Το καλοκαίρι της Άντζελας Γκερέκου έφερε την ανανέωση: Τα 2 νέα look λατρεύτηκαν από τους φανς της 

Το καλοκαίρι της Άντζελας Γκερέκου έφερε την ανανέωση: Τα 2 νέα look λατρεύτηκαν από τους φανς της 

Η ηθοποιός και πρόεδρος του ΕΟΤ, αδυνατισμένη με λουλούδι στα μαλλιά αλλά και με ένα καλοκαιρινό dress code γεμάτο φως και στυλ. 

Στην Κέρκυρα, στο νησί της καρδιάς της, τόπο που μεγάλωσε και αγαπά πέρασε το φετινό καλοκαίρι τις διακοπές της η Άντζελα Γκερέκου, λίγο πριν επιστρέψει στα γυρίσματα για τον τρίτο κύκλο στη Γη της ελιάς. Στα δύο τελευταία της post βλέπουμε μία αλλαγή στην εμφάνισή της, όπως και στη βραδινή έξοδο με την κόρη της Μαρία.

Η ηθοποιός ζει ανέμελα τις τελευταίες μέρες του Αυγούστου, λίγο πριν μπει στα βάσανα στον ρόλο της ως Αθηνά.

https://www.instagram.com/p/Cvp0N5sLlfE/

Πανέμορφη ως Κερκυραία

Η Άντζελα Γκερέκου δεν επέλεξε κανέναν άλλο ταξιδιωτικό προορισμό για το φετινό της καλοκαίρι (εκτός από ένα σύντομο ταξίδι στη Μύκονο και κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις ως πρόεδρος του ΕΟΤ) και με την κόρη της Μαρία Βοσκοπούλου, έμειναν στο σπίτι τους στον πεζόδρομο Λιστόν της Κέρκυρας, αλλά και στο οικογενειακό κτήμα της οικογένειας, όπου βρίσκεται η μητέρα της, ο αδελφός της και τα ανίψια της.

https://www.instagram.com/p/CvpnajwoUyI/

Στις καλοκαιρινές της φωτογραφίες είδαμε ότι ήταν το πρώτο καλοκαίρι δύο χρόνια μετά την απώλεια του Τόλη Βοσκόπουλου, στο οποίο ξαναβρήκε τον εαυτό της, επέλεξε πιο φωτεινά χρώματα στην εμφάνισή της, έδειχνε ξεκούραστη, ανέμελη και πιο ξανθιά από ποτέ, αφού τους τελευταίους μήνες, άλλαξε σταδιακά το χρώμα των μαλλιών της.

https://www.instagram.com/p/Cv2o9_RIY0_/

Σε μία βραδινή της έξοδο μάλιστα φόρεσε και ένα λουλούδι στα μαλλιά της, δείχνοντάς μας το πόσο χαρούμενη ήταν.

https://www.instagram.com/p/Cwc01eeIBdz/

Στην νέα της εμφάνιση μαζί με την Υπουργό Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη και την Υφυπουργό Έλενα Ράπτη, οι οποίες επισκέφτηκαν το νησί, την είδαμε κομψή και αδυνατισμένη με ένα υπέροχο office dress code. Αν παρατηρείς τις λεπτομέρειες, εκείνη και η Όλγα Κεφαλογιάννη έχουν επιλέξει τα ίδια χρώματα αλλά με μια διαφοροποίηση στο ρούχο.

https://www.instagram.com/p/CwgE6AtrEP2/

Και αυτή η εμφάνιση δεν πέρασε ασχολίαστη από τις followers της για την πιο όμορφη Κερκυραία.

Η ηθοποιός δεν σταματά τις εξόδους στο νησί πάντα με την καλύτερη παρέα: Την κόρη της Μαρία.

gkerekoukori.jpg

Η Άντζελα Γκερέκου σε λίγες μέρες ξεκινά τα γυρίσματα του τρίτου κύκλου στη Γη της ελιάς και θα έχει να αντιμετωπίσει τρία πολύ σημαντικά ζητήματα. Αφενός την ατίθαση μαμά της Αθηνά (Μάρω Κοντού) η οποία έχει προφυλακιστεί, αφετέρου την υιοθεσία της μικρής Φιλιώς η οποία καθυστερεί και τέλος, τον νέο της έρωτα που θα προκύψει ξαφνικά στη ζωή της.

Μετά το άτυχο φλερτ με τον εισαγγελέα, θα δούμε αυτή τη φορά ένα νέο και σοβαρό ειδύλλιο. Τον άντρα που θα πάρει ενδεχομένως ακόμη και τη θέση του αποθανόντος συζύγου Ιπποκράτη. Η Αθηνά όμως θα κλονιστεί όταν τα μυστικά του πρώην συζύγου της βγουν στην επιφάνεια. Κυρίως για τη βάναυση συμπεριφορά του στην αδελφή του Ιουλία και τη συμμετοχή του στην εξαφάνιση της κόρης της.