Η Μαρίνα Σπανού κάνει καριέρα στο τραγούδι και η Ρούλα Ρέβη έκανε το πιο εύστοχο σχόλιο

Η Μαρίνα Σπανού κάνει καριέρα στο τραγούδι και η Ρούλα Ρέβη έκανε το πιο εύστοχο σχόλιο

Η Μαρίνα Σπανού είναι η 20χρονη κόρη του ηθοποιού Χρήστου Σπανού και διαγράφει τη δική της πορεία. Η ομοιότητα, οι υπέροχες φωτογραφίες με τον μπαμπά της και η στήριξη της Ρούλας Ρέβη.

Ο Χρήστος Σπανός και η σύζυγός του, Μελίνα Παιονίδου είναι ένα από τα πιο διακριτικά και αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Μετρούν 21 ολόκληρα χρόνια γάμου αφού ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου το 2002, σε ένα μικρό εκκλησάκι στα Βάτσα Κεφαλονιάς, με κουμπάρους τον Φωκά Ευαγγελινό και την Πίτσα Κουτουφά.

Ο γνωστός ηθοποιός που έγινε ευρέως γνωστός από τη συμμετοχή του στη σειρά του ΑΝΤ1 «Άκρως οικογενειακόν» (όπου υποδύθηκε τον γιο του Γιάννη Μπέζου, Ερμή) έχει αποκτήσει μια μονάκριβη κόρη, την Μαρίνα Σπανού η οποία ασχολείται από πολύ μικρή με τη μουσική.

Η Μαρίνα Σπανού είναι το mini me του μπαμπά της

Η 20χρονη κοπέλα σπουδάζει στη Δραµατική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου αλλά παράλληλα ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι, πραγματοποιώντας τα πρώτα της βήματα με μεγάλη επιτυχία.

Πριν λίγες ημέρες η νεαρή τραγουδίστρια έκανε live εμφάνιση στην Τεχνόπολη, με τα αγαπημένα της πρόσωπα να δίνουν το παρών για να απολαύσουν την κρυστάλλινη φωνή της και να χαλαρώσουν υπό τον ρυθμό της μουσικής.

Σε συνέντευξή της στο vima.gr η 20χρονη έχει αναφέρει: «Αυτή τη στιγμή μουσική και θέατρο είναι δύο γραμμές κάπως παράλληλες. Το ένα μου πόδι κινείται στη μία και το άλλο στην άλλη. Είμαι στο δεύτερο έτος της σχολής του Εθνικού Θεάτρου και διανύω τον δεύτερο χρόνο της μουσικής μου διαδρομής. Πότε-πότε οι γραμμές συγκλίνουν – πώς συγκλίνουν οι κάπως παράλληλες γραμμές δεν ξέρω να σας πω, αλλά αισθάνομαι πως ενίοτε έρχονται κοντά και ανταλλάσσουν πράγματα. Όταν τελειώσω τις σπουδές, θα ήθελα να συνυπάρχουν αυτές οι δύο τέχνες στη ζωή μου. Ή μάλλον να υπάρχω εγώ μέσα σε αυτές. Θα τα καταφέρω, πιστεύω. Είναι ζωτικής σημασίας».

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες της νεαρής τραγουδίστριας.

Η Ρούλα Ρέβη έκανε το πιο εύστοχο σχόλιο για τη νεαρή τραγουδίστρια

Η καταξιωμένη φωτογράφος, Ρούλα Ρέβη φωτογράφισε την νεαρή τραγουδίστρια για την αφίσα της συναυλίας της στην Αθήνα και μοιράστηκε ένα πολύ τρυφερό μήνυμα, θέλοντας να στηρίξει τη live εμφάνισή της.

