Η Νατάσα Θεοδωρίδου μάς δείχνει το κατακόκκινο μαγιό της και τραγουδάει με την κόρη της στην παραλία

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Νατάσα Θεοδωρίδου μάς δείχνει το κατακόκκινο μαγιό της και τραγουδάει με την κόρη της στην παραλία

Η Νατάσα Θεοδωρίδου για πρώτη φορά μάς δείχνει ποιο μαγιό επιλέγει για την παραλία και μαζί με την κόρη της συγκεντρώνουν τα θετικά σχόλια των followers.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου εν μέσω των συναυλιών της βρήκε λίγο χρόνο να βρεθεί με την κόρη της Κριστιάνα Μπέττα στην παραλία για να κάνουν μια βουτιά και να απολαύσουν το καφεδάκι τους. Άλλωστε, ο καύσωνας αυτών των ημερών επέβαλε μια επίσκεψη στην παραλία για extra δροσιά.

Η τραγουδίστρια είναι από τις σπάνιες φορές που εμφανίζεται στην κάμερα με μαγιό,

361466143_810465337383751_2513532521121989864_n.jpg

ενώ όπως όλοι σχολίασαν το κατακόκκινο ολόσωμο που επέλεξε τις πήγαινε καταπληκτικά. Παράλληλα, θετικά σχόλια απέσπασε το γεγονός πως το συγκεκριμένο μαγιό αναδείκνυε πολύ ωραία την καλλίγραμμη σιλουέτα της τραγουδίστριας και το ότι για ακόμα μια φορά επέλεξε να είναι άβαφη δείχνοντας τη φυσική της ομορφιά.

Μαμά και κόρη, όμως δεν έμειναν μόνο στις χαλαρωτικές βουτιές αλλά τραγούδισαν και παρέα μια από τις τελευταίες επιτυχίες της Νατάσας Θεοδωρίδου, τον «Χάρτη».

https://www.instagram.com/reel/CuwtThnhONl/

H Νατάσα Θεοδωρίδου προτιμάει να εμφανίζεται χωρίς μακιγιάζ

Αν και η δουλειά της το απαιτεί, όταν η Νατάσα Θεοδωρίδου βρίσκει την ευκαιρία εμφανίζεται στα βίντεο που δημοσιεύει στο Instagram της τελείως άβαφη με πολλούς να σχολιάζουν πόσο εντυπωσιακή είναι χωρίς μακιγιάζ αλλά και πόσο ακομπλεξάριστη.

Mάλιστα, η τραγουδίστρια ταξιδεύοντας προς Αυστραλία πρόσφατα για μία από τις προγραμματισμένες της συναυλίες, δημοσίευσε ένα βίντεο μέσα από το αεροπλάνο, λίγο πριν προσγειωθεί, στο οποίο η ίδια ήταν τελείως άβαφη ενώ έδειξε και πώς κάνει το καθημερινό της μακιγιάζ.

https://www.instagram.com/reel/Cs3ptzZukAk/

Η απάντησή της για τις πλαστικές

Η Νατάσα Θεοδωρίδου πέρα από ακομπλεξάριστη είναι και αρκετά ειλικρινής κι έτσι σε συνέντευξή της που προβλήθηκε στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα αναφέρθηκε και στις πλαστικές που πολλοί είπαν ότι έχει κάνει όσο ήταν παντρεμένη με τον Ανδρέα Φουστάνο, τον γνωστό πλαστικό χειρουργό. Η ίδια είπε, λοιπόν, χαρακτηριστικά και με αρκετό χιούμορ:

«Ως ένα βαθμό το κατανοώ και ευτυχώς τότε είχα και τον Ανδρέα κοντά μου, ο οποίος μου το αποδομούσε αμέσως γιατί τότε ήμουν και πολύ πολύ μικρότερη και δεν χρειαζόταν να κάνω. Τότε δεν χρειαζόταν να κάνω πλαστικές επεμβάσεις. Μακάρι να τον είχα τώρα σύζυγο, αλλά εντάξει, έχουμε ελευθέρας και μπορούμε να μπαινοβγαίνουμε».

Η σχέση της με τις κόρες της

Η Νατάσα Θεοδωρίδου έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια πολύ όμορφη σχέση με τις δύο κόρες της. Αν και τα δύο κορίτσια έχουν διαφορετικό μπαμπά, αφού η Κριστιάνα είναι το παιδί της τραγουδίστριας από τον πρώτο της γάμο με τον Τάκη Μπέττα ενώ η Ανδριάννα είναι η κόρη που απέκτησε με τον Ανδρέα Φουστάνο, έχουν πάρα πολύ καλές σχέσεις κι εκτός του ότι στηρίζουν η μία την άλλη στηρίζουν και τη μαμά τους, αφού στις περισσότερες εμφανίσεις της είναι και αυτές από δίπλα.

https://www.instagram.com/p/CsOdjFeI8lE/