μην αλλοιωθώ. Με ενοχλούν πολλές λεπτομέρειες πάνω μου αλλά τις αντιμετωπίζω αλλιώς. Προσέχω πάρα πολύ το δέρμα μου και είμαι τυχερή γιατί άντεξε και αντέχει καλά στον χρόνο. Θέλω να είμαι εγώ όταν τραγουδάω, να έχω έκφραση. Δεν είναι πως δεν έχω κάνει botox, φυσικά και κάνω χρόνια τώρα, αλλά διακριτικά. Κρατάω και ισορροπίες».

https://www.instagram.com/p/CwAY_4ptu6A/

H τραγουδίστρια αναφέρθηκε και στην διατροφή της με ειλικρίνεια αποκαλύπτοντας:

«Κρατάω και ισορροπίες. Αν παρεκτραπώ διατροφικά, το διορθώνω την επόμενη ημέρα. Έχει πάψει πια να είναι θυσία για μένα το να μη φάω σοκολάτα ή junk. Αν φάω κάτι τέτοιο, με πειράζει αμέσως. Ξυπνάω άρρωστη. Ο επόμενος στόχος μου είναι να τρώω λίγο και σωστά. Φρούτα και λαχανικά. Αυτό εμπέδωσα αυτές τις μέρες. Βρασμένα για να χωνεύονται εύκολα. Τσάι και λιγότερος καφές. Αν τα ήξερα όλα αυτά νέα… Έχω φερθεί στο σώμα μου απαίσια. Απορώ πώς δεν έχω χαλάσει ανάλογα. Έχω κάνει εγκληματικές δίαιτες. Όμως αν δεν περάσεις αυτή τη φάση… Υπήρξα πολύ δυστυχισμένη διατροφικά. Πάντα στη στέρηση».