https://www.instagram.com/p/CuHA57hIYBD/

«Και εκεί που λες είδαν πολλά τα μάτια μου και άκουσαν πολλά τα αυτιά μου , πλάσμα σαν αυτό το μικρό αλλά «τεράστιο» κορίτσι , σου λέει την ιστορία του με τραγούδια με μια φωνή που μόλις βγήκε από το παιδικό της δωμάτιο , αγνή αλλά κι σεξυ όπως αρμόζει σε μια κοπελίτσα που γίνεται γυναίκα ,γλυκιά αλλά και άγρια όπως αρμόζει στη νιότη . Αληθινή . Αυτή είναι η λέξη ναι! Να ακούτε τη @marinaspanou_ θα με θυμηθείτε .. πάνω απ' όλα θα θυμηθείτε αυτά που ονειρευόμασταν νέοι , τις υποσχέσεις που δώσαμε στον εαυτό μας , θα καταλάβετε πως το ταλέντο μπορεί να είναι στο δίπλα δωμάτιο στο σπίτι σας μέσα ,και απλά περιμένει να ανοίξετε την πόρτα για να ξεχυθεί έξω και να μας δοθεί απλόχερα . Μαγικό μου πλάσμα ατρόμητη τοξοτίνα μου , δικά σου τα βέλη δικοί σου και οι στόχοι !!!!! Αγάπη μόνο στο δρόμο σου και δημιουργία ❤️❤️❤️❤️❤️ θα είμαστε εκεί φυσικά», έγραψε η γνωστή φωτογράφος στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Ο μπαμπάς της τραγουδίστριας, Χρήστος Σπανός ήταν από τους πρώτους που έσπευσαν να σχολιάσουν το post της Ρούλας Ρέβη γράφοντας: «Έλιωσα❤️».

Screenshot-2023-09-22-111508.png

Ο Χρήστος Σπανός έγινε πατέρας σε μικρή ηλικία και η σχέση του με την κόρη του είναι υπέροχη

Ακολούθησε η απάντηση της Μαρίνας Σπανού η οποία πόσταρε ένα τρυφερό gif.

Screenshot-2023-09-22-111514.png

Πριν λίγους μήνες μπαμπάς και κόρη παραχώρησαν κοινή συνέντευξη στο «Στούντιο 4» όπου μίλησαν για τη σχέση τους και τα κοινά καλλιτεχνικά τους σχέδια.

«Το πρώτο πράγμα που με ρωτούν για τον μπαμπά μου είναι πόσο χρονών είναι κι αν είμαστε αδέρφια. Μας λένε από μικροί ότι δεν γίνεται να είναι μπαμπάς μου», ανέφερε η Μελίνα Σπανού.

«Τώρα εμένα με ρωτούν, αν είμαι ο μπαμπάς της και το βρίσκω πολύ ωραίο κι αγαπησιάρικο. Τώρα που τη γνωρίζουν, ξέρουν και τη σχέση μας. Αλλά μέχρι πέρυσι ήταν πολύ έντονο και δεν τολμούσα να την αγγίξω, έλεγαν τι κάνει αυτός τώρα; Χαίρομαι που σε αυτήν την ηλικία, έχω μια κόρη μεγάλη και που ζω τέτοιες στιγμές μαζί της. Το να γίνω πατέρας ήταν πολύ συνειδητή απόφαση κι επιλογή. Την έκανα στα 28 μου. Για να κάνεις παιδί δεν πρέπει να πεις είμαι σε αυτήν την ηλικία αλλά πρέπει να έχεις βρει το σωστό άνθρωπο και να είσαι εσύ έτοιμος να έρθει στον κόσμο ένα πλάσμα γιατί αυτό είναι ευθύνη», δήλωσε ο ηθοποιός.

«Κι εγώ αντίστοιχα που έχω ένα νέο μπαμπά. Είμαστε σαν φίλοι. Μιλάμε και του λέω έχω αυτό το πρόβλημα και μου λέει ωραία λοιπόν άκου τι κάνουμε», τόνισε η 20χρονη.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες μπαμπά-κόρης.

Πηγή κεντρικής: marinaspanou