Νέοι έρωτες και απώλειες: Η Γη της ελιάς έρχεται με συγκίνηση και τραγούδι από τη Λυδία Κονιόρδου

Κατερίνα Μπούσιου
Νέοι έρωτες και απώλειες: Η Γη της ελιάς έρχεται με συγκίνηση και τραγούδι από τη Λυδία Κονιόρδου

Η σειρά επιστρέφει με τον τρίτο κύκλο να έχει μόνο ανατροπές. Λίγο πριν την πρεμιέρα στη Γη της ελιάς, η Λυδία Κονιόρδου το γλέντησε με την ψυχή της και με αφιέρωση στον Νίκο Γαλανό. 

Την Κυριακή στις 24 Σεπτεμβρίου στις 21.00 στο Mega, η σειρά «Η Γη της ελιάς» κάνει πρεμιέρα για τον τρίτο και τελευταίο κύκλο της. Εδώ θα έχουμε εκπλήξεις, κυρίως σε συναισθηματικό επίπεδο, με νέους έρωτες, χωρισμούς και απώλειες. Ανάμεσα στη χαρά και στο δράμα, η Λυδία Κονιόρδου επέλεξε το πρώτο και μας δίνει μία ιδιαίτερη backstage στιγμή της με μία μελωδική αφιέρωση στον Νίκο Γαλανό.

Νέα ζευγάρια και ένας πιθανός γάμος

Η Γη της ελιάς, έχει συνηθίσει το πιστό κοινό της σε ανατροπές. Κυρίως σε ότι αφορά στις ερωτικές σχέσεις των ηρώων της. Tίποτε δεν θεωρήθηκε στις δύο προηγούμενες σεζόν ως δεδομένο και έτσι θα πορευτούμε τηλεοπτικά και τη φετινή σεζόν.

https://www.instagram.com/reel/CxYUXVrtIBZ/

Καταρχάς έχουμε χωρισμό της Δήμητρας και του Ορέστη - Γιώργου Αγγελόπουλου. Ενώ ο Ντάνος παντρεύεται σε λίγες μέρες τη Δήμητρα της καρδιάς του (Βαμβακούση), με την τηλεοπτική Δήμητρα θα έρθει σε ρήξη. Εκείνη ωστόσο θα αναπτύξει πιο τρυφερές σχέσεις με τον Γιώργη Κουράκο και ναι, εδώ ένας νέος έρωτας γεννιέται.

Τίποτε δεν μπορεί να συγκριθεί ωστόσο με τη ερωτική σχέση του Πότη και της Άννας. Μέχρι και σε γάμο θα φτάσει το ζευγάρι. Δεν είναι σίγουρο ωστόσο αν θα το δούμε το μυστήριο. Συνήθως πάντα κάτι συμβαίνει την τελευταία στιγμή στα ευχάριστα, σε αυτή τη σειρά.

Το τρίτο ζευγάρι - αίνιγμα - είναι η Ιουλία και ο Στάθης. Ενώνονται περιστασιακά για έναν καλό σκοπό, για να βρουν τη χαμένη κόρη τους. Προς το παρόν δεν υπάρχει ερωτικό ενδιαφέρον και δύσκολα θα ξαναγίνουν ζευγάρι.

https://www.instagram.com/p/CwnxFGgLjR3/

Περιστασιακό χωρισμό θα έχουμε για τη Μαρίνα και τον Μάνο. «Χάνουν» το παιδί τους πριν γεννηθεί και αυτό το συναισθηματικό σοκ τους οδηγεί σε απόσταση. Κάποια στιγμή θα υπονοηθεί και η δική του απιστία, αλλά μάλλον αυτό το ζευγάρι θα καταφέρει να μείνει ευτυχισμένο.

Το καλοκαίρι της Άντζελας Γκερέκου έφερε την ανανέωση: Τα 2 νέα look λατρεύτηκαν από τους φανς της

https://www.instagram.com/reel/CxV88umLaZ4/

Ο Χρήστος και η γιατρός Αφροδίτη θα γίνουν ζευγάρι όπως και ο Ισίδωρος Βρεττάκος με την Αμαλία. Αν και τον τηλεοπτικό Ισίδωρο - Νίκος Γαλανό, μάλλον τον διεκδικεί και άλλη τηλεοπτική ηρωίδα. Η Λυδία Κονιόρδου στις πρόβες των γυρισμάτων μέχρι και ρεμπέτικο τραγούδι του αφιέρωσε. Λίγο πριν την πρεμιέρα, οι ηθοποιοί της σειράς το γλεντούν διαφορετικά.

https://www.instagram.com/reel/CxQxlKaN-N_/