Δεν υπάρχει μόνο τραγωδία στη Γη της ελιάς: 2 γάμοι και 2 νέοι δεσμοί έρχονται στον τρίτο κύκλο

Κατερίνα Μπούσιου
Δεν υπάρχει μόνο τραγωδία στη Γη της ελιάς: 2 γάμοι και 2 νέοι δεσμοί έρχονται στον τρίτο κύκλο

Τα ένοχα μυστικά δίνουν τη θέση τους στις ξαφνικές ευχάριστες αποφάσεις και ο τρίτος κύκλος της Γης της ελιάς θα ακολουθήσει για μία ακόμη φορά, το γνώριμο μοτίβο. Από τη λύπη στη χαρά και αντίστροφα. 

Η σεναριογράφος της Γης της ελιάς Βάνα Δημητρίου και ο δημιουργός και σκηνοθέτης της σειράς Ανδρέας Γεωργίου έχουν αποφασίσει στον τρίτο κύκλο της σειράς να επαναλάβουν με μεγαλύτερη ένταση τις εναλλαγές από το δράμα στη χαρά. Στη χαρά, θα έχουμε δύο μεγάλες ανατροπές ευτυχίας. Και πιο ειδικά, 2 ξαφνικούς γάμους.

Το πεπρωμένο και η ανάγκη για επαναπροσδιορισμό

Σύμφωνα με τον τελευταίο προγραμματισμό ανάμεσα στα τηλεοπτικά δίκτυα πανελλαδικής εμβέλειας, τη Δευτέρα στις 25 Σεπτεμβρίου κάνουν πρεμιέρα όλες οι σειρές μυθοπλασίας. Εκείνες που θα συνεχίσουν για τρίτη σεζόν, όπως ο Σασμός αλλά και η Γη της ελιάς, έχουν αφήσει πολλά ανοιχτά κεφάλαια και το κοινό τους περιμένει με αγωνία τη συνέχεια.

https://www.instagram.com/p/CuhghvOtnRG/

Με τρεις βασικές λοιπόν νέες εξελίξεις επανέρχεται στις οθόνες μας η σειρά. Καταρχάς όπως ήδη σου έχω πει, η απαγωγή στο σπίτι των Βρεττάκων που είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο της προηγούμενης σεζόν, θα έχει αίσιο τέλος. Οι κακοί θα συλληφθούν και όλοι θα ανακουφιστούν.

https://www.instagram.com/reel/CuUmoVRAUGx/

Ευχάριστο τέλος θα έχει και η περιπέτεια της Βασιλικής. Το ατύχημα στο σκάφος που λαχτάρησε τη μισή Μάνη και ειδικά τον σύζυγο Φίλιππο, ευτυχώς δεν ήταν μοιραίο.

Τελικά αυτός ο έρωτας στη Γη της ελιάς με τον Ορέστη και τη Δήμητρα δεν θα έχει αίσιο τέλος

Παράλληλα με όλα αυτά, ανοίγει και ο κύκλος των μεγάλων αποκαλύψεων. Ο Ορέστης (Γιώργος Αγγελόπουλος) θα αποκαλύψει στη Δήμητρα ότι έχει την καρδιά του Κίμωνα όπως και στη μαμά Ασπασία (Βάσια Παναγοπούλου). Η μία από τις δύο κυρίες θα χαρεί και θα συγκινηθεί και η άλλη θα μπερδευτεί. Η Δήμητρα επαναπροσδιορίζει τα πάντα μαζί του και απομακρύνεται.

https://www.instagram.com/p/CwSVNbdIeOI/

Υπάρχουν και πολλά ακόμη μυστικά που θα βγουν σταδιακά στην επιφάνεια. Αλλά υπάρχουν όμως και δύο γάμοι. Και οι δύο ξαφνικοί.

Ο πρώτος αφορά στον Πότη και την Άννα. Όπως θα είδες και στο τρέιλερ του τρίτου κύκλου, υπάρχει μία ερωτική σκηνή ανάμεσα στο ζευγάρι. Η έλξη θα γίνει σχέση και μετά θα ακολουθήσει και η πρόταση. Μένει να δούμε αν θα πραγματοποιηθεί ο γάμος. Πάντα κρατάμε μία επιφύλαξη στη Γη της ελιάς.

https://www.instagram.com/p/Cq7Ylk_oKV5/

Γάμος όπως λένε τα spoiler θα υπάρξει και στο σπίτι των Βρεττάκων και δεν θα είναι η Ιουλία η νύφη.

Νύφη θα είναι η γραμματέας του Ισίδωρου και γαμπρός ο ίδιος. Μετά την περιπέτεια και τη λαχτάρα της απαγωγής, θέλει να αλλάξει τη ζωή του. Φυσικά στην δική του περίπτωση, η απόφαση θα ταρακουνήσει όλη την οικογένεια.

Γιατί η Αμαλία μόλις δει πως πια έχει οικογενειακή εξουσία και είναι υπολογίσιμη θα δείξει και τον πραγματικό της χαρακτήρα.

Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να ετοιμαστείς για ένα ενδιαφέρον beef ανάμεσα στην Ιουλία και στην Αμαλία. Αυτά είναι τα ωραία στις καθημερινές ελληνικές σειρές μυθοπλασίας.

Στους δύο γάμους θα προστεθούν και δύο νέοι δεσμοί. Ο αστυνόμος Κουράκος θα έρθει πολύ κοντά με την γιατρό Αφροδίτη, ενώ ένας νέος άντρας θα μπει στη ζωή της Μαργαρίτας. Επιτέλους θα ζήσει και κάτι ευχάριστο ως ρόλος.