Νατάσα Θεοδωρίδου & Ανδρέας Φουστάνος έχουν βρει τη χρυσή τομή στην επικοινωνία μετά το διαζύγιο

Νατάσα Θεοδωρίδου & Ανδρέας Φουστάνος έχουν βρει τη χρυσή τομή στην επικοινωνία μετά το διαζύγιο
7317147 NDP photo agency

H Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Ανδρέας Φουστάνος διατηρούν άριστες σχέσεις και μιλούν ο ένας για τον άλλον με τα πιο τρυφερά λόγια. Οι δηλώσεις της τραγουδίστριας για τις πλαστικές επεμβάσεις και ο λόγος που το πρώην ζευγάρι δεν μάλωσε ποτέ.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Ανδρέας Φουστάνος υπήρξαν ένα από τα πιο αγαπημένα και πολυσυζητημένα ζευγάρια της showbiz. Η τραγουδίστρια και ο πλαστικός χειρουργός παντρεύτηκαν το 1999 και χώρισαν το 2007, με την 23χρονη κόρη τους Ανδριάνα Φουστάνου να τους ενώνει για πάντα.

Μετά το διαζύγιο, το ζευγάρι διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις και δεν είναι λίγες οι φορές που μιλούν ο ένας για τον άλλον στις τηλεοπτικές κάμερες με τα ωραιότερα λόγια.

«Άβαφη είσαι θεά» είπαν στη Νατάσα Θεοδωρίδου την ώρα που εκείνη τράβηξε κόκκινη γραμμή στο μακιγιάζ

Nατάσα Θεοδωρίδου και Ανδριάνα Φουστάνου

Συνέντευξη παραχώρησε πριν λίγα 24ωρα ο γνωστός πλαστικός χειρουργός στο περιοδικό «Λοιπόν» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη σχέση του με τη Νατάσα Θεοδωρίδου μετά τον χωρισμό τους.

«Με την Νατάσα έχουμε μία καταπληκτική σχέση. Κατ’ αρχάς έχουμε ένα παιδί μαζί και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Δεν υπάρχει χωρισμός, αλλαγή υπάρχει. Στην ζωή σου αλλάζεις. Τι θα πει χωρισμός;

Δηλαδή αν έχεις με κάποιον μία σχέση, τραβάς έναν τοίχο και δεν του ξαναμιλάς; Πάντα είχαμε άριστη επικοινωνία μεταξύ μας. Έχουμε είκοσι χρόνια διαφορά με τη Νατάσα. Ζήσαμε την αγάπη μας, τον γάμο μας, περάσαμε υπέροχα μαζί, αλλά έρχεται κάποια στιγμή που βαριέσαι, θες την αλλαγή. Έτσι έγινε και με τον γάμο μας. Πήγαμε και οι δύο παρακάτω», είπε αρχικά ο Ανδρέας Φουστάνος.

Και πρόσθεσε:

«Ποτέ δεν είχαμε οποιαδήποτε διαμάχη με τη Νατάσα. Δεν είχαμε να χωρίσουμε και τίποτα μεταξύ μας, γιατί ο καθένας είχε τα δικά του. Δεν είχαμε τίποτα από κοινού. Όταν την γνώρισα τη Νατάσα ήταν ήδη επαγγελματίας στη δουλειά της και δεν εξαρτιόταν από εμένα οικονομικά. Οπότε όταν πήραμε διαζύγιο δεν είχαμε να μοιράσουμε και τίποτα. Ίσως και αυτός είναι ο λόγος που δεν πικραθήκαμε ποτέ μεταξύ μας. Ο καθένας ήταν ανεξάρτητος, δεν μπήκε το συμφέρον ανάμεσά μας ποτέ. Βλέπεις άλλες περιπτώσεις που οικογένειες, αδέρφια μεταξύ τους σφάζονται για ένα οικόπεδο».

Η Νατάσα Θεοδωρίδου είχε μιλήσει στον Νίκο Χατζηνικολάου και την εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» για τις πλαστικές επεμβάσεις στο πρόσωπό της, τονίζοντας πως είναι υπέρ αυτών, εφόσον αυτές κάνουν κάποιον χαρούμενο αλλά δε φτάνουν στην υπερβολή και τα όρια παραμόρφωσης.

https://www.instagram.com/reel/CxTAJFatTHY/

Για τις επεμβάσεις που της χρεώνουν η τραγουδίστρια εξομολογήθηκε στον Fipster: «Ψέμα που το δικαιολογώ όμως. Ο δεύτερος γάμος μου ήταν με έναν πλαστικό χειρουργό, με έναν άνθρωπο που ασχολείται με την ομορφιά της γυναίκας. Με ακολουθούσε και με ακολουθεί πάντα, ότι εγώ λογικά έκατσα σε αυτό το χειρουργικό κρεβάτι. Αυτό με κυνηγάει. Μέρα παρά μέρα έκανα πλαστικές δηλαδή. Γελάω! Πες ότι τα έκανα όλα αυτά, θα τα έλεγα;».

Τον Ιούλιο η τραγουδίστρια μίλησε στον Τάσο Ριζόπουλο και το Κοσμοράδιο σχολιάζοντας με χιούμορ τις φήμες που την θέλουν να έγινε αγνώριστη χάρη στον πρώην σύζυγό της, Ανδρέα Φουστάνο.

«Αυτό ως ένα βαθμό το κατανοώ κι ευτυχώς τότε είχα και τον Ανδρέα κοντά μου και το αποδομούσε αμέσως. Τότε δεν χρειαζόταν να κάνω (πλαστικές επεμβάσεις). Μακάρι να τον είχα τώρα σύζυγό αλλά εντάξει έχουμε ελευθέρας και μπορούμε να μπαινοβγαίνουμε».

Πηγή κεντρικής: ndp